Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

V 19. 2. 2024 v 13:45, Daemonultimate napsal:

Více než 1,400.000 přehrání na Instagramu. To potěší.

1000017526-01.jpeg.59654d580d127a746ef0dcee11958f4a.jpeg

odkaz by nebyl? Díky 

V 19. 2. 2024 v 13:45, Daemonultimate napsal:

Více než 1,400.000 přehrání na Instagramu. To potěší

Duble.

Edited by guzmic

před 18 hodinami, horal napsal:

Afrizuro 👍😀

Přesně, a ještě k tomu napadlo o víkendu půl metru nového sněhu, takže dnes luxus lyžování, jsme happy jak dva grepy 😎 Na druhou stranu pár týdnů zpátky byl West Dachstein uzavřen kvůli nedostatku sněhu a vysokým teplotám, to tady nikdo nepamatuje...crazy.

DSC_6121.JPG

DSC_6130.JPG

před 14 hodinami, tommasini napsal:

To byl starej Mažňák😁😉

Ježíšmarjá, takovej nonsens splést si Mažňáka  s Tleskačem, taková chyba se mi stává jednou za půl roku! To se musí Foglar v hrobě obracet..

před 1 hodinou, Hudson10 napsal:

Ježíšmarjá, takovej nonsens splést si Mažňáka  s Tleskačem, taková chyba se mi stává jednou za půl roku! To se musí Foglar v hrobě obracet..

😁 nojo a chudák Tleskač. Vždycky když jsem četl tu větu.... M tiskne Tleskače k zábradli... tak jsem to úplně viděl. Skvělý knížky. Achjo. 🍻

před 2 hodinami, budulinekcz napsal:

A jak v sobotu a nedělu přes noc přimrzlo, tak ráno byl dokonce přítomen i manšestr 😛👍  

signal-2024-02-25-094821_011.jpeg

No parádička veliká, umíme si vybrat termín 😁

I v totálně bezvýchodný a na pytel situaci člověka něco potěší. Třeba když na venkově zavolá v pátek odpo 155 a sanitka pro mámu dorazí za 9 minut. Osádka příjemná a profesionální. Totéž potom v nemocnici, kde je osazenstvo tak strašně milý, až to našince, jinak cynický ho*ado, dojímá. Jedno který oddělení, všichni do jednoho jsou fajn a snaží se vyjít vstříc. Neuvěřitelný!

Člověk furt odevšad poslouchá stesky a nadávky na systém, ale tady vše zafungovalo na jedničku. Jsme fakt vděčný!

No a dneska si člověk na zlepšení nálady skočí bez ohlášení do Onyxu (kvůli zkrácení tahu novýho přírůstku a kontrole na vibrografu), kde ho kluci hned vezmou na dílnu a je z toho příjemných 15 minut diskuze. Plus teda rovnou servis danýho kusu :D.

Edited by KFL

Dnes má být den špatných zpráv či co ( slyšel jsem ráno v autě ) , ale nepociťuju to - přistála mi na stole žádost o dopravní značení pro firmu a po lustraci ejhle - NIGHT club, už domlouvám místní šetření :-))). Pak hned ráno filmaři a že chtějí točit nějakej akčňák pro NETFLIX v bývalé budově radnice (paráda, jsem zván ) a do toho mi sem přijde představenstvo fotbalového klubu mého srdce - SLAVIE a skoro nic nebudou chtít :-)). Jedný, co mi do toho nesedí je další filmovej zábor pro seriál ULICE cca 5500 díl.

V 27. 2. 2024 v 21:10, Hasňa napsal:

Zítra šlápneš v botách s hlubokým vzorkem do psího hovna. Tak se na to připrav a aspoň nebudeš překvapenej. Rovnováha ve vesmíru, chápeš.

Mamka, ať je v cajku!

ano, správně, tak to funguje, balanc musí být. Hasňa 👍