Vit Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 .v kanclu Ve svém Marku?-------------------------------------------------------------------------------- Já se chystám se na cestu, tak cestovatelské (Olex).Hodinky se mění, ale spolehlivé obutí ze StrapShopu zůstává. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 . Ve svém Marku?-------------------------------------------------------------------------------- Já se chystám se na cestu, tak cestovatelské (Olex).Hodinky se mění, ale spolehlivé obutí ze StrapShopu zůstává.Ale co by, záskok. Za nějakého Baťu.
martin151 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Seiko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 V 11 hod start, po cca 10 km běhu fotka a už jsem aj zpět doma. (14 km dnes stačilo) :-) Je mi na tom slovensku ale krásně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 co je male to je hezke :-) odeslano z eteru
Akam Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 V 11 hod start, po cca 10 km běhu fotka a už jsem aj zpět doma. (14 km dnes stačilo) :-) Je mi na tom slovensku ale krásně.Honzo to behas s těma hovadama? Pěkné závaží
Povidláček Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Grilování Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ale co by, záskok. Za nějakého Baťu. To byl asi nějaký sportovec ne?(že ho zaskakuješ v teplákovce ...)
Bells Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Honzo to behas s těma hovadama? Pěkné závaží Na běhání beru buď humberta nebo tyto. Já jsem se velikosti celkem bál, ale nosí se naprosto perfektně. Mají fajn měkký řemen a na ruce sedí dobře, díky super tvaru pouzdra.
Milan01 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Snad není hříchem repost z jiného (vintage) vlákna.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rybiz Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 (upraveno) U vody...(liny otocit datumovym koleckem)Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 1. května 2017 uživatelem Rybiz
Jeronimo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Něco ze zahradní párty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky