tikzot Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 V 24. 7. 2020 v 20:47, Happy88 napsal: Chápu správně, že ty GP2 jsou včetně ten malých beranů? To by se mi líbilo. Častečně jsem bolest zápěstí vyřešil natočením řidítek a mírným posunem sedla, ale gripy mám v pořadníku jako další upgrade. Rozšířit Ano, přesně tak, včetně těch rohů a je tam možnost celkem přesnýho nastavení sklonu jak gripů, tak těch rohů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 V 24. 7. 2020 v 19:30, African napsal: Paráda, a vypadá to že nikde ani noha Zdani klame;) Cvakl jsem, kdyz byl zrovna prostor:) Ja chtel hlavne vyjet brzy rano, ale mlada do me cely tyden lila vino, prosecco... neslo vstat:)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 V 24. 7. 2020 v 20:57, tikzot napsal: Ano, přesně tak, včetně těch rohů a je tam možnost celkem přesnýho nastavení sklonu jak gripů, tak těch rohů. Supr díky, omrknu eshopy a objednám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Mě dnes potěšili Poláci v jedné restaurací na luxusním místě, vždycky takový blafy a hnusný pivo tam. Dnes mě přivítal nový majitel, točený Tyskie, Zubr, Kozel černý, Kozel světlý a nějaká lokálka. Saláty, těstoviny, pizzy, plněné bagety, velký gril, já měl domácího hamburgera a prostě luxus, už se těším a další nálož Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Na kafe a cheesecake se slaným karamelem do Bíteše ... akorát cca třetina trasy ve sračkách po dešti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Gratulace k prvnímu kilíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Ó děkuji bylo to překvapivě v pohodě (až na ty bahenní lázně před Bíteší), už jsme byl citelně více utahaný po výrazně kratší trase ... to převýšení včera bylo hodně easy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Tři dny na biku. Mordor ... už spaní na Šeráku je masakr Kamarád plánoval trasu, musím jen poznamenat, že jsem víc KO, než po týdením silničním etapáku ... Olomouc - Šumperk - Dl.Stráně - Č.sedlo - Šerák Šerák - Jeseník - Rychlebské stezky - Ramzová - Šerák Šerák - Ramzová - Dl.Stráně - Skřítek - Rýmařov - Olomouc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Tak to tedy velkej klobouk dolu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Pěkná porce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 No tpč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Jerek hell....! Shit ty kráso! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 V 26. 7. 2020 v 18:33, Jarett napsal: Tři dny na biku. Mordor ... už spaní na Šeráku je masakr Kamarád plánoval trasu, musím jen poznamenat, že jsem víc KO, než po týdením silničním etapáku ... Olomouc - Šumperk - Dl.Stráně - Č.sedlo - Šerák Šerák - Jeseník - Rychlebské stezky - Ramzová - Šerák Šerák - Ramzová - Dl.Stráně - Skřítek - Rýmařov - Olomouc Koukal jsem na Stravě. Už ta první jízda byla masakr. A pak další dva dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Přijela návštěva z Moravy, to bude těžký týden, moje kola tam nejsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Koukám že slona jsi prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Máte někdo zkušenosti s dobrou červenou blikačkou, výhradně pro denní zviditelnění, na silniční kolo? Garmin vario radar je nejspíše top, ale zatím jsem se nesžil s cenou a funkci radaru klidně oželím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Osobní zkušenost nemám ale už jsem o tomhle světle několikrát četl. Je primarne na denní zviditelnění, a mělo by být vidět až na 2km ve dne.https://www.krabcycles.cz/Doplnky/Osvetleni/Zadni/Blikacka-Bontrager-Flare-RT-zadni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 (upraveno) V 28. 7. 2020 v 6:16, kloubik napsal: Osobní zkušenost nemám ale už jsem o tomhle světle několikrát četl. Je primarne na denní zviditelnění, a mělo by být vidět až na 2km ve dne. https://www.krabcycles.cz/Doplnky/Osvetleni/Zadni/Blikacka-Bontrager-Flare-RT-zadni Rozšířit vypadá to dobře! Upraveno 28. července 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 V 28. 7. 2020 v 5:59, moco napsal: Garmin vario radar je nejspíše top, ale zatím jsem se nesžil s cenou a funkci radaru klidně oželím. Rozšířit Je to sice drahý, ale stojí to za to, neznám nikoho, kdo by na to nadával - a bliká to opravdu hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 V 28. 7. 2020 v 4:59, Tom4 napsal: Koukám že slona jsi prodal. Rozšířit Jo, jo, docela mě lezl do peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se