Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Paráda teším sa na foto ;) :D bizar je v týchto dňoch veľmi vhodný :) všetko je tak trochu na hlavu kolo nás :D

Tady to máte... ;) :)

Jsou supr...ja vim...uz to slyším...to se k Tobě nehodí a tak...nojono, ale když ja je musel zkusit ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady to máte... ;) :)

Jsou supr...ja vim...uz to slyším...to se k Tobě nehodí a tak...nojono, ale když ja je musel zkusit ;)

Ty balóny jsou senzační, jen jsem nikdy nezkousnul, jak je na cifru namačkaná ta sedmička s osmičkou. Každopádně gratulace k novým elegánům;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ty to taháš jak králíky z klobouku! Jak Hublot vůbec nemusím, tak tady by to celkem šlo :-) gratulace

Haha, to není moje. To je mlčícího člena. U mě to je pouze k nafocení a vložím je od inzerce. Je to přesně jak říkáš. Značku nemusím, ale toto se povedlo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Ace84
Odkaz ke komentáři

Baví mě lumi, která je vidět i ve dne.

A líbí se mi i dýnko.

Odkaz ke komentáři

Prej ještě 4 dny 

Chce to něco s potápěčskou extenzí  :D

Já dnes tyhle skoro netknutý Defy. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...