bohus76 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Já měl oblíbené Voxx s frotým vevnitř,u nás je nikde nemají A přes net se mi je nechce objednávat, páč přesné označení už neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 To je to samé, nenašel jsem na netu, ani s přesným názvem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Borci z Dolních Břežan ani letos nezklamali a tak i letošní Vánoce budou trpaslíci s námi (k velké nelibosti paní domácí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Zima může začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Jsi psal,že už budeš hodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 To bylo předevčírem ( či kdy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Nemyslel jsi tyhle ponožky Voxx? https://primesport.cz/panske-obleceni-uno/13047-ponozky-voxx-zenith-cerna-8590011937645 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 V sobotu nám vyšlo krásné počasí na hon, organizace výborně nachystaná, lidi v pohodě, poslední leč v pěkným prostředí. Byl to fajn den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 19 minutami, gunman napsal: V sobotu nám vyšlo krásné počasí na hon, organizace výborně nachystaná, lidi v pohodě, poslední leč v pěkným prostředí. Byl to fajn den. Tak vždycky je fajn, když mezi bažanty neleží rybář Dodnes si vzpomínám jak jeden ementál střílel po mě, když jsem jel na kole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Zima může začít To vypadá moc lákavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 1 minutou, Hasňa napsal: před 16 hodinami, bohus76 napsal: Zima může začít To vypadá moc lákavě. obzvlášť to údené vpravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 4 minutami, African napsal: Tak vždycky je fajn, když mezi bažanty neleží rybář Dodnes si vzpomínám jak jeden ementál střílel po mě, když jsem jel na kole... To jsi asi sakra šlápnul do pedálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Hmm, já v sobotu večer koukal na film "Přes kosti mrtvých" Agniezsky Holland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 50 minutami, bobi napsal: To jsi asi sakra šlápnul do pedálů To jako jsem koukal sám, jak dokážu šlapat, by na Tour de France koukali....no jo no, ale musel by po mě celý závod někdo střílet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 3 hodinami, Campino napsal: obzvlášť to údené vpravo Kdepak, ta slaninka uprostřed má správnou kresbu, tedy poměr masa a tuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 9 minutami, Americkej napsal: Kdepak, ta slaninka uprostřed má správnou kresbu, tedy poměr masa a tuku To rozhodne máale ked ja rád vždy viac mäsa a menej tuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Tu jsem s Americkým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 17 minutami, Americkej napsal: Kdepak, ta slaninka uprostřed má správnou kresbu, tedy poměr masa a tuku Doktor říkal jíst bílé maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Krásně vyloženo, kolego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Máte to hezké. Mě stačí ke štěstí málo - manželka se "projela" na kapotě auta a chlapec bez optání odjel (nepoužiju horší výraz, protože po "výslechu" manželky jsou v její výpovědi nesrovnalosti ). Dokopal jsem jí k lékaři a vše dopadlo naprosto OK (dost se mi ulevilo). Jsem za to dost rád a ulevilo se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se