CEGY Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Iso. Vcelku to ujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 jedeme na nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Prostě paráda IMG_7741.jpghezky pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 V rytmu 80. let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Dobře Ty Vojto! Já posílám slunečný pozdrav z krásné Ostravy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Superocean Heritage Chronographe 44, Calibre Breitling 23, tedy ETA. Více info: http://www.breitling.com/en/models/superocean-heritage/superocean-heritage-chronographe-44/technical-data/ mrakodrape, pěkný, jaký to jsou? To je novej SOH chrono, nebo nějaká limitka? Co je vevnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin79 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Tak ty jsou fakt pěkný, gratuluju!Dneska za slušňáka takže vybrány vintage Omega GeneveIMG_00000284.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Sou fajn, ale mam z nich pocit jako z milenky, která me uz nebaví :-( a myslim na manželku:-) (PO) To je dokonalá definice,tak to mám také, ale momentálně PO vcelku slušně potírá SOH.. a dnešní dárek od kamaráda,když prý ujíždím na švýcarech, tak mi přinesl jedny pozlacené Cornavin Geneve na parádním natu Jenom si nejsem jistý tou velikostí, možná je na mě 22mm málo, vlastně jsem je ani nedokázal natáhnout ,ale šlapou pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 dneska na koňském zadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 To je dokonalá definice,tak to mám také, ale momentálně PO vcelku slušně potírá SOH.. a dnešní dárek od kamaráda,když prý ujíždím na švýcarech, tak mi přinesl jedny pozlacené Cornavin Geneve na parádním natu 20140205_104722.jpg Jenom si nejsem jistý tou velikostí, možná je na mě 22mm málo, vlastně jsem je ani nedokázal natáhnout ,ale šlapou pěkně.Nejsou na tebe Radku moc velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 (upraveno) To je dokonalá definice,tak to mám také, ale momentálně PO vcelku slušně potírá SOH.. a dnešní dárek od kamaráda,když prý ujíždím na švýcarech, tak mi přinesl jedny pozlacené Cornavin Geneve na parádním natu 20140205_104722.jpg Jenom si nejsem jistý tou velikostí, možná je na mě 22mm málo, vlastně jsem je ani nedokázal natáhnout ,ale šlapou pěkně. Ty woe Radku, na Tvé ruce vypadají prischerně :D . Dej to klukovi, určitě to bude vypadat lépe ... Upraveno 5. února 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Sou fajn, ale mam z nich pocit jako z milenky, která me uz nebaví :-( a myslim na manželku:-) (PO) To je dokonalá definice,tak to mám také, ale momentálně PO vcelku slušně potírá SOH.. a dnešní dárek od kamaráda,když prý ujíždím na švýcarech, tak mi přinesl jedny pozlacené Cornavin Geneve na parádním natu Jenom si nejsem jistý tou velikostí, možná je na mě 22mm málo, vlastně jsem je ani nedokázal natáhnout ,ale šlapou pěkně. Twl, na jak časti tela je mas:-)))) Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 ...svatý týden jehovův.Taky mám tento týden dilema, jestli se volných chvílích v kanclu dívat na kalendář nebo na zápěstí Týden strážné věže je tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Dobře Ty Vojto! Já posílám slunečný pozdrav z krásné Ostravy . Tak to se máš. Já bych si teď po obědě dal sklenici dobře vychlazeného Ostravaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Prostě parádamusím ti je pochválit ještě jednou, ten ciferník (nejen on) nemá chybu! a ty B od Mrakodrapa jsou taky libový! edit: @siwi: ...dal bych si sklenici Ostravaru... to bych dával spíš do vlákna humor Upraveno 5. února 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky