Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Superocean Heritage Chronographe 44, Calibre Breitling 23, tedy ETA. Více info: http://www.breitling.com/en/models/superocean-heritage/superocean-heritage-chronographe-44/technical-data/

mrakodrape, pěkný, jaký to jsou? To je novej SOH chrono, nebo nějaká limitka? Co je vevnitř?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sou fajn, ale mam z nich pocit jako z milenky, která me uz nebaví :-( a myslim na manželku:-) (PO)

To je dokonalá definice,tak to mám také, ale momentálně PO vcelku slušně potírá SOH..

a dnešní dárek od kamaráda,když prý ujíždím na švýcarech, tak mi přinesl jedny pozlacené Cornavin Geneve na parádním natu :lol2:

20140205_104722.jpg

Jenom si nejsem jistý tou velikostí, možná je na mě 22mm málo, vlastně jsem je ani nedokázal natáhnout :lol2: ,ale šlapou pěkně.

Odkaz ke komentáři

To je dokonalá definice,tak to mám také, ale momentálně PO vcelku slušně potírá SOH..

a dnešní dárek od kamaráda,když prý ujíždím na švýcarech, tak mi přinesl jedny pozlacené Cornavin Geneve na parádním natu :lol2:

attachicon.gif20140205_104722.jpg

Jenom si nejsem jistý tou velikostí, možná je na mě 22mm málo, vlastně jsem je ani nedokázal natáhnout :lol2: ,ale šlapou pěkně.

Nejsou na tebe Radku moc velký?

Odkaz ke komentáři

attachicon.gif20140205_104722.jpg

Ty woe Radku, na Tvé ruce vypadají prischerně :D :D :D . Dej to klukovi, určitě to bude vypadat lépe :) ...

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Sou fajn, ale mam z nich pocit jako z milenky, která me uz nebaví :-( a myslim na manželku:-) (PO)

post-11102-0-74340100-1391599359_thumb.jpg

Twl, na jak časti tela je mas:-))))

Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny

Odkaz ke komentáři

Prostě paráda

musím ti je pochválit ještě jednou, ten ciferník (nejen on) nemá chybu! :)

a ty B od Mrakodrapa jsou taky libový! 

edit: @siwi: ...dal bych si sklenici Ostravaru... to bych dával spíš do vlákna humor :D 

Upraveno uživatelem El Nano
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...