Lynx12 Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 Poprvé jsem použil blok uživatele a funguje to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 Rozhovory s Václav Smil - doporučuju všem: https://plus.rozhlas.cz/poslechnete-si-cely-exkluzivni-rozhovor-s-mezioborovym-akademikem-vaclavem-8996367 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-profesor-smil-rozbiji-cesky-sen-zadna-jaderna-energie-tu-nebude-231268 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-profesor-smil-o-elektromobilech-a-zelenem-svete-nedava-to-smysl-231348 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-razie-proti-lepicim-aktivistum-nemecka-policie-jde-po-jejich-penezich-231424#dop_ab_variant=2&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Trocha inspirace pro naši policii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Dorazil novy Iphone od kolegy a na chate se probral travnik 24h rozdil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy_PP Posted May 25, 2023 Report Share Posted May 25, 2023 Od narodenia mojho syna v roku 2020 zbieram kazdy rok Macallan 18 Sherry Oak, ktore sa vydavaju ako rocne edicie a rychlo sa vypredaju. Doteraz som musel mrznut v rade od 4:00 rana pred Liquore obchodom v Kanade, aby sa mi jedna flasa usla. Tohto roku som dostal pozvanku priamo od Macallan a "dovolili" mi objednat jednu priamo od nich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel87 Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Včera tady na mě vyskočilo, že jsem “Závislák”, to potěší Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 před 2 hodinami, Pavel87 napsal: Včera tady na mě vyskočilo, že jsem “Závislák”, to potěší No jak myslíš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffik Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Byl jsem nakupovat v Lidlu a jak tam ty prodavačky spolu kecaj přes headsety, jedna prošla okolo mě a evidentně nas*aná prohlásila "tak to ať nám políbí vaječníky ty vole" Pobavilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted May 27, 2023 Report Share Posted May 27, 2023 Potěšila mě ruční myčka na Poděbradské v Praze (Wash Inn). Nejen, že mají 5 boxů s aktivní pěnou a 5 boxů s kartáčem, ale rovněž mají stánek Matoka burgers a jejich Smash Burger stojí za hřích nečekaně dobré na auto myčku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 27, 2023 Report Share Posted May 27, 2023 Děti fňukali že už jim ta tří metrovka trampolína nestačí a teď koukám že jsem to s tou pěti m asi trochu přepískl.....no aspoň nebudou chtít větší, protože taková už asi neexistuje Teď ještě co mi řekne manželka až přijede z výletu, jaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted May 27, 2023 Report Share Posted May 27, 2023 Bude nadšená Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted May 27, 2023 Report Share Posted May 27, 2023 @African Budes to taky zkouset nebo je to jen pro deti? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 27, 2023 Report Share Posted May 27, 2023 před 15 minutami, Prochy68 napsal: @African Budes to taky zkouset nebo je to jen pro deti? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk No jasně že budu jumpovat Žádná salta jako děcka nešvihám, ale rád si skočím. Manželka na pohodu, uff Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 Tento týden moje návštěva úhlavního nepřítele =FÚ Daň z nemovitosti, takhle klidné, slušné úřednice pohledat. Nejdřív jsem byl v nervech, že fronta, ale když jsem pak slyšel ty bláboly lidí, peklo. Teda ne že bych byl o mnoho lepší, ale aspoň jsem si byl vědom vlastní nevědomosti. Fakt klobouk dolů, bez dobrejch drog bych tam nevydržel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 V 27. 5. 2023 v 19:56, African napsal: No jasně že budu jumpovat Žádná salta jako děcka nešvihám, ale rád si skočím. Manželka na pohodu, uff Ty woe, nic nezkoušej . Nebo sem dlouho nic nenapíšeš , znáš se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Ty woe, nic nezkoušej . Nebo sem dlouho nic nenapíšeš , znáš se Vtipný je spis to, kdo tohle píše Vy dva jste legendy v tom si něco udělat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 před 4 minutami, Z. Paul napsal: Vtipný je spis to, kdo tohle píše Vy dva jste legendy v tom si něco udělat Jenže na rozdíl od afriho mě nikdo nevyhecuje. Já si ublížím vždy promyšlene sám ( tedy teď asi manželka), on se do toho vrhne po hlavě Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 Právě teď, kuncák7 napsal: Jenže na rozdíl od afriho mě nikdo nevyhecuje. Já si ublížím vždy promyšlene sám ( tedy teď asi manželka), on se do toho vrhne po hlavě Mě od toho dvojitého salta začínate odrazovat kluci, ale já se nedám Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 My ti ty hodinky do nemocnice rádi přineseme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts