Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Je to preklizka gabonova, vše prelaminovano a lakovano epoxidem, patlal jsem se s tím několik let. Vždycky nadšeni a pak spadne řemen, nakonec to slepeni dvou pulek jsem nechal udělat profiky, po tom co jsem vytrpěl límec a ostatní věci, chyběl mi už čas a trpělivost a chtěl jsem to dokončit. Motat šňůry už byla radost😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, atim napsal:

Je to preklizka gabonova, vše prelaminovano a lakovano epoxidem, patlal jsem se s tím několik let. Vždycky nadšeni a pak spadne řemen, nakonec to slepeni dvou pulek jsem nechal udělat profiky, po tom co jsem vytrpěl límec a ostatní věci, chyběl mi už čas a trpělivost a chtěl jsem to dokončit. Motat šňůry už byla radost😁

To muselo dát strašný práce…a přitom taková blbost :lol2:

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, nickolas napsal:

Měl jsem černou a moc kámoš nebyla :)

Myslíš kalifornskou? To jsou pěkně agresivní mrchy... To naše Mexičandy jsou zlaté o proti jim....

Edit : ale když kalifornské jsou tak pěkné... Klidně bych je znova pořídil....

Odkaz ke komentáři

Potěšila mě víkendová akce několika rodin s dětmi v Krkonoších. Je super, že i dnešní omladina (10-12) let má zájem se naučit takové tradiční dovednosti, jako sekání polínek hodně velkou sekerou. Přijde mi, že holky mají větší sílu než kluci.  Naštěstí maminky neviděly žádné vyloženě nebezpečné momenty 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, safi napsal:

Potěšila mě víkendová akce několika rodin s dětmi v Krkonoších. Je super, že i dnešní omladina (10-12) let má zájem se naučit takové tradiční dovednosti, jako sekání polínek hodně velkou sekerou. Přijde mi, že holky mají větší sílu než kluci.  Naštěstí maminky neviděly žádné vyloženě nebezpečné momenty 🙂 

Super 👍 Já si dal Pec se Sněžkou dneska, famózní krásný den...a ještě potěšilo že kluk našel cestovní pas, plánujeme ho odnést na policii a jak tak brouzdáme ještě po Peci, vidíme čtyři zkleslý přičmoudla které nebylo těžké přehlídnout, no a jasně že byl jejich 😅 Kluka půl hodiny objímali, zvali nás na drink, ale už jsme bohužel museli jet. To mě hodně potěšilo, protože vím jaký to je průšvih, už to mám za sebou....

DSC_4530~2.JPG

DSC_4505.JPG

DSC_4528.JPG

Odkaz ke komentáři

@African: My byli v sobotu na té stezce korunami stromů. No málem jsem tam nechal obsah střev... 

Ale děti překvapily. Dcera to dala až na vršek i když na ochoz si už netroufla. Dokonce si chtěla sjet tobogan, výšku by o pár cm měla, ale odradilo ji, že by musela jet sama. Syn to s lehkým brekem dal do půlky a pak už se s ním muselo dolů. 

IMG_0079.jpeg.cbf6e35eb3dbf35bf9a5a0dc249e091b.jpeg

Odkaz ke komentáři

I když v té práci občas něco dodrbu, pořád mě tam (asi) mají rádi ...

IMG_20230508_202816.jpg

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, safi napsal:

@African: My byli v sobotu na té stezce korunami stromů. No málem jsem tam nechal obsah střev... 

Ale děti překvapily. Dcera to dala až na vršek i když na ochoz si už netroufla. Dokonce si chtěla sjet tobogan, výšku by o pár cm měla, ale odradilo ji, že by musela jet sama. Syn to s lehkým brekem dal do půlky a pak už se s ním muselo dolů. 

Hezký, to je ta v Janských? Tam jsme ještě nebyli, nebo spíš pokaždé hafo lidí ve frontě, tak jsme to vzdali...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...