Zmizík Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 před 22 minutami, African napsal: Také tu nechci plevelit, je to obrovská tragédie, jen jsem chtěl poukázat na to, že u nás je nedávání přednosti národním sportem. Neříkám že se nestane, člověk přehlédne, udělá chybu, to beru, ale většina nedání přednosti je prostě arogance a agresivní chování řidičů, vidíme to na silnicích dnes a denně.... Co je zas todle za blbost? Já sem teda někdy arogantní dost ale nedávat přednost kvůli povaze??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 před 2 hodinami, Zmizík napsal: Co je zas todle za blbost? Já sem teda někdy arogantní dost ale nedávat přednost kvůli povaze??? Zní to divně, to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Zemřela Blanka Kulínská, ač jsem uměním a obzvlášť zpěvem nepolíbenej, tak mě to zasáhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Další smutná zpráva z motorkářského světa. RIP Sonny Barger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 O víkendu, náhle, ve věku 54 let, zemřel prof. Ondřej Hes. Z pohledu širší veřejnosti žádná celebrita, ale ve svém oboru, tzn. patologická anatomie, zejm. nádory ledvin (jichž vybudoval v Plzni největší registr na světě) světová špička. Jinak také aktivní ochránce přírody, ekolog. Čest jeho památce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Včera James Caan. Kmotr 1,2,3 a pro mě skvělý v Missery nesmí zemřít . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Vzpomeňme: Santino, neměkne ti mozek z toho hraní s tou holkou? Už nikdy nikomu mimo rodinu neříkej, co si doopravdy myslíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 19 hodinami, Berbatow napsal: Včera James Caan. Kmotr 1,2,3 a pro mě skvělý v Missery nesmí zemřít . To byl taky pan herec. Smutny, ale krasnej vek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Minulý týden odešel do horonebe slovenský horolezec, humorista a matematik Ivan Bajo. V mládí jsem si kupoval v Tatrách jeho pohlednice a posílal je domů rodičům, že jsme jako v pořádku a při lezení se nám nic nestalo. Na tu dobu skvělý horolezecký černý humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 ..... Boli zme obkolesení čriedou besných svišťou .... Tuhle slovenskou větu dávám z hlavy, vím, že je asi gramaticky blbě, ale příhodu, která vygradovala touhle výmluvou, považuji za jednu z nej .... RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 R.I.P., dnes zde vytahnu Smiech na laně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Paul Sorvino R.I.P. fcd44cc3032a430cbd961d2902de9c08_lg.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 před 51 minutami, AKUC napsal: Paul Sorvino R.I.P. fcd44cc3032a430cbd961d2902de9c08_lg.webp 192 kB · 4 stáhnutí Další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Olivia Newton Johnhttps://www.idnes.cz/kultura/hudba/olivia-newton-john-umrti-pomada-physical-73-let.A220808_214620_hudba_jadv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 R.i.P. Sandy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 R.I.P. Manny Charlton, 80 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Olivia Very R.I.P., so sorry. Uff, jojo, Saturday Night Fever.., to byly časy. Uff, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 před 1 hodinou, eloga napsal: Olivia Very R.I.P., so sorry. Uff, jojo, Saturday Night Fever.., to byly časy. Uff, Hele, nepleteš to s Pomádou? V horečce sobotní noci je sic Travolta, ale Olivia ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 před 8 hodinami, elloco napsal: R.I.P. Manny Charlton, 80 let. RIP Manny . . . Jeho slide guitar byla fantastická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se