Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 17 minutami, Gustaf napsal:

Mě jde o to, jestli mě do toho nenalili nějakou sračku 😅 Je to taková bílá voda, maže to, ale je to divný. Jsem toho měl milión a nic nebylo tak vodovatý. Takže by mě spíš zajímal postřeh na identický produkt....ale dík za tip 🤙

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám nějaký MucOff dry s konzistence podobná. Bílé, řídké mléko. Maže to, ale výdrž nic noc. Aspoň to tolik nechytá bordel, jako to dělal právě finish line co jsem měl kdysi.

Až to vypatlám, tak už budu mazat tím, co mi přijde pod ruku v práci.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, runner napsal:

Mám nějaký MucOff dry s konzistence podobná. Bílé, řídké mléko. Maže to, ale výdrž nic noc. Aspoň to tolik nechytá bordel, jako to dělal právě finish line co jsem měl kdysi.

Až to vypatlám, tak už budu mazat tím, co mi přijde pod ruku v práci.

Já mám od MucOff řadu wet, ta je super, drží, ale lepí se na řetěz mega bordel. A jelikož je docela sucho poslední dobou globálního oteplování, vzal jsem dry. Maže to, copak, ale držet to nebude a před každou jízdou mazat nehodlám...to zase odsud, podsud 😆 Prostě krok vedle... nejlepší bylo asi Shimano, ale nikde jsem ho dlouhou dobu neviděl. Díky za postřehy.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, African napsal:

Já mám od MucOff řadu wet, ta je super, drží, ale lepí se na řetěz mega bordel. A jelikož je docela sucho poslední dobou globálního oteplování, vzal jsem dry. Maže to, copak, ale držet to nebude a před každou jízdou mazat nehodlám...to zase odsud, podsud 😆 Prostě krok vedle... nejlepší bylo asi Shimano, ale nikde jsem ho dlouhou dobu neviděl. Díky za postřehy.

Wet mám taky, bral jsem je jako kombo. Do mokra v rámci možností ok, aspoň něco vydrží. Aledo sucha fakt není, viz Tvoje zkušenost.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, African napsal:

Kluci, máte někdo tohle mazání? Mě překvapilo jak je to strašně vodovatý, točím řetězem a ono to všechno z něho létá pryč 😖

Je to dobré, dávej toho méně a mazat před každou jízdou taky nemusíš, ale já osobně řetěz po jízdě otírám suchou hadrou, a protože jsem divnej, tak i před jízdou 🙂  

Chci vyzkoušet (hlavně na silničku) vosk, ale oleje mám ještě dosti, tak se nemůžu celé léto rozhoupat k nákupu 🙂

Dnes pěkné poježdění a není nic lepšího, když člověk upadne na stejné místo na kolenu jako před pár dny a v blátě nechá starý strup a může začít znovu 🙂 

IMG_3652 2.jpg

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, moco napsal:

Je to dobré, dávej toho méně a mazat před každou jízdou taky nemusíš, ale já osobně řetěz po jízdě otírám suchou hadrou, a protože jsem divnej, tak i před jízdou 🙂  

Chci vyzkoušet (hlavně na silničku) vosk, ale oleje mám ještě dosti, tak se nemůžu celé léto rozhoupat k nákupu 🙂

Jasný, tak zjistil jsem že to docela maže, ale je to divný. Doobjednal jsem ještě Shimano, s tím mám nejlepší zkušenosti. Potěšilo mě že jsem včera u praleté X-fusion teleskopické sedlovky zlomil vrchní držák, většinou jsou s těmi díly problémy, ale už je na cestě nová co ležela ladem skladem 😅

DSC_5364.JPG

83595-shimano-olej-mazaci-ptfe-lube-100-ml-79e8d48772e1577a58dc43203c1f42ef.jpg

Screenshot_20230930-090839~2.png

Odkaz ke komentáři

Gardaaaa

To je jediný místo,kam jsem ochotnej jet znova. Už jsem tam byl asi 8x a hned byl jel hned. Těch tras,kam se dá jet,je tam mraky.

Mě potěšil junior. Po přechodu na 20" se začal hrozně bát jezdit z kopce. Asi jak je na ní ještě lehce malej,tak se mu špatně brzdilo. A dneska se sám od sebe kousnul a sjel kopec k lipenský tržnici. Úplně na pohodu.

PXL_20231003_140834822.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...