Zmizík Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 A ten malej co jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Ten malej mi posadili dost vysoko, je tak akorát s terénem, tam kdybych něco dal, tak to už bude vysoké a budeme o to zakopávat. Maximálně tu trávu nějak nalepit přímo na ten poklop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 (upraveno) před 21 hodinami, Waya03 napsal: Ta zeď má na dýlku 110 metrů. Docela nápaditý, vzhledem k tomu závodišti . jen jsem zvědav, kdy se najde imbecil a načárá tam svoje klikyhákybezladuaskladu Dost pěkná dílka jsou na tunelu pod magistrálou na Těšnově, jen ta frekvence " přemalování " je hodně vysoká. Upraveno 1. července 2021 uživatelem Irwinek přidání textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Super, takjle to splyne a nikdo nezakopne. Řemeslníků je málo, čekej brzy plnej mailbox se zákazkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 To nejdůležitější hotové, dnes první chrápání v boudě, děti jsou štěstím bez sebe Teď už jen dodělat maličkosti a příští týden chlastačka na ostro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Dobrýý,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Jó, Afri umí žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Jj, paráda. Jenom tu televizi bych vyhodil Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Dokonalé, jen bych měl strach z třísky z té barové týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Díky, je to pohoda jak má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 8 hodinami, African napsal: Díky, je to pohoda jak má být a máš na to stavební povolení? leckdo nemá takhle velkej byt ale paráda, klobouk dolu Tvé šikovnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Jak to tedy dělat správně? „Zapojíme je do procesu, navážeme oční kontakt a optáme se - jsi připraven(a) na výměnu plenky? Někdy mohou odvrátit zrak nebo slabě zatřást hlavičkou, načež my řekneme - vidím, že ještě nejsi připraven, tak co kdybych zatím přebalila tady Jacka?,“ vysvětlovala serveru australského listu Herald národní vzdělávací manažerka organizace Only About Children Angela Ngavaineová. Ten náš živočišný druh už nejde zachránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 A co když ani Jack nechce přebalit? To máš pak doma dvě posrany děti, ale s vědomím, že z nich rostou jedinci, kteří ví co chtějí. Já si myslím, že dítě které takhle komunikuje, už by plínky nosit nemělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 No ale to by ses ho pak zas musel ptát, jestli ty louže a smolku po něm mužeš uklidit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 3 hodinami, Irwinek napsal: a máš na to stavební povolení? leckdo nemá takhle velkej byt ale paráda, klobouk dolu Tvé šikovnosti Děkujeme a jop, jsme s klukem na sebe patřičně hrdí, jen okno nám pomohl napasovat soused jinak celé pěkně sami. S mojí šikovnosti pár ran kladivem přes prsty, klukovi jednou namotala vrtačka mikinu že mu málem zlomila ruku a jinak na pohodu. Spaní luxus a plné dobrodružství, protože za boudou máme les, takže o strašidelné chvíle v noci nebyla nouze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 1 minutou, African napsal: Děkujeme a jop, jsme s klukem na sebe patřičně hrdí, jen okno nám pomohl napasovat soused jinak celé pěkně sami. S mojí šikovnosti pár ran kladivem přes prsty, klukovi jednou namotala vrtačka mikinu že mu málem zlomila ruku a jinak na pohodu. Spaní luxus a plné dobrodružství, protože za boudou máme les, takže o strašidelné chvíle v noci nebyla nouze To věřím takovéhle společné chvíle se zatraceně počítají Já s tátou stavěl garáž ( no, byly mi 4, takže jsem spíž překážel ), a přesto, že je barák i s garáží dávno prodaný, když jedu okolo, tak si na tátu vzpomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Žena 12 let sledovala (někdy kriticky a jindy shovívavě) mou hodinkovou cestu. A před pár týdny prohlásila, že chce HODINKY a ne smartwatche = dnešní cesta do zlínské zoo byla přes Gold Eligius.Vyfotil se mi je nedaří, ženě jsou velké (asi), já přes openheart čas pořádně nevidím.... ale máme dalšího chronopacienta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 před 3 minutami, Mareka01 napsal: Žena 12 let sledovala (někdy kriticky a jindy shovívavě) mou hodinkovou cestu. A před pár týdny prohlásila, že chce HODINKY a ne smartwatche = dnešní cesta do zlínské zoo byla přes Gold Eligius. Vyfotil se mi je nedaří, ženě jsou velké (asi), já přes openheart čas pořádně nevidím.... ale máme dalšího chronopacienta. Pozoruhodný výběr dej pak vědět, jak je spokojena při nošení. Marky je spíš na malé baterkáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Vysvětloval jsem jí výhody malých hodinek a quartzu, poukazoval na špatnou čitelnost ciferníku kvůli průhledu na strojek..... přesto si sama našla tento model ve 42mm a automatu a trvala na něm (https://www.goldeligius.cz/hamilton-jazzmaster-open-heart-auto-h32705141.html).Prostě chtěla větší hodinky kvůli čitelnosti a kombinace modrého cifru a stříbrného tahu se jí maximálně líbila (původně měli tenhle model v obchodě v dámské velikosti a nebo pánské na řemenu - obě tyto verze odmítla a počkala si tři týdny na dodávku pánských na tahu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 hezky vodpoledne na motokrosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se