kuncák7 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 V 15.20 jsem odvezl až na jedny casia všechny hodinky na focení a zatím jsem prolezl jen jednou celou prodejní sekci. Takže jsem asi vporadku . Jen mám pocit, že nemám co na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 @kuncák7 máš ještě ty fortisky nebo i ty šly na focení? Že bys mohl ponosit ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 1 minutou, snake napsal: @kuncák7 máš ještě ty fortisky nebo i ty šly na focení? Že bys mohl ponosit ty... Ty jsou bohužel na focení též. Jsem jak nahej, jen jedny hodinky (to tu nebylo tak 20 let). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Ty jsou bohužel na focení též. Jsem jak nahej, jen jedny hodinky (to tu nebylo tak 20 let). Ajajajajaj...ale chvilku to vydržíš...nebo něco kup a máš klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 2 minutami, snake napsal: Ajajajajaj...ale chvilku to vydržíš...nebo něco kup a máš klid Světlé spring drive bych bral :-). Něco levnějšího též, ale nic mě neoslovilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 3D puzzle, co dostal synator od moji segry k narozkam. Prvni 3D, co vidim, a je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Zajímavé. To teda vidím poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Super kariéra sympaťáka a velkýho sportovce Ondry Moravce, krása a moc díky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 před 3 hodinami, tikzot napsal: Super kariéra sympaťáka a velkýho sportovce Ondry Moravce, krása a moc díky!! Ondra to je sympaťák. Ale věk nezastavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 A nejlepší Jágr ve videorozulčce "Cože Ondro, Ty končíš ve 36 letech ? Kdybyses rozhodl vrátit, tak Ti půjčím svoje elektrokolo." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 V 13. 3. 2021 v 17:00, kuncák7 napsal: Ty jsou bohužel na focení též. Jsem jak nahej, jen jedny hodinky (to tu nebylo tak 20 let). To fotíš do inzerce? nebo do rodinného alba Vím že tu řešíš několik let jak neumíš fotit, si kup nějakej slušnej telefon se slušným foťákem, pak vypucuj čočku a budou fotky jak lusk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Já dnes mé oblíbené sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 5 minutami, M3maniac napsal: To fotíš do inzerce? nebo do rodinného alba Vím že tu řešíš několik let jak neumíš fotit, si kup nějakej slušnej telefon se slušným foťákem, pak vypucuj čočku a budou fotky jak lusk Rodinného alba. Telefon má slušnej foťák. Až budou prodávat lepší ruce, přijdu 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Sakra jsem tak natěšenej až jsem si popletl topic. Honzo 911 R libová A přece mě dnes něco potěšilo, že jsem pověsil tři obrázky na zeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/konec-prisnych-trestu-za-kradeni-housek-v-dobe-nouzoveho-stavu-40354141#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=kPqKkFYm0Zq-202103161431&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 V 14. 3. 2021 v 10:15, honza71 napsal: 3D puzzle, co dostal synator od moji segry k narozkam. Prvni 3D, co vidim, a je to pecka Já dostal předloni na Vánoce tuhle T1. Prý ať aspoň jedno auto doskládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 já si dneska udělal radost rybářský lístkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 3 hodinami, Spongebob napsal: já si dneska udělal radost rybářský lístkem Gratuluji, je ti známo, že potřebuješ ještě být členem RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Občan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Ze mi panko stihol odoslat este dnes hodinky,konecne vyskusam Lüm Tec-y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) potěšilo, že ty mnou "nechtěný" hodinky jsou už na cestě. Už jen "kousek" Upraveno 17. března 2021 uživatelem eLzyx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se