exBURN Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 před 2 hodinami, Moty napsal: Bohužel maj už jen malý, potřebujeme XL L ko je největší - do 63cm. Tady maj ještě šedou a bílou. https://www.velo-centrum.cz/eshop-248091-helma-specialized-tactic-4-dovgry.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 před 15 hodinami, exBURN napsal: L ko je největší - do 63cm. Tady maj ještě šedou a bílou. https://www.velo-centrum.cz/eshop-248091-helma-specialized-tactic-4-dovgry.html Tak sem našel L v cihlový za 1700, už je na cestě, díky za doporučení https://www.kolacalek.cz/Specialized-TACTIC-4-d6589_20821266.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 Dnes jen krátká vyjížďka otestovat novej bajk než začlo pršet (Epica jsem vždy chtěl a za tu cenu v DE jsem ho prostě koupit musel ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 Pěkný.... ať dělá radost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 Hele, taková otázka.... už hodinu to tady řešíme. Je náročnějších jízda na bajku nebo na koni ( myšleno na profi úrovni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 Jako jestli se víc nadře Nino Schurter nebo nějaký žokej na Velké Pardubické? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Hele, taková otázka.... už hodinu to tady řešíme. Je náročnějších jízda na bajku nebo na koni ( myšleno na profi úrovni) Kdybych si mohl vybrat, tak radeji jet 5h na kole nez na koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 před 2 hodinami, Duke650 napsal: Jako jestli se víc nadře Nino Schurter nebo nějaký žokej na Velké Pardubické? Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 No tak to je snad jasné jako facka... biker vydá násobně více energie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 Podle mě je těžší jezdit na koni, protože musíš držet šílený diety, abys byl co nejlehčí. To mi přijde mnohem horší, i když jinak je jasný, že trénink i závod bikera je náročnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 Podle mě je to stejné, jako řešit, jestli je lepší Kungfu nebo Karate. Protože vždy bude záležet na tom, na jak vrcholné/mistrovské úrovni to kdo ovládá a praktikuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 Tak tohle jsem videl poprve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 Nemáte někdo doma v šuplíku černou nálepku na zadní stavbu Shimano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 před 11 hodinami, mamenec napsal: Tak tohle jsem videl poprve Nosič od https://tailfin.cc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 před 56 minutami, Paw napsal: Nosič od https://tailfin.cc Nene. Myslim ten prevod remenem a prevodovka v naboji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 Dnes relativně běžný - Shimano Alfine, Nexus. Pinion pak dělá převodovku ve středu u klik. High end převodovka v zadním náboji je pak Rohloff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 před 12 hodinami, mamenec napsal: Nene. Myslim ten prevod remenem a prevodovka v naboji A já to zas pochopil tak, že narážíš na ten způsob parkování napříč stojanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 Ranní větrání. Dneska paradoxně horší cesta z Pradědu do Olomouce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 V 27. 6. 2024 v 18:46, pavo_ napsal: Dnes jen krátká vyjížďka otestovat novej bajk než začlo pršet (Epica jsem vždy chtěl a za tu cenu v DE jsem ho prostě koupit musel ) Udelal jsi dobre, take mam tuto modelouvou radu Epica. Mej jsem i tu predeslou. Tato ma opravdu jeste vychytanejsi ten brain a celkove ta geometrie je nadherna. Jakou jsi zvolil velikost a kolik meris ?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se