Gustaf Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Taky jsem takový dělal z kůry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Taky jsem takový dělal z kůry A na tech se to plavalo co? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 19 minutami, Prochy68 napsal: A na tech se to plavalo co? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Je to preklizka gabonova, vše prelaminovano a lakovano epoxidem, patlal jsem se s tím několik let. Vždycky nadšeni a pak spadne řemen, nakonec to slepeni dvou pulek jsem nechal udělat profiky, po tom co jsem vytrpěl límec a ostatní věci, chyběl mi už čas a trpělivost a chtěl jsem to dokončit. Motat šňůry už byla radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: A na tech se to plavalo co? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 1 hodinou, atim napsal: Je to preklizka gabonova, vše prelaminovano a lakovano epoxidem, patlal jsem se s tím několik let. Vždycky nadšeni a pak spadne řemen, nakonec to slepeni dvou pulek jsem nechal udělat profiky, po tom co jsem vytrpěl límec a ostatní věci, chyběl mi už čas a trpělivost a chtěl jsem to dokončit. Motat šňůry už byla radost To muselo dát strašný práce…a přitom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 (upraveno) Naše maláa všechna zvířátka ráda... Upraveno 7. května 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Jestli to je jen korálovka a ne korálovec , tak dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 (upraveno) Je to korálovka aspoň to dceři tvrdím.... Upraveno 7. května 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Měl jsem černou a moc kámoš nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 před 3 hodinami, nickolas napsal: Měl jsem černou a moc kámoš nebyla Myslíš kalifornskou? To jsou pěkně agresivní mrchy... To naše Mexičandy jsou zlaté o proti jim.... Edit : ale když kalifornské jsou tak pěkné... Klidně bych je znova pořídil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Černá a žluté proužky na břiše. Koupil jsem ji tajně, ještě když jsem bydlel u máti. No a máti mi ji zase tajně prodala, když jsem byl někde na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Potěšila mě víkendová akce několika rodin s dětmi v Krkonoších. Je super, že i dnešní omladina (10-12) let má zájem se naučit takové tradiční dovednosti, jako sekání polínek hodně velkou sekerou. Přijde mi, že holky mají větší sílu než kluci. Naštěstí maminky neviděly žádné vyloženě nebezpečné momenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 před 5 hodinami, safi napsal: Potěšila mě víkendová akce několika rodin s dětmi v Krkonoších. Je super, že i dnešní omladina (10-12) let má zájem se naučit takové tradiční dovednosti, jako sekání polínek hodně velkou sekerou. Přijde mi, že holky mají větší sílu než kluci. Naštěstí maminky neviděly žádné vyloženě nebezpečné momenty Super Já si dal Pec se Sněžkou dneska, famózní krásný den...a ještě potěšilo že kluk našel cestovní pas, plánujeme ho odnést na policii a jak tak brouzdáme ještě po Peci, vidíme čtyři zkleslý přičmoudla které nebylo těžké přehlídnout, no a jasně že byl jejich Kluka půl hodiny objímali, zvali nás na drink, ale už jsme bohužel museli jet. To mě hodně potěšilo, protože vím jaký to je průšvih, už to mám za sebou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 @African: My byli v sobotu na té stezce korunami stromů. No málem jsem tam nechal obsah střev... Ale děti překvapily. Dcera to dala až na vršek i když na ochoz si už netroufla. Dokonce si chtěla sjet tobogan, výšku by o pár cm měla, ale odradilo ji, že by musela jet sama. Syn to s lehkým brekem dal do půlky a pak už se s ním muselo dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 I když v té práci občas něco dodrbu, pořád mě tam (asi) mají rádi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 před 10 minutami, safi napsal: @African: My byli v sobotu na té stezce korunami stromů. No málem jsem tam nechal obsah střev... Ale děti překvapily. Dcera to dala až na vršek i když na ochoz si už netroufla. Dokonce si chtěla sjet tobogan, výšku by o pár cm měla, ale odradilo ji, že by musela jet sama. Syn to s lehkým brekem dal do půlky a pak už se s ním muselo dolů. Hezký, to je ta v Janských? Tam jsme ještě nebyli, nebo spíš pokaždé hafo lidí ve frontě, tak jsme to vzdali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Ano, Janské Lázně. Za rodinu chtěli skoro tisícovku ... My jsme byli odpoledne a žádná fronta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 V 8. 5. 2023 v 8:26, nickolas napsal: Černá a žluté proužky na břiše. Koupil jsem ji tajně, ještě když jsem bydlel u máti. No a máti mi ji zase tajně prodala, když jsem byl někde na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se