Moty Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 dneska konečně vyšlo zářijové kilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 V Paříži se mi líbil Tarmac od Bennetta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Veterán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) právě si tu taky přemýšlím o tom, že bych obě kola prodal a postavil veterána z přelomu osmdesátek a devadesátek... asi Colnago s chromovanýma mufnama a kovanou chromovanou vidlicí, osazený Campou... i když páčky RX100 jsem taky miloval Asi by to ke mně šlo líp a mohl bych na tom jet v klidu, pro radost. Edit: Akorát bych k tomu nutně potřeboval tu zimní úpletovou cykločepici (pamětníci vědí). Upraveno 23. září 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 ouskavl, nejsem fanda kol s beranama, ale toto je nadhera! Super to mas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 30 minutami, TLD napsal: ouskavl, nejsem fanda kol s beranama, ale toto je nadhera! Super to mas! Díky, toho mám na Lipně u tchýně, na pár vyjíždek za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) Kolegovi dneska přišlo, tak rychle složit a projet... No ty peníze bych za něj nedal EDIT: snad se to dá otevřít, pořád s přílohama bojuju. IMG_9148.HEIC IMG_9149.HEIC Upraveno 23. září 2020 uživatelem Jery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 No, tak snad už se to probralo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 3 hodinami, TLD napsal: ouskavl, nejsem fanda kol s beranama, ale toto je nadhera! Super to mas! Muj stribrnej Favorit z petavosumdesatyho! Nadhera. Fakt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Mistr světa Julien Alaphilippe a na ruce R. Mülle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Jo jo, byly krásně vidět, jak seděl u bariéry. Jenom si dovolím drobnou poznámku: s těma přehláskama bych to nepřeháněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 No jo woe, musíš mít poslední slovo:-DDD NIcméně mea culpa, je to mimo můj rámec, takže já umím správně napsat jen TUDOR @BertBtw vídel si ten gumov ej strap? To vypadalo jak guma vod skřínky na bazéně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 I veteran se louci s letem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Doufám, že platí “vše zlé je k něčemu dobré”... minulý týden defekt zadni Specialized FastTrak 29x2,35 (ta lehká verze S-Works má fakt tenké boky) a potupná evakuace z terénu autem s mojí paní za volantem tak jsem dnes přezul na Continental RaceKing 29x2,2 verze Protection se směsí BlackChilli tak se těším na menší valivý odpor a lepší odolnost proti defektům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 koukám, že můžeš plášť nabíjet ze zásuvky a je e-bike ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Jojo,copak defekty. Já si dnes kvalitně zapichal v šest ráno u Barrandaku. Zima,tma -> paráda. Aspoň že to bylo přední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 (upraveno) před 35 minutami, Moty napsal: koukám, že můžeš plášť nabíjet ze zásuvky a je e-bike ready Ale jen 25 Volt Upraveno 30. září 2020 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se