kuncák7 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Sčítací formulář zdárně za mnou- pohoda přihlášení a celkově to netrvalo ani 5 minut. Paráda. A to jsem se bál, že to bude opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Já to včera taky udělal naší rodince, byla to chvilka, ale překvapilo mě, že tam bylo oproti minulému sčítání o dost méně otázek.... Co si tak zřetelně z minulého sčítání pamatuji, tak to jsou otázky typu "Jaký typ WC má vaše domácnost (splachovadlo, suchý,apod)" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Tak prezuto, muze zacit snezit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 před 24 minutami, Prochy68 napsal: Tak prezuto, muze zacit snezit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jestli si dal zimáky, udělal jsi dobře U nás má padat celý příští týden....takže vyčkávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Prezuju, prijdu domu a koukam, Cesko v sobotu zasahne intenzivni snezeni . Jeste, ze nic neplanuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Tak to jsme dopadli úplně stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Já si počkám ještě týden a přezujuSent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 počasí, běh a příroda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 @guzmic- už zase brečím P.S. ale máte to tam nádherný. Něco takovýho bych potřeboval každej víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 @Ajaj Tak u mě je to těžké, nemůžu běhat každý den, jsem rád když udělám 30-40km/týden rodina a práce nepustí. Ale když už vyběhnu tak je to tu 1* Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 2 hodinami, guzmic napsal: @Ajaj Tak u mě je to těžké, nemůžu běhat každý den, jsem rád když udělám 30-40km/týden rodina a práce nepustí. Ale když už vyběhnu tak je to tu 1* Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádhera a kde jako máte to bílý? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 @African hele sníh čekám zítra... středa 22⁰C čtvrtek 20⁰C pátek 16⁰C dnes už fantastických 6⁰C takže, zítra to přijde aj na východ evropy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 @Africantak prd... sněhu nic moc, no když jsem se moc snažil, našel jsem. ale teplota ideální na kraťasy... start v 4⁰C a v cíli 0⁰C Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Před hodinou, guzmic napsal: @Africantak prd... sněhu nic moc, no když jsem se moc snažil, našel jsem. ale teplota ideální na kraťasy... start v 4⁰C a v cíli 0⁰C U nás byl mazec včera a dnes po sněhu taky ani památky a je vcelku fajnově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Potěšilo, že je o víkend taky jednou hezky a letos poprvé jsem se mohl vydat na kolo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Jděte s tím jarem už víte kam... Tohle jsem fotil včera ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 26 minutami, mAra_ napsal: Jděte s tím jarem už víte kam... Tohle jsem fotil včera ... Jo, jeli jsme kolem vás ke švagrový a oni měli postavenýho dvoumetrovýho sněhuláka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Pěkně dnes bylo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) U nás taky slibovali sníh, zatím nic ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Jako vážně? Já si na tu motorku letos snad nesednu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se