kuncák7 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Tak jsem si udělal taky radost, když nové lustry a dveře tak ja telka v ložnici, už mi snad nic neschazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 8 minutami, kuncák7 napsal: Tak jsem si udělal taky radost, když nové lustry a dveře tak ja telka v ložnici, už mi snad nic neschazi Koukáš na Sado mámu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 2 minutami, African napsal: Koukáš na Sado mámu? Hlavně jsem pysnej, že jsem to zprovoznil, bez návodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 7 minutami, kuncák7 napsal: Hlavně jsem pysnej, že jsem to zprovoznil, bez návodu. Tak to palec nahoru, já už naposledy nedal bez návodu ani vysavač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 13 minutami, kuncák7 napsal: Hlavně jsem pysnej, že jsem to zprovoznil, bez návodu. Te potesim. Myslim ze ti bude brzo naznačeno, že by to chtělo natřít radiátor(y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 3 minutami, mamenec napsal: Te potesim. Myslim ze ti bude brzo naznačeno, že by to chtělo natřít radiátor(y) Ty woe , ty tu mas snad odposlech ne? To už mi bylo řečeno. Zrovna jsem se rozplýval nad počtem programu a jak krásně vidím z postele a přišla pecka na solar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 (upraveno) Koukám, že v Praze stejně jako v Šumperku Upraveno 9. prosince 2021 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 J dycky rikam, touhle barvou jsme je pred petatriceti lety natirali s dedeckem, navic po tve necitlive rekonstrukci, je to ta kedina vec, ktera mi ho pripomina! Uz to zafungovalo na radiatory, futra a dvere. Ted branim zachodovou misu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Před hodinou, kuncák7 napsal: Ty woe , ty tu mas snad odposlech ne? To už mi bylo řečeno. Zrovna jsem se rozplýval nad počtem programu a jak krásně vidím z postele a přišla pecka na solar No twl, aby pani jak rychle prisla, tak rychle zas nesla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 8 hodinami, Murphy97 napsal: No twl, aby pani jak rychle prisla, tak rychle zas nesla Blbý je, že když se nad tím zamýšlím, tak má vlastně pravdu. Mě to prostě jen nevadilo, neviděl jsem to. Vlastně teď teprve prozrivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 21 minutami, kuncák7 napsal: Blbý je, že když se nad tím zamýšlím, tak má vlastně pravdu. Mě to prostě jen nevadilo, neviděl jsem to. Vlastně teď teprve prozrivam Já začínám mít pocit, že už jsi její a prozřeš s její pomocí v ještě mnoha dalších věcech. Ty si prostě potřeboval vedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Blbý je, že když se nad tím zamýšlím, tak má vlastně pravdu. Mě to prostě jen nevadilo, neviděl jsem to. Vlastně teď teprve prozrivam Chlap potřebuje k sobě bábu, jinak se z něho stává tvor velmi divoký, to si musíme přiznat Jinak mě potěšilo, že mi jde dnes poslední dárek a na vánoce jest připraveno, aniž bych vstoupil nohou do nějákého z obchodů Dal jsem i dost přednost letos zahraničním obchodům, protože když vidím co to tady na nás někteří zkouší, tak jsem to přestal dávat. Třeba helma pro kluka u nás všude 2.500,- na Slovensku 1.500,-, sluchátka 800,-, v Polsku 350,- atd., atd, navíc u nás to zboží ani není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Já myslím, že je hotovo. Pojďme v poledne držet minutu ticha za ztraceného kamaráda. @adasek @Bert Nešlo by na tu chvilku hodit fórum do černého, smutečního motivu? Nebo aspoň na pět minut vypnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Já myslím, že je hotovo. Pojďme v poledne držet minutu ticha za ztraceného kamaráda. [mention=68246]adasek[/mention] [mention=6519]Bert[/mention] Nešlo by na tu chvilku hodit fórum do černého, smutečního motivu? Nebo aspoň na pět minut vypnout?Asi tomu nerozumím, ale to tě potěšilo nebo jsi jen kretén a dal to do jiného vlákna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Jenom kretén, co má trošku škodolibou radost z Kuncákovo utrpení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Tak hoši, jeli jsme dnes ke kauflandu, před náma větmanec v bently. Už zdálky vidím, do přechodu už skoro vlezený chlapík o berli. Sice to neklouzalo, ale borec měl evidentně strach a určitě by se mu šlo blbě i na suchém. Bentley zastavilo, řidič vystoupil a pomohl mu přejít. I s pomocí jim to trvalo tak 3 minuty, fakt jen co nožka nohu mine. Normálně jsem musel vystoupit a podat mu ruku a poděkovat. Byl z toho dojatý, já taky. A kokot kolega co řídil prej co blbnu, ať nezdržuju. Mně sa vám teď rozlévá v duši takový mír a klid. To sa musí zapit, du na štamprlu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Penny Market v akci. Drahý to je jak svině i tak (44,90) ale mám radost z těch plechovek, moc jsem je v Česku za poslední dobu nevídal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 15 minutami, ragu napsal: Penny Market v akci. Drahý to je jak svině i tak (44,90) ale mám radost z těch plechovek, moc jsem je v Česku za poslední dobu nevídal. Ty vogo, jedu do Penny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Ty vogo, jedu do Penny Doufal jsem, že někomu udělám radost. Jenom bacha, neměli to mezi pivama ale v sekci akce/special nebo tak něco. A jen do vyprodání zásob, akce běží od včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se