Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, maama napsal:

A lamackej dotaz. Kolik ml mlika do 36c plaste (pokud pujdu na bezdus)? A kolik foukate tlaky na dusi / na bezdus? Vubec nic o tom gravelim svete nevim.

Jezdím 40c a odhadem dávám tak 30-40ml? Zmáčknu flašku, něco vyteče a je to. Díru to zatáhne a vozím s sebou náhradní pro dolití po defektu, kdyby toho vylítlo ven víc.

Ty 40c foukám při svejch ~108kg 2,6 předek a 2,8 zadek. Mám to převážně na asfalt a nepřijde mně, že bych se na tom trápil. Beru to podle týhle kalkulačky https://axs.sram.com/guides/tire/pressure

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za odpovedi.

a jeste jedna vec - davam doma do vseho mliko Continental Revo. Servisak z Equatoru mi zduraznoval, ze pro Tufo plaste mam dat Tufo mliko. Ptal jsem se ho jestli to rika z duvodu zaruky na karbonovye rafky? (Protoze hlinik treba nerad cpavek, nektery vyrobci vyslovene pro potreby reklamace cpavkovy recepty zakazujou, a Continental byl doporucenej - a tak jsem na nej presel na vsech kolech). Odpovedel, ze o zaruku nejde, ze to potrebuje Tufo plast.

Ten pan ma leta zkusenosti, tak me zajima, jestli vozite Tufo gumu a cizi mliko a jestli to lepi, neuchazi. Za jimaji me prakticky zkusenosti. Na webu Tufo doporuceni na pouziti jejich pasky a mlika, nic o nutnosti.

ja to ted na bezdus neplanuju, ale kdyby... Iniciacni davku na MTB davam 110-130ml 2,25-2,6" a nijak zvlast se stim nemerim - leju to z litrovky.

Odkaz ke komentáři

Se mnou mladej taky jezdi a zacal na jare. Ctyri stovky to nebudou, ale dve az tri by mohly. Dneska jen 5 km po lese kolem komina (velky prevyseni) na vyvetrani a vzali jsme i prostredni dceru. Ta nejstarsi se vetsinou brani… Pro mladyho shanim nizkou lehkou 20”, ale nevim nevim. 14” uz mu bude brzy mala, ale brzdi ho absence prevodu a 16” se s prehazkou nedelaji. A na vetsinu 20” je malej, ma tak 105 cm.

5F0A03E8-2E81-482F-88D7-7E194371E7D8.thumb.jpeg.365e7c12faf6051027dc5a079ebd1eb9.jpeg

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Na základě tohoto článku:

https://auto-mania.cz/evropska-federace-cyklistu-chce-zakazat-americke-pick-upy-na-evropskych-silnicich-jsou-prilis-velke-a-nebezpecne/

jsem včera v Žumpě poslal Evropskou federaci cyklistů do prdele. Trochu jsem vychladl, o věci si něco přečetl, a můj názor jsem mírně modifikoval. Asi takto:

IMG-20231017-WA0000.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...