bobi Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 I datum jsem si dnes pohlídal Tak to já neé ...
Maxel Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Tak jsou zpatky doma. Cestou z prace jsem je vyzvedaval na Fedexu. A uz jdou vic jak hodinu, tak zatim dobry Jsou skvělé! Na druhý pokus přeju ať dobře slouží Upraveno 1. října 2016 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Dnešní EDC. Za chvíli vyrážíme na oslavu otcovo šedesátin.
Akam Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Liqid: přímo do živého děkuji Maxel: krása v jednoduchosti je síla
AKUC Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Tak jsou zpatky doma. Cestou z prace jsem je vyzvedaval na Fedexu. A uz jdou vic jak hodinu, tak zatim dobry takto je dobrá správa, ešte raz gratulace, veľmi pekné
AndyAaron Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Super, tak mi nejak blbne tapatalk Kazdopadne:To AkamDiky moc. Velikost, tvar pouzdra, design, je to celkove genialni. Hosi u Rolexu proste umi. A hodi u Bulovy to umi krasne zkopirovat To Maxel - diky, snad uz bude vse v cajku. Rano jsem se vzbudil a porad sly. Jeste zkusim zmerit denni odchylku. Ne, ze by me to u ctyricet let starych hodinek trapilo, ale jen pro predstavu... To Akuc - diky moc. Snad se brzo dostanu k tomu udelat vic fotek. Hodim je pak klasicky dobsveho vlakna Upraveno 1. října 2016 uživatelem AndyAaron
tano Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Jupiter7: dobre Ty!! Dnes jsem o nich uvazoval, ale vyhraly to Decka.
stratom Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Na horách dnes luxusně. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky