Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 minutami, STRKKT napsal:

Dotaz - máte zkušenost s mikrokompresorem? Podle recenzí prodejců je to nezbytná a plně funkční vychytávka, podle některých recenzí uživatelů občas pouze jednorázová hračka. Letím na Kanáry, bombičky s CO2 si vzít nemůžu a toto mi přijde jako vhodná alternativa k pumpičce. Pokud to ovšem fachčí.

Já ji vozím už přes tři roky ... použil jsem ji tak 3x a naprosto bez problémů. https://www.bikecentrum.eu/detail/tipy-na-darek/elektricky-mikrokompresor-electric-bike-pump.html

• Odpovědi 10,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník STRKKT
Odesláno

Díky, na tuhle jsem se taky díval. 

Odesláno

Taky vozím, je to skvělá věc. Jen je třeba vybrat něco spolehlivého, aby se to během pár vteřin nepřehřálo nebo nevybilo. Mám Anoutway, jeden z nejspolehlivějších kompresorů. Na Ali se dá koupit za 8 stovek. Pokud se foukají TPU duše s plastovým ventilkem, je třeba používat kompresor s hadičkou, ne takový, který se nasadí přímo na ventilek. Kompresor se dost hřeje a ventilek se tak zdeformuje. A když už jsme u toho, musím doporučit SCV ventilky od Schwalbe, to je skutečná revoluce ve foukání - bez problémů nafouká manželka, děti atd. 

Odesláno

Už ani nevím, jak vypadá sluníčko. Ale termín operace se blíží, takže se nedá nic dělat. Aspoň že se oteplilo🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
1 hour ago, kral083 said:

Už ani nevím, jak vypadá sluníčko. Ale termín operace se blíží, takže se nedá nic dělat. Aspoň že se oteplilo🙂

Ty jsi hroznej divoch 😅👍

Odesláno

První letošní eMTéBé....do Teplý 

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 3 hodinami, Ajaj napsal:

proti blátu nic nemám, jen mě strašně vy..sírá to pak mejt 😎 jinak palec nahoru 👍

Já teď domyl. Vypadalo to spíš jako MTB než silnička.

Odesláno
Já teď domyl. Vypadalo to spíš jako MTB než silnička.
Já než bych měl absolvovat ten proces mytí a čištění raději jezdím doma na Zwift. To je myslím lepší než se trápit venku.

Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk

Odesláno

@cdale

Tohle pro mě cesta není. Na kole jezdím, že mě to baví. To že se svět kolem tebe furt mění, ty příběhy. Jasně, že se jezdí líp v létě, ale i ta zima má něco do sebe. 

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno

Norco team si vyjel a kluk mě tedy pěkně potahal... už jsem mu letos nestíhal na Dachsteinu na lyžích a teď zjišťuji že mi dává pěkně i na kole 🙈

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Chlapci, potřebuju konzultaci. Řeším výměnu helmy a původně jsem cílil na POC Octal. No je to velký jak klobouk od bedly a celý mi to nějak nesedí. Teď zkouším Kask Protone Icon a Kask Valegro. Ta Protone mi teda sedne nádherně, akorát z ní mám trochu divný pocit vozit jí na fullu.
Už mi z těch helem jde hlava kolem, tak co máte vy, s čím jste spokojeni? 

Už nechci styl ala POC Tectal, chci něco lehčího, vzdušnějšího, ale samozřejmě bezpečného. 

Odesláno

POC jsem taky zkoušel a hned vrátil, megavelký kýbl

Měl jsem Specialized Ambush MIPS s origo Angi crash senzorem, předtím ještě Rudy Project už nevím jaký model, teď ABUS Cliffhanger MIPS s přidaným Angi crash senzorem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...