Jarett Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 9 minutami, STRKKT napsal: Dotaz - máte zkušenost s mikrokompresorem? Podle recenzí prodejců je to nezbytná a plně funkční vychytávka, podle některých recenzí uživatelů občas pouze jednorázová hračka. Letím na Kanáry, bombičky s CO2 si vzít nemůžu a toto mi přijde jako vhodná alternativa k pumpičce. Pokud to ovšem fachčí. Já ji vozím už přes tři roky ... použil jsem ji tak 3x a naprosto bez problémů. https://www.bikecentrum.eu/detail/tipy-na-darek/elektricky-mikrokompresor-electric-bike-pump.html
Robertilos Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Taky vozím, je to skvělá věc. Jen je třeba vybrat něco spolehlivého, aby se to během pár vteřin nepřehřálo nebo nevybilo. Mám Anoutway, jeden z nejspolehlivějších kompresorů. Na Ali se dá koupit za 8 stovek. Pokud se foukají TPU duše s plastovým ventilkem, je třeba používat kompresor s hadičkou, ne takový, který se nasadí přímo na ventilek. Kompresor se dost hřeje a ventilek se tak zdeformuje. A když už jsme u toho, musím doporučit SCV ventilky od Schwalbe, to je skutečná revoluce ve foukání - bez problémů nafouká manželka, děti atd.
redd Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Já používám Cycplus AS2 Pro (něco přes rok) a zatím velká spokojenost.
kral083 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Už ani nevím, jak vypadá sluníčko. Ale termín operace se blíží, takže se nedá nic dělat. Aspoň že se oteplilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
African Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února 1 hour ago, kral083 said: Už ani nevím, jak vypadá sluníčko. Ale termín operace se blíží, takže se nedá nic dělat. Aspoň že se oteplilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsi hroznej divoch
kral083 Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Takhle jsem si to dneska nepředstavoval... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ajaj Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února a přesně z tohoto důvodu jezdím celou zimu ve sklepě zima = říjen až duben
TomTomTom Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Radši bláto než sklep… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
cdale Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 26 minutami, TomTomTom napsal: Radši bláto než sklep… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Klobouk dolů, v tom počasí.
Ajaj Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února proti blátu nic nemám, jen mě strašně vy..sírá to pak mejt jinak palec nahoru 1
Gustaf Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února První letošní eMTéBé....do Teplý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
kral083 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 3 hodinami, Ajaj napsal: proti blátu nic nemám, jen mě strašně vy..sírá to pak mejt jinak palec nahoru Já teď domyl. Vypadalo to spíš jako MTB než silnička.
cdale Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Já teď domyl. Vypadalo to spíš jako MTB než silnička.Já než bych měl absolvovat ten proces mytí a čištění raději jezdím doma na Zwift. To je myslím lepší než se trápit venku.Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk
kral083 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února @cdale Tohle pro mě cesta není. Na kole jezdím, že mě to baví. To že se svět kolem tebe furt mění, ty příběhy. Jasně, že se jezdí líp v létě, ale i ta zima má něco do sebe. 2 3
M.K. Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února V lese trochu klouzačka, ale čerstvej vzduch nenahradíš... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Norco team si vyjel a kluk mě tedy pěkně potahal... už jsem mu letos nestíhal na Dachsteinu na lyžích a teď zjišťuji že mi dává pěkně i na kole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Steke_m Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Chlapci, potřebuju konzultaci. Řeším výměnu helmy a původně jsem cílil na POC Octal. No je to velký jak klobouk od bedly a celý mi to nějak nesedí. Teď zkouším Kask Protone Icon a Kask Valegro. Ta Protone mi teda sedne nádherně, akorát z ní mám trochu divný pocit vozit jí na fullu. Už mi z těch helem jde hlava kolem, tak co máte vy, s čím jste spokojeni? Už nechci styl ala POC Tectal, chci něco lehčího, vzdušnějšího, ale samozřejmě bezpečného.
Duke650 Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února POC jsem taky zkoušel a hned vrátil, megavelký kýbl Měl jsem Specialized Ambush MIPS s origo Angi crash senzorem, předtím ještě Rudy Project už nevím jaký model, teď ABUS Cliffhanger MIPS s přidaným Angi crash senzorem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se