Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

Od narodenia mojho syna v roku 2020 zbieram kazdy rok Macallan 18 Sherry Oak, ktore sa vydavaju ako rocne edicie a rychlo sa vypredaju. Doteraz som musel mrznut v rade od 4:00 rana pred Liquore obchodom v Kanade, aby sa mi jedna flasa usla. Tohto roku som dostal pozvanku priamo od Macallan a "dovolili" mi objednat jednu priamo od nich 🙂

Potěšila mě ruční myčka na Poděbradské v Praze (Wash Inn). Nejen, že mají 5 boxů s aktivní pěnou a 5 boxů s kartáčem, ale rovněž mají stánek Matoka burgers a jejich Smash Burger stojí za hřích 🙂 nečekaně dobré na auto myčku. 

Děti fňukali že už jim ta tří metrovka trampolína nestačí a teď koukám že jsem to s tou pěti m asi trochu přepískl.....no aspoň nebudou chtít větší, protože taková už asi neexistuje 🤣  Teď ještě co mi řekne manželka až přijede z výletu, jaj 🤭

DSC_4586~2.JPG

před 15 minutami, Prochy68 napsal:

@African Budes to taky zkouset nebo je to jen pro deti? emoji6.png

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

No jasně že budu jumpovat :punk: Žádná salta jako děcka nešvihám, ale rád si skočím. Manželka na pohodu, uff 😅 

Tento týden moje návštěva úhlavního nepřítele =FÚ 🙂 Daň z nemovitosti, takhle klidné, slušné úřednice pohledat. Nejdřív jsem byl v nervech, že fronta, ale když jsem pak slyšel ty bláboly lidí, peklo. Teda ne že bych byl o mnoho lepší, ale aspoň jsem si byl vědom vlastní nevědomosti. Fakt klobouk dolů, bez dobrejch drog bych tam nevydržel....

V 27. 5. 2023 v 19:56, African napsal:

No jasně že budu jumpovat :punk: Žádná salta jako děcka nešvihám, ale rád si skočím. Manželka na pohodu, uff 😅 

Ty woe, nic nezkoušej 🤣🤣. Nebo sem dlouho nic nenapíšeš 🤣🤣, znáš se 

před 4 minutami, Z. Paul napsal:

Vtipný je spis to, kdo tohle píše 😁

Vy dva jste legendy v tom si něco udělat 😁

Jenže na rozdíl od afriho mě nikdo nevyhecuje. Já si ublížím vždy promyšlene sám ( tedy teď asi manželka), on se do toho vrhne po hlavě 🤣

Právě teď, kuncák7 napsal:

Jenže na rozdíl od afriho mě nikdo nevyhecuje. Já si ublížím vždy promyšlene sám ( tedy teď asi manželka), on se do toho vrhne po hlavě 🤣

Mě od toho dvojitého salta začínate odrazovat kluci, ale já se nedám 😂