Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Gustaf napsal:

U vody voe 😆

Dovolil jsem si vybrat svoji 15 min chvilku oddychu. Jen sezení, čumění, popíjení a poslouchání reggae. Krásný to bylo.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 52 minutami, Zdenek1307 napsal:

Dovolil jsem si vybrat svoji 15 min chvilku oddychu. Jen sezení, čumění, popíjení a poslouchání reggae. Krásný to bylo.

Jj, člověk vlastně nepotřebuje moc...😉 občas 😄

Odesláno

Usídlil nebo spíš uhnízdil se nám tu někde kalous….. noční pískání je dost hlasitý🙈 někomu by to mohlo lézt i na nervy….. asi hodně lidem! Jako kdyby za to mohl ?!  Mě to neva…. A sem rád, že to tu u nás žije i v noci🥳😁✌️👍🤪🤟😀😅😂

• Haha 1
Odesláno
před 9 hodinami, FantasticFabio napsal:

Usídlil nebo spíš uhnízdil se nám tu někde kalous….. noční pískání je dost hlasitý🙈 někomu by to mohlo lézt i na nervy….. asi hodně lidem! Jako kdyby za to mohl ?!  Mě to neva…. A sem rád, že to tu u nás žije i v noci🥳😁✌️👍🤪🤟😀😅😂

Nejsi z Malenovic, tam to někdo řešil ve skupině na FB, že ho to strašně sere😁

Odesláno

Havířov to stejné, o půl osmé začínají a v pět ráno končí. Vzhledem k tomu jak brzy letos začali, očekávám ještě druhou várku.

Odesláno
před 2 hodinami, papun napsal:

Nejsi z Malenovic, tam to někdo řešil ve skupině na FB, že ho to strašně sere😁

Né né my sme klatovácí 😁🤪🥳 možná to u nás raky budou řešit…. Nejdřív mě to trochu znervozňovalo ( jakože zvíře v nouzi ) po zjištění , sem v klidu a neseremito ! 

• Dát hlas 1
Odesláno

To je vlákno co tě potěšilo 😉 Takže nějaké zvýšené náklady či díly navíc !? Dle toho tasmánského čerta 

Odesláno

Dnes mne potěšilo, jak se rodina stará o mé zdraví. Mám narozeniny, a dostal jsem spoustu ovoce. Švestky, jablka, hrušky, meruňky a špendlíky. Asi ale nebudou moc kvalitní. Jak jinak si mám vysvětlit, že je na nich napsáno 52%?

• Haha 5
Odesláno

To je strasny, jak na tobe setri. Ale protoze te mam rad, tak se u tebe stavim s bedynkou cerstveho ovoce, bez konzervantu a tech nahrazek te zbavim. Vsechno nejlepsi :) 

Odesláno

Berte, Jooo, 52%, to je optimalni mnozstvi strojne oddelene duziny od pecky, projite procesem zpracovani sacharomycetu s naslednou destilaci, cimz se separuje "zrno od plev" ;-).

Jinak tedy kazdopadne preji vsecko nejhorsi.....at se Ti vyhne 😉

Odesláno

Vše nejlepší Berte. Ještě by to chtělo něco zpracované ve stylu dýmu či pro dým a bude to dokonalé. Doufám,že zapálíš nějaký višňový tabák,když tak rád to ovoce 🙂

Odesláno
před 11 hodinami, Bert napsal:

Dnes mne potěšilo, jak se rodina stará o mé zdraví. Mám narozeniny, a dostal jsem spoustu ovoce. Švestky, jablka, hrušky, meruňky a špendlíky. Asi ale nebudou moc kvalitní. Jak jinak si mám vysvětlit, že je na nich napsáno 52%?

Přeji všechno nejlepší náčelníku, hlavně to zdravíčko a pohodu 🙏

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...