Zdenek1307 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 2 hodinami, Gustaf napsal: U vody voe Dovolil jsem si vybrat svoji 15 min chvilku oddychu. Jen sezení, čumění, popíjení a poslouchání reggae. Krásný to bylo. 1
DavidLC Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 52 minutami, Zdenek1307 napsal: Dovolil jsem si vybrat svoji 15 min chvilku oddychu. Jen sezení, čumění, popíjení a poslouchání reggae. Krásný to bylo. Jj, člověk vlastně nepotřebuje moc... občas
FantasticFabio Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Usídlil nebo spíš uhnízdil se nám tu někde kalous….. noční pískání je dost hlasitý někomu by to mohlo lézt i na nervy….. asi hodně lidem! Jako kdyby za to mohl ?! Mě to neva…. A sem rád, že to tu u nás žije i v noci 1
papun Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 9 hodinami, FantasticFabio napsal: Usídlil nebo spíš uhnízdil se nám tu někde kalous….. noční pískání je dost hlasitý někomu by to mohlo lézt i na nervy….. asi hodně lidem! Jako kdyby za to mohl ?! Mě to neva…. A sem rád, že to tu u nás žije i v noci Nejsi z Malenovic, tam to někdo řešil ve skupině na FB, že ho to strašně sere
mamut Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Havířov to stejné, o půl osmé začínají a v pět ráno končí. Vzhledem k tomu jak brzy letos začali, očekávám ještě druhou várku.
FantasticFabio Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 2 hodinami, papun napsal: Nejsi z Malenovic, tam to někdo řešil ve skupině na FB, že ho to strašně sere Né né my sme klatovácí možná to u nás raky budou řešit…. Nejdřív mě to trochu znervozňovalo ( jakože zvíře v nouzi ) po zjištění , sem v klidu a neseremito ! 1
bohus76 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června To je vlákno co tě potěšilo Takže nějaké zvýšené náklady či díly navíc !? Dle toho tasmánského čerta
Bert Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Dnes mne potěšilo, jak se rodina stará o mé zdraví. Mám narozeniny, a dostal jsem spoustu ovoce. Švestky, jablka, hrušky, meruňky a špendlíky. Asi ale nebudou moc kvalitní. Jak jinak si mám vysvětlit, že je na nich napsáno 52%? 5
prischera Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června To je strasny, jak na tobe setri. Ale protoze te mam rad, tak se u tebe stavim s bedynkou cerstveho ovoce, bez konzervantu a tech nahrazek te zbavim. Vsechno nejlepsi
Xenomorfus Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Berte, Jooo, 52%, to je optimalni mnozstvi strojne oddelene duziny od pecky, projite procesem zpracovani sacharomycetu s naslednou destilaci, cimz se separuje "zrno od plev" ;-). Jinak tedy kazdopadne preji vsecko nejhorsi.....at se Ti vyhne
bohus76 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Vše nejlepší Berte. Ještě by to chtělo něco zpracované ve stylu dýmu či pro dým a bude to dokonalé. Doufám,že zapálíš nějaký višňový tabák,když tak rád to ovoce
tikzot Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Pecka Berte užívej co to jde, zdar a sílu na všech úrovních
Tobi Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Taky přeju,zní to jako fráze,ale hlavně Hodně zdraví..
African Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 11 hodinami, Bert napsal: Dnes mne potěšilo, jak se rodina stará o mé zdraví. Mám narozeniny, a dostal jsem spoustu ovoce. Švestky, jablka, hrušky, meruňky a špendlíky. Asi ale nebudou moc kvalitní. Jak jinak si mám vysvětlit, že je na nich napsáno 52%? Přeji všechno nejlepší náčelníku, hlavně to zdravíčko a pohodu
Bert Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Přátelé, děkuji za přání. Mám mírnou kocovinku, takže se asi na rozproudění krve podívám na jabko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se