DavidLC Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Mě potěšilo divadlo Studio DVA, Poprask na laguně. Trefili jsme představení, kdy měl Bob Klepl narozeniny a na konci mu přáli, ale hlavně fakt sranda. Občas to ujelo do extra hlášek mimo text.. P.Pěknič exceloval, K.Hádek, E.Holubová... I další .... boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Bravooo Kvitová, Miami Titul 1000 WTA! Hezky pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Pastaaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 1 hodinou, tikzot napsal: Bravooo Kvitová, Miami Titul 1000 WTA! Hezky pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Krásný datum, který mi vždy připomene že jsem opět zvládl přežít další rok Dárky připraveny, můžeme začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 tak vsetko naj Africane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Afri, gratuluju. Jsi ale mladej holobradek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Afričane,všechno nej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Vše nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Děkuji, děkuji kluci, moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Sic tě znám jen díky příspěvkům na Chronomagu, ale dle obsahu sdílíme podobnou životní filozofii. Tak všechno nejlepší Afričane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Vandr zahajen! :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Vše nej Afri, já měl dneska taky pěknej den. Tak hlavně zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Afriko vše nej a opatrně s chlastem, víš, že máš špatnou bilanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Děkuji kluci Člověk musí být rád za každý den...a ten dnešní sluncem prozářený, úplně úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Afri, upřímně vše dobré do budoucna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Afri, fsecko nejlepsi! Hlavne dostatek sil, zdravi a penez na konicky ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 5 hodinami, African napsal: Krásný datum, který mi vždy připomene že jsem opět zvládl přežít další rok Dárky připraveny, můžeme začít vse nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Děkuji, děkuji, děkuji tisíckrát kluci Já se ty pajdy snad i brzy dočkám, ale to musím hnedle sakra zaťukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 To zas nebude o co stát . Čeká mě to za 5 měsíců a odvázanej z ní nejsem, tak se taky neteš a užívej tu krásnou 49. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se