Americkej Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 minutou, geometr napsal: A kuny a hlodavci budou Americkýho milovat ještě víc. Co už, všechno neohlídáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Taky jsem dával na půdičku vatu, asi tak 8 let zpátky. Pod třech letech jsem tam byl kvůli anténě a kuna měla už hezky vychozený cestičky. No teď jsem tam radši už asi pět let vůbec nelezl, kdoví jak to tam vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Před hodinou, Spongebob napsal: No není moc co řešit... čekám teď až se ozve ten náhradní dodavatel (tak jak je doporučeno) asi Eon. No a pak už u nich asi rovnou zůstat a upsat se....určitě nebudu chtít nějak zbytečně dlouho být jen v té šestiměsíční nouzovce. Snad ta smlouva bude aspoň o trošičku lepší než to co tam je teď... nevím. Někdo další s BE a tipem co bude dál dělat? Je hodně co řešit...a jaký náhradní dodavatel, Armex už taky zkrachoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 hodinou, Spongebob napsal: No není moc co řešit... čekám teď až se ozve ten náhradní dodavatel (tak jak je doporučeno) asi Eon. No a pak už u nich asi rovnou zůstat a upsat se....určitě nebudu chtít nějak zbytečně dlouho být jen v té šestiměsíční nouzovce. Snad ta smlouva bude aspoň o trošičku lepší než to co tam je teď... nevím. Někdo další s BE a tipem co bude dál dělat? U nových smluv nedoporučují dlouhodobou fixaci. Max rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 hodinou, Spongebob napsal: No není moc co řešit... čekám teď až se ozve ten náhradní dodavatel (tak jak je doporučeno) asi Eon. No a pak už u nich asi rovnou zůstat a upsat se....určitě nebudu chtít nějak zbytečně dlouho být jen v té šestiměsíční nouzovce. Snad ta smlouva bude aspoň o trošičku lepší než to co tam je teď... nevím. Někdo další s BE a tipem co bude dál dělat? U nových smluv nedoporučují dlouhodobou fixaci. Max rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Akorát je treba odizolovat i ty kuny a hlodavce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) ,Armex nezkrachoval,je to ted skupina TGC,www.setrimeobcanum.cz. Upraveno 15. října 2021 uživatelem Tobi slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) Řekl bych, že na půdách jsem na ně krátkej, to bych musel udělat i komplet vršky od stropů počínaje. Zobytňovat půdy ale nehodlám, nepotřebuju je. Samozřejmě a ani do obytné, ani do dílenské části se nedostanou. Jedy a podobný podpásovky se mi z duše protiví, max zvažuju pozvat kočku ke spolubydlení. Navíc na půdách jsem už pár let nebyl, nemám anténu a tímpádem ani důvod tam chodit. Bude ta vata fungovat i jen tak volně rozvinutá bez dalšího? Dal bych třeba 2x10 cm křížem? E: Reakce na ob jeden výše. Upraveno 15. října 2021 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) @Americkej @shewcza A co to zafoukat foukanou izolací? Edit: na kuny plašič od format1.cz. Upraveno 15. října 2021 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Před hodinou, Gustaf napsal: U nových smluv nedoporučují dlouhodobou fixaci. Max rok... Nojo, jenže varianta fixace na rok nebude moc levnější než DPI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 8 minutami, Americkej napsal: Bude ta vata fungovat i jen tak volně rozvinutá bez dalšího? Dal bych třeba 2x10 cm křížem? E: Reakce na ob jeden výše. Bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Dík a už dám pokoj, přeci jen se to vyvinulo blíže ke "stavba" než "fixace". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Před hodinou, quaero napsal: Nojo, jenže varianta fixace na rok nebude moc levnější než DPI. To nebude, ale pořád jsou vyhlídky, že to půjde po roce opět dolů a můžeš s tím něco udělat, než si zafixovat současnou cenu na 3 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) Já to fixnul na tři roky, možná blbost, ale uvidíme. Je to spekulace. Upraveno 15. října 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/v-britanii-zakazou-prodej-plynovych-kotlu-40375100#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=jyOpeqkxzxE-202110151705&dop_id=40375100&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Svět se zbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Armex sice "nezkrachoval" ale jeho dcerinka ano.... https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/padl-dalsi-dodavatel-energii-40375116 Otazka zni, jak to bude dal .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Dá se někde sledovat burzovní cena elektřiny a plynu, která je pro ČR včetně futures? Našel jsem PXE a EEX, ale ty informace nebo data jsou jen pro obchodníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 No tak nás už to taky dostihlo. Kolibřík zkrachoval. Máme to přes Skautskou energii a psali, že už jednají s novým dodavatelem. Tak jsem zvědav. Ale nakoukl jsem namátkou do ceníku CEZ a MND a nestačím se divit. MND pro cena VT 6509, přičemž doteď jsme měli zafixováno 2200. No tak to je hodně husté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 V 1. 10. 2021 v 14:58, long napsal: Bojim se, že nás tady čeká s elektřinou i plynem stejný model jako je nyní v USA a začíná to již i v UK. Dodavatel prostě skončí, jelikož nebude mít možnost za již uzavřenou smluvní cenu s koncákem ani nakupovat, natož pak dále dodávat. Tak ty jsi měl pravdu. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Komu zkrachoval dodavatel, už jste řešili přechod k někomu jinému? Jesli jo, tak kam jste se vrtli? Podle mě teď asi dává smysl případný fix na maximálně rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se