Přejít na obsah

očkování COVID 19

očkování COVID 19  

352 hlasů

1. 1. Asi nejsem sám kdo nyní řeší tuto otázku a proto by mě zajímal váš názor.

• ano
      239
    • ne
      65
    • ještě nejsem rozhodnutý
      48

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 8 hodinami, mtruelle napsal:

Vyzadovat odskodneni od statu ze jsem si dobrovolne nechal picnout vakcinu a kterou jsem si vybral si sam ...to je trochu hardcore. U povinnych vakcin by na to bylo pohlizeno i jinak, ale tezko se odlisuje treba primarne zlobivej zmetek pred ockovanim a po ockovani je snaha dat dg treba ADHD, afypicky autismus a jine modni diagnosy.....

Přesto to tak dle mýho je. Už jsem to psal. Obecně to upravuje Zákon č. 116/2020 Sb. o náhradě újmy způsobené povinným očkováním, přičemž ano, zde je řeč o prozatím nepovinným očkování, nicméně  vládou bylo ústy minostra Blatného řečeno, že případný odškodnění po očkování proti covidu-19 se bude řídit právě podle tohoto zákona.

Prokazování kauzality mezi očkováním a konkrétní újmou je věc jiná, ale to už jsem taky psal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ,  asi nejlepší na tom všem je skutečnost, že není vyloučeno, že očkovaný nemůže nákazu šířit dále jako přenašeč, a že jednotlivé státy nemusí akceptovat očkování jinou vakcínou . Nemůžu si vybrat, kterou vakcínu chci. Pak nechápu vznik Covid pasu , ani dalších možných omezení neočkovaných/ očkovaných jinou vakcínou.

Odkaz ke komentáři

Hele, my jsme si třeba dávali pozor, všechno dodržovali a stejně jsme to dostali. Co se má stát se stane. Ptavděpodobně na pohřbu a tady to je jeden z největších průserů. Sáhněte si do svědomí, kdyby taková situace nastala (někdo hodně blízký) a vy by jste byli aktuálně covid pozitivní. Fakt by jste se nešli rozloučit? Já bych to teda nikomu nevyčítal.

Odkaz ke komentáři

Mně z těch našich expertů asi jebne.

První verze strategie vakcinace - na řadu se dostanu v březnu.

Druhá verze strategie vakcinace - na řadu se dostanu v dubnu až květnu.

Třetí verze strategie vakcinace - na řadu se dostanu v červenci.

Poznámka: časový rozdíl mezi první a třetí verzí jsou necelé tři týdny .....

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Traveller napsal:

Mně v půlce listopadu umřela mamka a opravdu jsme všechny zájemce odmítli a domluvili se, že uděláme vzpomínku v době, kdy to půjde. 

Upřímnou soustrast. Já jsem se ani nebavil o trachtaci, to snad za této situace nedělá nikdo, ale o samotném pohřbu, který nelze odkládat do nekonečna, ale 20 lidí je povoleno. Takhle jsme se nakazili s největší pravděpodobností i my.

Odkaz ke komentáři

Tohle je doba na hovno. Manželce umřela máma taky v listopadu, tchán pohřeb nechtěl dělat, tak jsme to respektovali. Kdyby byl tak bychom se zúčastnili. Nicméně zval všechny že udělá trachtaci doma . . . no comment. Tohle je složitý téma, asi raději zpět k soudům o odškodnění, co? :(

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, shewcza napsal:

Upřímnou soustrast. Já jsem se ani nebavil o trachtaci, to snad za této situace nedělá nikdo, ale o samotném pohřbu, který nelze odkládat do nekonečna, ale 20 lidí je povoleno. Takhle jsme se nakazili s největší pravděpodobností i my.

Díky. Já mluvil o obřadu - sešla se jen nejbližší rodina - celkem 8 lidí, jen ti, co jsme byli v kontaktu i před tím. Nikdo jiný.

Odkaz ke komentáři

V 5. 1. 2021 v 12:06, Lynx12 napsal:

To jako fakt? Tohle je pro mne další důkaz, že mé rozhodnutí nenechat se očkovat proti Covidu je správné .... dle mého názoru se za těchto podmínek nechá očkovat jen naprostý zoufalec ...

ockovani1.md.jpg
ockovani2.md.jpg

Je tu někdo, kdo se nechal očkovat a může potvrdit, že dostal takovýhle formulář k podpisu?

Očkovaný jsem a tento ani žádný jiný dokument/souhlas jsem nepodepisoval.

Odkaz ke komentáři

V 5. 1. 2021 v 21:10, Baldic napsal:

Tohle by melo znamenat, ze porovnavali 2 stejne velke skupiny subjektu (jedny ockovane aktivni latkou, druhe jen napichnute napr fyzakem) a porovnavali (pocet nakazenych v placebo skupine) - (pocet nakazenych v naockovane skupine) / (pocet nakazenych v nenaockovane skupine)

tzn cim mene nakazenych v ockovane skupine, tim vic se vysledek blizi cislo 1 (tedy 100 %). Pro 0 nakazenych v ockovane skupine pak je vysledek samozrejme 100% ucinnost.

No bylo to pro Pfizer 41tis (20.5 a 20.5)

162 poz. (Placebo) / 8 poz. (Vakc.)

Neumrel nikdo z obou skupin. Vek byl spise 40+ az do 80+ ale zamerne nebyli testovani lide ve spatnem zdravotnim stavu - urcujici byl primarne vek. Akorat jsem nedohledal jestli delali nejake pravidelne PCR testy cele skupiny, aby se zjistila penetrace C19 ve vzorku tj. pocet bezpriznakovych prenasecu (hlavne pak ve skupine Vakcinovanych)

takhle proste cekali az se jim ozvou lide s priznaky a otestovali je.

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři

No bylo to pro Pfizer 41tis (20.5 a 20.5)
162 poz. (Placebo) / 8 poz. (Vakc.)
Neumrel nikdo z obou skupin. Vek byl spise 40+ az do 80+ ale zamerne nebyli testovani lide ve spatnem zdravotnim stavu - urcujici byl primarne vek. Akorat jsem nedohledal jestli delali nejake pravidelne PCR testy cele skupiny, aby se zjistila penetrace C19 ve vzorku tj. pocet bezpriznakovych prenasecu (hlavne pak ve skupine Vakcinovanych)
takhle proste cekali az se jim ozvou lide s priznaky a otestovali je.

Dik za info, no tým že som v poslednej skupine tak budem môcť dlho sledovať ako to bude v realite a koľko z ockovanych ochorie.
Tým že v prvom slede očkuju práve zdravotníkov ktorý majú denný kontakt s chorými tak budú veľavravná vzorka ako očkovanie chráni voči nákaze.
Odkaz ke komentáři

Tak potvrzeno - i očkovaný může být nakažen (  jen bude mít PRAVDĚPODOBNĚ lehčí průběh ) a klidně může pro ostatní působit jako bacilonosič. V tom případě nechápu nejen covid pas , ale ani to , jak někdo může přmýšlet za těchto podmínek o ostatních omezeních neočkovaných. A jedná se o vakcínu schválenou slavnou EU!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...