Duke650 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Jak si budeme pamatovat Mlhoše Zlemana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 před 11 hodinami, Xenomorfus napsal: Taky trochu cernejsi... Budu mít kolekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Tak to už trochu přehnal, frajer, bohatě stačí psí lejna na chodníku. Ještě že to uklidil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Hlavní město! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Prej ta kráva byla z Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cin Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Je to od něj hezké, že vzal milou na procházku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 před 14 hodinami, Duke650 napsal: Jak si budeme pamatovat Mlhoše Zlemana Rozklíčoval jsem téměř všechno kromě pravé horní a pravé spodní. A fest mi tam chybí 17) plavební kanál D-O-L a 18) vražda Sobotky holí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Já myslím, že pravá horní je jeho boj s ČT a kanál D-O-L je hned vedle s tím jeho člunem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Díky! Abych nebyl off topic, vtip mne sice žádný nenapadá, ale tohle jste zaznamenali? Gibon, který přes devítimilimetrovou dírku v plechu zvládnul samičku jiného druhu okouzlit, ukecat ke spolupráci a nakonec oplodnit. Podle mě největší frajer! https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/japonsko-zoo-poceti-gibon-zahada.A230215_065903_zahranicni_ikro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Být rodičem je stále těžší. Kdysi jediné riziko bylo že potomek bude přistižen při kouření na školním záchodě. O něco později že synek přijde domů zlískaný jak carský důstojník a dcerka zbouchnutá. Opět o něco později že z potomka bude intenzivně cítit tráva a dceruška se stane hippies a bude vyznávat free love. Dnes aby se báli, že jejich ratolest, posluchač základní školy dorazí domů, prohlásí, že je ONO, bude chtít dodržovat jeho lidská práva na identitu a vyžadovat, aby se v bytě vystavělo nové WC které jako třetí až x té pohlaví má mít samostatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Vyliskat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Jo, za tenhle dementní pseudo humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Prosím Tě, jenom otázka, kde je ta hranice psedo humoru? Nebo kdo ji určuje? Abych věděl, čeho se vyvarovat. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 před 58 minutami, ragu napsal: Jo, za tenhle dementní pseudo humor. Hluboce se omlouvám, že při své demenci jsem nedosáhl výšin Tvého vysoce sofistikovaného humoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 [mention=22441]HDS1200[/mention] Ta je samozřejmě individuální. Za mě by humor měl mít nějakou pointu a měl by se vyhnout prvoplánové nenávisti, která nijak nepomáhá tomu vtipu.Například tohle mi přijde dobrý Původně jsem k tomu nechtěl napsat nic, ale trochu mě to prostě zamrzelo, přijde mi že podobný kecy patří spíš na diskuze Novinky a idnes. Nejsem žádnej extrémní progresivista a aktivista, ale snažím se chápat, že nějaký problémy vnitřní identity (generove, sexuální) maj lidi odjakživa, jen se o tom dřív nemluvilo, protože tomu společnost nebyla nakloněná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 (upraveno) Ale to nikdo nezpochybňuje. Nicméně to, ze nekdo jen tak prohlásí, ze je “oni” nebo “ono” a svět mu tleska, není řešení. Řešení je medikace a hospitalizace. Upraveno 16. února 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 před 3 hodinami, VS napsal: Vyliskat To jako koho? Conrada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se