Z. Paul Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 před 7 minutami, pebe napsal: Tak ten je pěknej, jen problém Canyonu je, že není no. Jedině ta barva Cold cactus v Lku. Jinak z těch kol z bazaru bych vzal z fleku BMC, značky se není třeba ani v nejmenším obávat. Popřemýšlim, popravdě nejvíc se mi líbí ten Cube a pak Scott. Jsou si vzhledem dost podobný. Cube o fous hezčí. V čem je to BMC objektivně lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Přítelkyně byla před lety vášnivá cyklistka a měla kolo KTM. Proto, když teď chtěla koupit nové kolo dceři (17 let), sáhla opět po téhle značce. Já vlastně tahle kola neznám, ale vypadá krásně, cena mi přišla OK a jako amatéra mne překvapilo, že se cyklosvět vrací k jedinému tácu vpředu (a 12-ti kolečkům vzadu). Zajímalo by mne, kolik vydrží ten řetízek...:-). A když už, tak i stylová helma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Před hodinou, Z. Paul napsal: Popřemýšlim, popravdě nejvíc se mi líbí ten Cube a pak Scott. Jsou si vzhledem dost podobný. Cube o fous hezčí. V čem je to BMC objektivně lepsi? Osobně BMC řadím výš, navíc to osazení Sram Red je něco jako Dura Ace od Shimana. Nicméně asi ani jedním chybu neuděláš, pokud se na ně pojedeš podívat a osobně vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 před 2 hodinami, Z. Paul napsal: Popřemýšlim, popravdě nejvíc se mi líbí ten Cube a pak Scott. Jsou si vzhledem dost podobný. Cube o fous hezčí. V čem je to BMC objektivně lepsi? Jestli ještě je tak Trek Emonda SLR 9 Má to krásný kola, stejně je budeš dokupovat. Já brál na Cyklobazaru TREK Madone za 27 a za 12 sem dokupoval karbonový kola, stejně jako auto kolo dělá obrovský rozdíl a kolo se Ti musí hlavně líbit, sme chlapi, ale v tomhle sme horší jak ženský:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Už si vezu Cube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Jestli je to ten druhej CUBE, tak kola má pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Je to ten druhý - Cube Attain .. fotku mám mizernou z večera …0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Tý mede, tak nám Cannondale tedy pořádně zahýbal s řadou Habit Čekal jsem nějakou novinku v carbonu, ale takovou smršť modelů jsem nečekal, to už mě prostě nemůže nechat chladným LT dvojku nebo Carbon dvojku bych si nechal sakra líbit, zakládám kasičku a musím si urovnat myšlenky v hlavě které z nich by mi šlo lépe k tělu https://www.cannondalebikes.cz/jizdni-kola/horska-kola/trail/habit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Dnes tri hoďky čírej radosti. Milujem toto motanie pomedzi lávové polia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 (upraveno) Tak další Španělka je doma.... žena spokojená Upraveno 5. dubna 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 18 minutami, Gustaf napsal: Tak další Španělka je doma.... žena spokojená Fajnové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Přípravy začínají … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 (upraveno) To byl můj nejlepší kup, když sem pořídil radarové světlo. videt je to jak svin a info na display taky super, nejvíc sem tam měl 5 teček akorat jsem k němu dokoupit pevný držák https://www.bike-eshop.cz/drzaky-a-nabijecky/drzak-na-sedlovku-garmin-pevny-pro-varia-radar-tail-light-do-prumeru-31-8-mm?gclid=Cj0KCQjw27mhBhC9ARIsAIFsETFvKxiqiYQ4GeWRd7M3mzfT3LHQ_z2buT1aRtjdilwcPUJaVwuNnsAaAp-gEALw_wcB Upraveno 6. dubna 2023 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Dnes to bol trochu viac boj s podmočeným terénom, ale aj tak paráda. Plus zopár lávových jaskýň. A také to, keď sa človek snaží vytiahnuť bike z blata, ale namiesto toho sa sám zaborí až po kolená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Jsem netušil jaký bude v tuto dobu /mělo mi to dojít ze začíná sezóna/ sehnat v kamenných krámech slušný tretry, dresy, a i blby rukavice … Jsem odkázaný na web a čekat min do středy … fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 12 minutami, Z. Paul napsal: Jsem netušil jaký bude v tuto dobu /mělo mi to dojít ze začíná sezóna/ sehnat v kamenných krámech slušný tretry, dresy, a i blby rukavice … Jsem odkázaný na web a čekat min do středy … fuck Kopec slušných vecí nájdeš aj v Decathlone, vrátane trebárs tretier Shimano, lacných nohavíc s vložkou do rôznych teplôt a podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Kurna @wawrikneser. Krásný fotky. Hned bych tam pojezdil. Už to bude osm let, sakra to to letí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 @kral083 Veď som ti písal - prileť, letenky sú pri dostatočne včasnej kúpe za babku. Teda, ak nebudeš odo mňa chcieť, aby som jazdil s tebou Btw, ten Laugavegurinn, odkiaľ máš tú fotku, sa už jazdí bajkom. Úchyláci tvojho kalibru za deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Chlapi ne...te. V mém případě je to už let dvanáct. Letí to strašně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) Dnes první kolo na zvykačku. Cestou si říkám,nějak brzo mě bolí prdel,ale co první jízda. A před barákem zjištuji,že jsem si nevzal vložku do kratasů. Čím starší tím blbější Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se