zekon7302 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Tyhle se mi líbí, jo jo, to půjde.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Nicolas02 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Nevim který... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 (upraveno) bratu, kupil si nespravne omegy No, velké jsou jak sviňa, to je fakt, ale možnost pokochat se pohledem na krásný strojek je k nezaplacení. Je pravda, že moc často je nosit nebudu, ale co už :-) Upraveno 4. října 2017 uživatelem patprom
patprom Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Tyhle se mi líbí, jo jo, to půjde.. DSC_0098.JPGDSC_0097.JPGŽe bys konečně dostal rozum? :-)
zekon7302 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Že bys konečně dostal rozum? :-)Ale jdi ty, rolexky nosí kde jaký....., tak jaký pak rozum.
Tomak Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 cwc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 čelavěék (+) amfííbia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Estoril Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rumsztyk Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 ??, ?????????, ???????! Popravdě- nevím. Na hodinkách výrobce není uveden, prodejce v textu měl Raketa i Poljot...i to, že jsou to automaty, na stojku je 2609- ten strojek ale nejspíš v Sov. svazu používalo vícero značek.Jak budu mít víc času, zahájím pátrání.Zeptal jsem se ruských fanoušků hodinek. Je to skládací raketa. Originál by měl vypadat takto. Ale stejně se mi to líbí. Blahopřejeme.
Juraj11 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Nejak se nemuzu rozhoupat abych je prezul na kaucuk.Gratuluju Nech je na tahu,ten jim sekne nejvíc
MíraMíra Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Jedny Béčka odcestovaly, ale druhý zase přicestovaly. Na tyhle jsem číhal dlouho a to čekání se vyplatilo. Jsou super! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Liqid Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Kontrola stavby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Panda dneska jela na výlet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Skoro pořád... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luka Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Zeptal jsem se ruských fanoušků hodinek. Je to skládací raketa. Originál by měl vypadat takto. Ale stejně se mi to líbí. Blahopřejeme. Aha, díky za informaci!No škoda, že nejsou origo, ale na druhou stranu se mi líbí trochu víc než originál a na večírku to nikdo nepozná !Jdou zatím (po jednom dni) neuvěřitelně přesně: + 3s, ale na tom stejně nezáleží....
Doporučené příspěvky