kral083 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Taky se letos už nemůžu dočkat Vánoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ako vidím tie špalíky... Nemáte niekto tip na veľmi mäkké (zimné) brzdové špalíky na detský bicykel? Som zistil, že ako klesli teploty k nule, tak mladý brzdí špičkami topánok o zem, za čo sme obaja svorne dostali sodu Najlepšie niečo od známych značiek (Cube, Trek, Shimano...), čo som schopný kúpiť v obchode bez čakania... Mladý aj s bajkom váži tak 30 kg, takže na nejakú životnosť sa nehrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 48 minutami, Gustaf napsal: Paráda...;) Jen tu dvouplacku mu sundej Tu taky chtěl, protože ji má tatínek Nedalo nám to a vyjeli jsme provětrat staré šemíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Před hodinou, kral083 napsal: Taky se letos už nemůžu dočkat Vánoc Ty jejich rozzářený kukadla, že...nenahraditelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Na ta kukadla je levnější tabletka éčka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Duku, to každopádně. Ale mě už teď rve oči,jak na kole bez prehazky točí po rovinách šílený frekvence. Nemůžu se dočkat, až jí budu vysvětlovat jak se řadí. To ani ta tableta éčka nenahradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 S dětma je to ještě dobrý. Horší je to s manželkou, "podědila" moji vymazlenou Orbeu, XT 2x11 to je v podstatě 22 možností jak mít špatně zařazeno resp. jak řadit na hulváta, pak se diví že s ní nechci jezdit, mně to úplně rve srdce když ty zvuky slyším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Afri, kamarade, moc pekne uzivate. A s plackama delas dobre, detem je to stejne fuk a je ptakovina se hrabat v novem kole... Ja vyrazil brzo rano, pekne na tri hodky... A tak za pul hodiny vypalim taky s prckama...venku je venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 52 minutami, TLD napsal: Afri, kamarade, moc pekne uzivate. A s plackama delas dobre, detem je to stejne fuk a je ptakovina se hrabat v novem kole... Ja vyrazil brzo rano, pekne na tri hodky... A tak za pul hodiny vypalim taky s prckama...venku je venku Pěkné fotky kamaráde, wow My dali doma rychlej gáblík a jsme také zpět v sedle, špica den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Fotky i kolo fakt krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 2 hodinami, Duke650 napsal: S dětma je to ještě dobrý. Horší je to s manželkou, "podědila" moji vymazlenou Orbeu, XT 2x11 to je v podstatě 22 možností jak mít špatně zařazeno resp. jak řadit na hulváta, pak se diví že s ní nechci jezdit, mně to úplně rve srdce když ty zvuky slyším Jo, oba si strašně s manželkou chválíme, že jsem jí pořídil 1 x 12. Úplně odpadlo moje hemzání a její zpruzení ohledně řazení, páč na tom prostě blbě nezařadíš:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 deti to poucovani snasi lepe nez manzelka. ja jsem si zvykl to neresit/nehlasit. a samozrejme na pristi kolo jednoplacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 1 hodinou, TLD napsal: Afri, kamarade, moc pekne uzivate. A s plackama delas dobre, detem je to stejne fuk a je ptakovina se hrabat v novem kole... Ja vyrazil brzo rano, pekne na tri hodky... A tak za pul hodiny vypalim taky s prckama...venku je venku Krásný trubky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Diky kluci. Nakonec jsem vyrazil jen s tim mensim a pekne jsme si to ,,davali´´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 WOOOW! Orbea představila sexy nový ebike Rise, váha 16-18 kilo, už se těším na testovačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Taky jsem vyrazil.... už je to na světlo jsem zjistil, když jsem ho neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Asi vám kluci závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 V klidu srůstej, pojedeš se na jaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Taky jsem se po pauze hecnul a málem jsem toho litoval, ten kopeček ke hřbitovu v Havlíčkově Borové vyhnal tepy do blbého pásma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Chlapi. Mel jsem ted pujcene 29" 1x12 na zavody a je to pecka. Ty 29" je neuvěřitelný upgrade z 26" a to razeni taky bomba. Mam ale dotaz. Ten retez musi byt silene namahany, ne? Kolik vam tak vydrzi kilaku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se