redd Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Pokud nechceš utrácet, kup si hliník s karbonovou vidlí, třeba něco od canyon.com - většinou v dané ceně mají velmi slušné komponenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Záleží opravdu jen na tom rozpočtu. Nový slušný kolo na hliníku s karbon vidlí se do 40k koupit nechá. Jestli máš budget poloviční, šel bych do bazaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Na Regenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Dneska fajn pojezdeni po okolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Už to jezdí! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Dneska to nechutnalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července To si tak jedu okolo komína a ejhle, vrtulník (vírník) na pasekách. Majitel říkal,že to má místo služebního auta 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Tak jsem ráno vyrazil než bude vedro jako prase. Ještě jsem nebyl na Řípu tak jsem se tam jel podívat. To kolo jede neskutečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července (upraveno) @Z. Paul Já tam byl na silničce před pár lety, ale nahoru jsem se neodvážil vyjet Upraveno 21. července uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července před 14 minutami, moco napsal: @Z. Paul Já tam byl na silničce před pár lety, ale nahoru jsem se neodvážil vyjet Nahoru jsem taky nejel jen k těm cedulím s zavřeným stánkům dole. Nahoru se podle cedule stejně nesmí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července @Z. Paul Jo, je to tam prej více než gravel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Ten gravel úsek má asi 200m, pak je takový ten hrubší asfalt. Když jsme ještě jezdili na MTB,tak jsme nahoru vyjeli. Je to hnus nechutnej,ale dá se. Na silničce nebo gravlovi bych to nedal. Zákaz tam sice je,ale lidi většinou fandí. Dolů pak nesmíš jet jak blb a je to myslím ok,i přes zákaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Chlapi, kdybyste někdo šli okolo nějakých vyprodeju a zahlidli něco jako Sava Vegar 4.0 od renomované značky, postněte to prosím sem. Hledam něco srovnatelného v ceně cca do 45. Aktuálně jsem ve fázi, že čekám na 50% slevu (letos se už párkrát objevila a třeba až skončí tour, nebo po sezone, doufám, ze snad přijde zase) a když (až) to zlomím, tak to buď vyreklamuju, nebo preskladam na lepsi ram. Ale ruku na srdce, raději bych jezdil rovnou od začátku na nečem pořádném. Takže hledam něco srovnatelneho nebo trochu hůř osazeného od renomovanější značky v nějakém pořádném výprodeji. Slevil bych z karbonovych kol a přijatelná by byla i 105, naopak hydraulické brzdy bych vzhledem k svojí hmotnosti bral jako "must" (proto z výběru vypadl třeba ten cube v inzerci). Sabro jsem videl, ale nechci úplně gravel, navíc z pohledu ramu to bude podobná písnička jako Sava, na druhou stranu elektricke řazení mě láká, ale gravel misto silnice a cina misto Číny je pro mě už moc kompromisů, abych připlatil 20 oproti očekávané ceně Savy. Bazar tak, nezavrhuju, ale k příplatku bych byl taky méně tolerantní. Velikost asi 56 (respektive na 180cm, třeba Sava tvrdí, že bych měl mít 54, ale Trek naopak, že jasná 56). Canyon a takovou tu standardní nabídku mám projetou, spíš teda jde o nějaké ty zapomenuté třešničky zahraničních eshopů. Díky předem za případné tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Před hodinou, kral083 napsal: Ten gravel úsek má asi 200m, pak je takový ten hrubší asfalt. Když jsme ještě jezdili na MTB,tak jsme nahoru vyjeli. Je to hnus nechutnej,ale dá se. Na silničce nebo gravlovi bych to nedal. Zákaz tam sice je,ale lidi většinou fandí. Dolů pak nesmíš jet jak blb a je to myslím ok,i přes zákaz. Část je tam určitě beton, asfalt si nevybavují. Jo a kola tam jezdí naprosto běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července @Prochy68beton, máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Obdivuju lidi co to daj kolem Mělnický vyhlídky, je cca 80m, ale prostě to nedám, sedět na sedle, ležet na řidítkách a do toho točit jak magor, ale u @kral083 mě to nepřekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července @Motymůžu tě ujistit, že ta frekvence šlapání je velmi, velmi malá ale jinak si to popsal naprosto přesně. Na vyhlídce zašťoucháš plíce zpátky do krku a jdeš na druhou půlku, která je sice taky výživná, ale už o fous lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Jedeme s rodinou příští týden do Kroměříže, doporučíte nějaký MTB ztezky, tak +/- 30-40km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července před 26 minutami, kral083 napsal: @Motymůžu tě ujistit, že ta frekvence šlapání je velmi, velmi malá ale jinak si to popsal naprosto přesně. Na vyhlídce zašťoucháš plíce zpátky do krku a jdeš na druhou půlku, která je sice taky výživná, ale už o fous lepší. Nemáte niekde profil toho úseku? Na SK je niečo podobné (Konské hlavy na Babe), tak to chcem porovnať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července před 12 minutami, wawrik napsal: Nemáte niekde profil toho úseku? Na SK je niečo podobné (Konské hlavy na Babe), tak to chcem porovnať https://mapy.cz/letecka?planovani-trasy&rc=9g5NPxZkS8fbYdTafcWfYX&rs=coor&rs=base&rs=base&ri=&ri=1929060&ri=2026235&mrp={"c"%3A121}&xc=[]&x=14.2910993&y=50.3886774&z=16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se