African Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 4 minutami, kuncák7 napsal: To zas nebude o co stát . Čeká mě to za 5 měsíců a odvázanej z ní nejsem, tak se taky neteš a užívej tu krásnou 49. Pajda je fajn, neboj se nic a šest pětek prý taky cajk pokud tělo drží....no a dožít se třeba stovky musí být už tedy mega úlet, ale proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 tak šťastný brzdy afri. @kuncák7 neboj 50 je absolutně v poho, lámat se to začne po 55. jednak začne občas tělo bolet a hlavně.... drzé puberťačky Tě občas pustí v metru sednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Afri vse nej a uz pomalu planuj nejakej poradnej vylet k ty padesatce Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Děkuji Jop, něco určitě proběhne, zatím se ale s kámošem nemůžeme nějak shodnout na tom co to bude. Bude mít taky pade, cíle vysoký, nejradši by letěl klidně na měsíc a já bych zase rád jednou oslavil i ty padesáté první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 3 hodinami, African napsal: Děkuji, děkuji, děkuji tisíckrát kluci Já se ty pajdy snad i brzy dočkám, ale to musím hnedle sakra zaťukat Taky se opožděně přidávám s gratulací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 6 hodinami, Xenomorfus napsal: Vandr zahajen! :-). My jedeme s Lynxem zítra(vlastně dnes). Kam razíš? My Křivoklátsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 8 hodinami, Honza.manta napsal: My jedeme s Lynxem zítra(vlastně dnes). Kam razíš? My Křivoklátsko. Ja se prochazim Vysocinou. Uzijte si to kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Tento týden se mi v práci na jednáních sešli nějaké Rolex bicolory, Bčka Navitimery a hlavně Rolex DJ (model nevím) s vroubkovanou lunetou (mám podezření, že z bílého zlata). Na Rolex jsem se nikdy nedíval, protože jsou absolutně mimo to, co bych byl ochotný za hodinky dát. Nicméně něco tak krásného jsem dlouho neviděl, mohl jsme na nich oči nechat. A já tam mezitím sedím s Orienty za 5tku… ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 8 hodinami, Honza.manta napsal: My jedeme s Lynxem zítra(vlastně dnes). Kam razíš? My Křivoklátsko. před 10 minutami, Xenomorfus napsal: Ja se prochazim Vysocinou. Uzijte si to kluci! Užijte si to všichni, zdravím že své nové srdcovky, vstávání v podhradí Hazmburku, hezkých minus 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 15 minutami, kuncák7 napsal: Užijte si to všichni, zdravím že své nové srdcovky, vstávání v podhradí Hazmburku, hezkých minus 5. To je hezke misto! Uzivej! A co se teploty tyce, tak aspon nelitaji hmyzaci a bahno je zmrzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 4 hodinami, kuncák7 napsal: Užijte si to všichni, zdravím že své nové srdcovky, vstávání v podhradí Hazmburku, hezkých minus 5. No fuj tajbl. Dneska už by mrznout nemělo. Mám letní spacák, do telete se mi zimní nevejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Mně se tam péřák vešel, po zkušenosti z předminulého vandru chci bejt v teplíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 15 hodinami, Honza.manta napsal: Taky se opožděně přidávám s gratulací. Děkuji a přeji fajnové Velikonoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Sleva na Brewdog Punk Ipa v Bille. Tak jsem jim vykoupil skoro všechny lahve:-) třetinku za 39 tam nešlo nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 @safi To de. Já zas už druhým týdnem nakupuju IPA od Primátora v Albertu za dvaciáš... Jsem je tam div nezjebal, že to dávaj nesmyslně lacino... Že jim to za tu cenu kradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Už jsme jak důchodci, ale tohle hlasování peněženkou mě vcelku baví… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 před 3 hodinami, M.K. napsal: @safi To de. Já zas už druhým týdnem nakupuju IPA od Primátora v Albertu za dvaciáš... Jsem je tam div nezjebal, že to dávaj nesmyslně lacino... Že jim to za tu cenu kradu. Já bral v Lidlu Tchýni....za 16 kaček zadarmo. A to jsem si tam dělal rezervaci, aby nějaká zbyla. No a prej to nikdo nepije... měli celou paletu.... lidi neví, co je dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Já bral v Lidlu Tchýni....za 16 kaček zadarmo. A to jsem si tam dělal rezervaci, aby nějaká zbyla. No a prej to nikdo nepije... měli celou paletu.... lidi neví, co je dobrý...A vzal si tu paletu nebo si jen troskaril? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 UFC Miami sestavickaOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 8 hodinami, Gustaf napsal: Já bral v Lidlu Tchýni....za 16 kaček zadarmo. A to jsem si tam dělal rezervaci, aby nějaká zbyla. No a prej to nikdo nepije... měli celou paletu.... lidi neví, co je dobrý... Lidi ví. Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se