Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Další vyškublá osmička. Měsíc čekačka na termín, nic moc. Dneska rychlá akce. Pigáro, počkat 10 minut na zmrtvení, vlastní škubání sotva čtvrt minuty. Okamžitá obrovská úleva. Já radost, já whiskey!

Odesláno

Mě dneska potěšilo že na mě pořád někdo myslí. 
První Ferda povídá: brý den, já volám ze společnosti Ojebasyn, máte na mě čas?
Mno a co byste potřeboval?
Ferda, že mě chce seznámit s cenami energií.
Povídám že proč mi to jako volá, dyž s Ojebasyn nemám nic společného?
Ferda už znatelně nasranej povídá: protože já jsem operátor společnosti Ojebasyn
a mou povinností je Vás seznámit s cenami energií na trhu.
Tím mě normálně odzbrojil natolik, že jsem mu řekl že nechci nic vědět a zavěsil.

Já, operátor první, z boží vůle operátor . . . tvl. :D 

Pak v pravý poledne volá druhej, takovej žoviální "kámo vole neasi" tón. Zpíval jak pravej Pražák kojenej Vltavou.
A povídá že je vod produkce, a jako jak si vzpomínám že jsme řešili ty filmy jako.
Chvíli jsem zaváhal jestli nemám nějakou blbou sázku, jelikož pár lidí z téhle branže znám,
ale ti mají teď jiný starosti, tak jsem to zavrhl.
Povídám že neé, že s filmem nemám nic společnýho.
Odpověď? "Ale jóó". :D 

Tak ten mě taky dostal, že možu jako nějak se podílet, říkám jako hrát jo? :D 
Prej néé jako, ale můžu bejt koproducent a jako nasypat do filmu prachy a pak jako z toho pobírat bájný
až pohádkový částky potom co to půjde do kina. Říkám to bude fakt mejlka, nemám ani prachy a kina jsou 
zavřený. :) Borec néééé, to je jako blbý, ale zrovna jako točej takovou Vánoční pohádku s Vetchým . . . 
říkám že to asi nestihnou, protože už je po Mikuláši :D 

Jsem zvědav kdo bude volat zítra.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mně vobčas volaj nějaký maníci, že viděli náš firemní web a že je strašně hnusnej, jestli ho nechci vylepčit. A já říkám, že to je tak schválně, aby mě nevotravovali lidi - což je taky pravda. :D Tím je vodzbrojím. Ale jinak jsem na lidi z call center už hodnej, je to hnusná práce. 

Odesláno

Zrovna minulý týden mi volala nějaká pani z výzkumu veřejného mínění a jestli bych neměl pár minut čas.
Povídám: "Nezlobte se, já zrovna učím a telefon jsem vzal jenom proto, abych věděl, jestli mi nevolá nějaký žák."
A pani na to: "Ježišmarjá, pane učiteli, nechtěla jsem vás vyrušit při výuce. Nezlobte se. Moc se vám omlouvám. Na shledanou."
A já na to: "To je v pořádku, na shledanou."

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Odesláno

Mě potěšily moje nový hodinky. Jsem z toho tak zblblej, že jsem se předtím, než jsem si je nasadil, šel vysprchovat a právě si dáváme společně večeři 🤨

Odesláno
před 3 hodinami, Tom4 napsal:

Mě dneska potěšilo že na mě pořád někdo myslí. 
První Ferda povídá: brý den, já volám ze společnosti Ojebasyn, máte na mě čas?
Mno a co byste potřeboval?
Ferda, že mě chce seznámit s cenami energií.
Povídám že proč mi to jako volá, dyž s Ojebasyn nemám nic společného?
Ferda už znatelně nasranej povídá: protože já jsem operátor společnosti Ojebasyn
a mou povinností je Vás seznámit s cenami energií na trhu.
Tím mě normálně odzbrojil natolik, že jsem mu řekl že nechci nic vědět a zavěsil.

Já, operátor první, z boží vůle operátor . . . tvl. :D 

Pak v pravý poledne volá druhej, takovej žoviální "kámo vole neasi" tón. Zpíval jak pravej Pražák kojenej Vltavou.
A povídá že je vod produkce, a jako jak si vzpomínám že jsme řešili ty filmy jako.
Chvíli jsem zaváhal jestli nemám nějakou blbou sázku, jelikož pár lidí z téhle branže znám,
ale ti mají teď jiný starosti, tak jsem to zavrhl.
Povídám že neé, že s filmem nemám nic společnýho.
Odpověď? "Ale jóó". :D 

Tak ten mě taky dostal, že možu jako nějak se podílet, říkám jako hrát jo? :D 
Prej néé jako, ale můžu bejt koproducent a jako nasypat do filmu prachy a pak jako z toho pobírat bájný
až pohádkový částky potom co to půjde do kina. Říkám to bude fakt mejlka, nemám ani prachy a kina jsou 
zavřený. :) Borec néééé, to je jako blbý, ale zrovna jako točej takovou Vánoční pohádku s Vetchým . . . 
říkám že to asi nestihnou, protože už je po Mikuláši :D 

Jsem zvědav kdo bude volat zítra.

Pražák odkojenej Vltavou nezpívá, to je stejná mýlka jako "ze z Plzně"

Vzniká to náplavama, který si po pořízení bydlení v Praze začnou říkat pražáci 😉

Odesláno

Dnes jsem viděl po sakra dlouhé době klip Hrobar a vrátil se tím o 25 let zpět na vojnu. Parádní návrat do mladí. Rázem jsem omladl. 

Odesláno

Tiez som bol vtedy na vojne, ked fical Hrobar. Presne mi to na vojnu vrati spomienky, ked sa Hrobar nahodou zahra v radiu. To som bol vtedy este mlady, pekny...

Odesláno (upraveno)

S tim mladim asi nic neudelas, ale byt hezky, to je snad zaklad slusnyho vychovani!

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno
V 8. 12. 2020 v 10:28, kuncák7 napsal:

Dnes jsem viděl po sakra dlouhé době klip Hrobar a vrátil se tím o 25 let zpět na vojnu. Parádní návrat do mladí. Rázem jsem omladl. 

před 11 minutami, Gombo napsal:

Tiez som bol vtedy na vojne, ked fical Hrobar. Presne mi to na vojnu vrati spomienky, ked sa Hrobar nahodou zahra v radiu. To som bol vtedy este mlady, pekny...

Přátelé, tak staří nejste. "Hrobař" je písnička z roku cca '87. Ale to ví jen zlíňáci odkojení na bigbítu starýma Premierama. 

Fakt je to stará odrhovačka, já na ní vyrostl.

Premier, Akcent, Expo, Motus.. kdo zná ať se ozve. Par lidí odsud by mohlo

Odesláno (upraveno)

No ja len toho Premiera a ked sa o krasu jedna, tak len tych kilecek pribudlo :)) No ale s tym tvojim rokom nesuhlasim. Kapela Premier vznikla v roku 92 a Hrobar 94

Upraveno uživatelem Gombo
Odesláno
před 7 minutami, Radimk napsal:

Přátelé, tak staří nejste. "Hrobař" je písnička z roku cca '87. Ale to ví jen zlíňáci odkojení na bigbítu starýma Premierama. 

Fakt je to stará odrhovačka, já na ní vyrostl.

Premier, Akcent, Expo, Motus.. kdo zná ať se ozve. Par lidí odsud by mohlo

Hele, asi ano. Z Práglu to mám daleko 🙂

V Esu s Terezou šel ale až v roce 95 a celej rok. Já jinak v té době z české moderní hudby bral Shalom či Oceán s Mukem. 

Odesláno
Tvl. Shalom a Ocean  
Je snad něco špatně? Chápu třeba, že můžeš mit jiný preference, pro mne to bylo ještě s Vanessou, Technofactory a třeba N-Sonic Jirky Vatky top z českých luhů a hájů začátku nineties
Odesláno

No ja keby som sem supol, co som vtedy  pocuval, tak tu schytam nalepku fasouna a mozno aj ban a to bola len CZ produkcia.

Odesláno
před 28 minutami, Gombo napsal:

No ja keby som sem supol, co som vtedy  pocuval, tak tu schytam nalepku fasouna a mozno aj ban a to bola len CZ produkcia.

Banu moc neverim, ale zdejsi porota by te odsoudila urcite. :D

Odesláno

Páni, já pamatuju premieru Prázdnin na Zemi 😄

dnes mne ale rozesmála naše bréca domácí 😄

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Před hodinou, kuncák7 napsal:

Já byl vždycky trochu jinej. 

Na tom přece není nic špatnýho. S těch všech sraček co tu běželo, tak tohle bylo aspoň na úrovni... hned bych věděl koho dál jmenovat... ale nebudu. Každý má jinej vkus, jinak ale myslím, že hudba ať je jakákoliv, tak je buď dobrá a nebo špatná... jedno jestli rock, pop nebo klasika 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...