Vasa_H Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 https://www.thebrickfan.com/lego-indiana-jones-2023-sets-first-look/ to je neuveritelne, jen kam to vse poskladat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreeme Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Pre fanúšikov vesmírnych modelov prichádza novinka, Tales of the Space Age https://www.lego.com/en-us/product/tales-of-the-space-age-21340 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 18. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 https://www.lego.com/cs-cz/product/up-scaled-lego-minifigure-40649 Už mám objednáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 V 19. 3. 2023 v 16:37, wawrik napsal: Rozhovor s Lego dizajnérom Milanom Rendlom najmä o Forde GT. Neviem ci uz tu bolo gt-cko, okrem rozhovoru. https://www.lego.com/sk-sk/product/2022-ford-gt-42154 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Raketoplán (LEGO® Icons 10283 NASA Raketoplán Discovery) je doma. Až nastane podzim, bude čas na sestavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 23 hodinami, safi napsal: Raketoplán (LEGO® Icons 10283 NASA Raketoplán Discovery) je doma. Až nastane podzim, bude čas na sestavení Ten jsem postavil v březnu. Teď mám na seznamu ke koupi ještě 42110 Land Rover Defender, ale nějak se nemůžu rozhoupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Co mě na současným Legu neskutečně štve je tohle. Kór když při aktuální úrovni lisů fakt není problém lisovat naprosto stejnej pigment x krát za sebou. Ceny zvedaj, ale místo tampónu pořád nálepky a barevnost šílená. Mám všechny creativ auta a poslední dobou je to horší a horší:( pickup už byl strašnej a tady to je ještě horší:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 To bych u Lega teda nečekal. Mrknu na svoje stavebnice, zdali tam něco podobného nenajdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Ahoj chlapi, čeká mě lehký update v pracovně a napadlo mě, že bych ušetřil místo a lego dal na zeď jako je to na obrázku níže. Ten mount stojí 100€, což mi nepřijde úplně málo, našel jsem i nějaký jednodušší háky za par stovek. Nicméně se chci zeptat, jestli mate nějaké jiné řešení, případně jestli je tu někdo, kdo to už zkoušel třeba na 3D tiskárně a je schopny to vyrobit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 (upraveno) Peněženky připravit: https://www.lego.com/cs-cz/product/liebherr-crawler-crane-lr-13000-42146 Upraveno 28. července 2023 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Jó, už jsem viděl. Na alze za 14 tis., ale kašlu na to. Začínám mít pochybnosti, jestli někdy vůbec postavím Titanic, kterej jsem koncem loňskýho roku "nutně potřeboval". Přiznávám, že už velikost a hmotnost balíku mně tehdy vyrazila dech, když jsem ho táhnul z Alza boxu asi kilák pěšky. Normálně jsem myslel, že si na posledních pár set metrů zavolám odvoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Když začnou skříně u babičky vydávat vnoučatům svá tajemství... tak mají rodiče konečně chvíli klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Deväťdesiate roky, podľa mňa zlatá éra Lega. Ešte nebolo také množstvo špecializovaných dielikov, pritom sa z nich dalo ako-tak postaviť takmer všetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Právě mi dorazil LEGO set 6089 z 1997. Jako malej jsem po něm toužil a smolíček. Tak teď si na Bricklinku realizuju dětské sny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 @dykmore Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 wawrik, kluk: díky za mě nej set je ta nemocnice, tu jsem kdysi neměl až tak moc rád, teď vidím jak je dokonalá. Zítra se prý bude skládat šílený robot 6951, a do konce prázdnin zkusíme dát dokupy zbývající menší sety a všechny techniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 4. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Práce na večer. Mrňous dnes dostal vytouženou policejní stanici. Sice o dva roky dříve než je nápis na krabici, ale o to větší radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 18 hodinami, organic napsal: 4. září Sweet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se