Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 7 minutami, pebe napsal:

Tak ten je pěknej, jen problém Canyonu je, že není no. Jedině ta barva Cold cactus v Lku.

Jinak z těch kol z bazaru bych vzal z fleku BMC, značky se není třeba ani v nejmenším obávat.

Popřemýšlim, popravdě nejvíc se mi líbí ten Cube a pak Scott. Jsou si vzhledem dost podobný. Cube o fous hezčí.

V čem je to BMC objektivně lepsi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přítelkyně byla před lety vášnivá cyklistka a měla kolo KTM. Proto, když teď chtěla koupit nové kolo dceři (17 let), sáhla opět po téhle značce. Já vlastně tahle kola neznám, ale vypadá krásně, cena mi přišla OK a jako amatéra mne překvapilo, že se cyklosvět vrací k jedinému tácu vpředu (a 12-ti kolečkům vzadu). Zajímalo by mne, kolik vydrží ten řetízek...:-). 

A když už, tak i stylová helma..

IMG_20230401_235149~01~01.jpg

IMG_20230402_001843~01.jpg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Z. Paul napsal:

Popřemýšlim, popravdě nejvíc se mi líbí ten Cube a pak Scott. Jsou si vzhledem dost podobný. Cube o fous hezčí.

Osobně BMC řadím výš, navíc to osazení Sram Red je něco jako Dura Ace od Shimana.

Nicméně asi ani jedním chybu neuděláš, pokud se na ně pojedeš podívat a osobně vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Z. Paul napsal:

Jestli ještě je tak 

Trek Emonda SLR 9

Má to krásný kola, stejně je budeš dokupovat.

Já brál na Cyklobazaru TREK Madone za 27 a za 12 sem dokupoval karbonový kola, stejně jako auto kolo dělá obrovský rozdíl a kolo se Ti musí hlavně líbit, sme chlapi, ale v tomhle sme horší jak ženský:-D

Odkaz ke komentáři

Tý mede, tak nám Cannondale tedy pořádně zahýbal s řadou Habit 😎 Čekal jsem nějakou novinku v carbonu, ale takovou smršť modelů jsem nečekal, to už mě prostě nemůže nechat chladným 😂 LT dvojku nebo Carbon dvojku bych si nechal sakra líbit, zakládám kasičku a musím si urovnat myšlenky v hlavě které z nich by mi šlo lépe k tělu :punk:

https://www.cannondalebikes.cz/jizdni-kola/horska-kola/trail/habit

Odkaz ke komentáři

To byl můj nejlepší kup, když sem pořídil radarové světlo. 
videt je to jak svin a info na display taky super, nejvíc sem tam měl 5 teček 

akorat jsem k němu dokoupit pevný držák 

https://www.bike-eshop.cz/drzaky-a-nabijecky/drzak-na-sedlovku-garmin-pevny-pro-varia-radar-tail-light-do-prumeru-31-8-mm?gclid=Cj0KCQjw27mhBhC9ARIsAIFsETFvKxiqiYQ4GeWRd7M3mzfT3LHQ_z2buT1aRtjdilwcPUJaVwuNnsAaAp-gEALw_wcB

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Z. Paul napsal:

Jsem netušil jaký bude v tuto dobu /mělo mi to dojít ze začíná sezóna/ sehnat v kamenných krámech slušný tretry, dresy, a i blby rukavice … 🤦‍♂️

Jsem odkázaný na web a čekat min do středy … fuck

Kopec slušných vecí nájdeš aj v Decathlone, vrátane trebárs tretier Shimano, lacných nohavíc s vložkou do rôznych teplôt a podobne.

Odkaz ke komentáři

Dnes první kolo na zvykačku. Cestou si říkám,nějak brzo mě bolí prdel,ale co první jízda. A před barákem zjištuji,že jsem si nevzal vložku do kratasů. Čím starší tím blbější 🤣

338384595_1267662307166725_933212143852124311_n.jpg

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...