African Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 3 minutami, long napsal: Takhle vystoupím na Karlinském náměstí a jdu pěšky. Často přejdu ulici kde bydlím, sedím na Lyčkově náměstí a koukám a koukám a koukám:-) Potom jdu domů a kochám se těmi stropy. Jj ten prostor nemá chybu ! Mně se tedy navíc líbí, jak mi vržou parkety. My nedávno spali na chatě kde taky parkety vrzali docela festově, dali jsme pár škopků a vím že kamarád šel v noci přesně 6x čůrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 5 hodinami, African napsal: Tak mi tento týden již třetí pokus, všichni zdravý, letenky zamluvený a hned jsem tam dal o týden navíc. Hnedle to musím ale zaťukat o tu moji hlavu dubovou Už to beru s nadhledem, buď se odletí nebo ne, nic mezitím, žádný stres a jak to tak sleduji, cestování se v podobném duchu ponese celý rok. Hlavně se z toho nepodělat.... Tak snad už to konečně klapne, Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 (upraveno) před 3 hodinami, neuromancer napsal: Tak snad už to konečně klapne, Afri Dík Dnes odpoledne mi volal nějaký borec z cestovky, že je opět problém s letenkami a já zůstal po všech těch stresech úplně chladný jak kámen A slyším ve sluchátku jak na něj někdo řve, že blbnou systémy ať mi zavolá trochu déle. Omluvil se a volal zpátky za hodinu, že je všechno v pořádku, říkám, jojo, v pohodě.... už jsem prostě rezignoval Důležité že děcka jsou cajk a v baráku je zase bordel jak má být.... Upraveno 21. března 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Kua, normálně si kup letenky přes nějaký Skyscanner apod., pak si kup hotel třeba přes Booking a shuttle z letiště na hotel vyřešíš na místě, já už se na to nemůžu koukat. Vys.r se na cestovku, tohle zvládneš sám, funguje to jak eshopy, a moc nehrozí že by ti pak někdo volal že ehhh, víte, není letadlo . . .. není postel . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 6 minutami, Tom4 napsal: Kua, normálně si kup letenky přes nějaký Skyscanner apod., pak si kup hotel třeba přes Booking a shuttle z letiště na hotel vyřešíš na místě, já už se na to nemůžu koukat. Vys.r se na cestovku, tohle zvládneš sám, funguje to jak eshopy, a moc nehrozí že by ti pak někdo volal že ehhh, víte, není letadlo . . .. není postel . . . . Když mi zájezd dostali jako dárek, takže jenom hasím požár Každopádně nemoc dítěte nebo neschopnost kohokoli jiného letět neovlivníš, ba naopak to riziko je dnes vysoké a cestovka na pohodu, zatím vše zařídili bez nějakého velkého stresu. Ten bordel v tom létání je neskutečný, a co jsem tak letmo koukal na cenu hotelu, ceny letenek, tak individuálně by to bylo cenově o kus výš....za mě dobrý. Mám spíš větší stres s Ruskou klientelou, aby těch zmrdů co s invazí souhlasí, tam nějak moc nebylo. Nerad bych si zkazil dovolenou, jen proto že mám trochu problém se sebeovládáním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Tak mě potěšilo , tedy včera ráno , že je ze mě fotr a že jsou oba v pohodě i když se muselo řezat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Gratuluji a přeji do nového života jen to nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 @marnejeto také velká gratulace a zaplať pánbůh, že je nakonec vše ok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 @marnejeto gratulujem! Hlavne vela zdravia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Obrovská gratulace, přeji celé Vaši rodince hodně zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 (upraveno) před 8 minutami, African napsal: Obrovská gratulace, přeji celé Vaši rodince hodně zdraví Pánové děkujeme , po dvaatřiceti hodinách jsem toho měl taky plný brejle.Ale je to radost , jóó a je to klůůk ! Upraveno 22. března 2022 uživatelem marnejeto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Gratulace celé rodince.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 @marnejeto gratulacia k batozku a vela zdravia hlavne! @African kedy letite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Hodně štěstí,zdraví a ať roste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 (upraveno) před 4 hodinami, Harwey napsal: @marnejeto gratulacia k batozku a vela zdravia hlavne! @African kedy letite? Tomorrow hopefully Dal jsem to zrovna trocha delší, když už takový stres a odtamtad tedy skoro napřímo do Káthmándú Aspoň bude trochu času trénovat a dát plíce do pohody, jsem nějakej totiž vyčichlej..... Upraveno 22. března 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Hej, cital som. Tak si to uzite a trenuj!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 1 hodinou, Harwey napsal: Hej, cital som. Tak si to uzite a trenuj!:) Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 úlovek na D1. Tomu říkám sebereflexe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 V 22. 3. 2022 v 13:20, marnejeto napsal: Tak mě potěšilo , tedy včera ráno , že je ze mě fotr a že jsou oba v pohodě i když se muselo řezat Gratuluju a vítej mezi taťky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 @Muffik standardní speditérská latina a známý pojem, už přes dvacet let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se