Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle se mi líbí, jo jo, to půjde.. :rolleyes:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 4
Odesláno (upraveno)

bratu, kupil si nespravne omegy :)

No, velké jsou jak sviňa, to je fakt, ale možnost pokochat se pohledem na krásný strojek je k nezaplacení. Je pravda, že moc často je nosit nebudu, ale co už :-) 

Upraveno uživatelem patprom
Odesláno

??, ?????????, ???????!

Popravdě- nevím. Na hodinkách výrobce není uveden, prodejce v textu měl Raketa i Poljot...i to, že jsou to automaty, na stojku je 2609- ten strojek ale nejspíš v Sov. svazu používalo vícero značek.

Jak budu mít víc času, zahájím pátrání.

Zeptal jsem se ruských fanoušků hodinek. Je to skládací raketa. Originál by měl vypadat takto. Ale stejně se mi to líbí. Blahopřejeme.

0IVnwbX.jpg

Odesláno

Zeptal jsem se ruských fanoušků hodinek. Je to skládací raketa. Originál by měl vypadat takto. Ale stejně se mi to líbí. Blahopřejeme.

0IVnwbX.jpg

Aha, díky za informaci!

No škoda, že nejsou origo, ale na druhou stranu se mi líbí trochu víc než originál a na večírku to nikdo nepozná ;)!

Jdou zatím (po jednom dni) neuvěřitelně přesně: + 3s, ale na tom stejně nezáleží....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...