tarmi Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Dnes skončilo dlouhé 20. století. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Jsem rad, ze jsem ji viděl při jejich 90. narozeinach v Londýně, R.I.P. Her Majesty the Queen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Důstojná to byla dáma a že toho v životě zažila a vše ustála. R. I. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Tak já si dovolím dva odkazy ze začátku a konce její vlády. Velká žena. Moc milá paní, k Británii jsem měl vždy blízko. Long live the king. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 https://www.royal.uk/ par slov, vice netreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Slova jsou zbytečná. Připomeňme si královnu třeba takto .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Je mi z toho smutno. Odpočívejte v pokoji Vaše Veličenstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Uz jsem taky pripil.. uz jak odpoledne probleskovaly zpravy, tak jsem si rikal, ze tentokrat to bude vazne.. ale uz jsou zase spolu.. s Philipem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Jedna éra končí... RIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Tímhle konci celá jedna éra stability a jistoty světa, noblesně starých času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Přesně tak, pilíř padl, noblesa, autorita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Tenhle portret mi prisel vzdycky skvelej. RIP B6B72646-FEEE-4676-87FE-A29D98C02B14.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Upřímnou soustrast Jeden pilíř světa padl a budu doufat, že se jen z mých kamarádů plete, když řekl, nyní se změní svět a hlavně Evropa, její názory i její postoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 (upraveno) Velká královna a velký člověk, noblesa i laskavost,pokora i vznešenost, bohužel jakoby asi i konec starých dobrých času Upraveno 9. září 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 (upraveno) Jean Luc Godard. Upraveno 13. září 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 (upraveno) @warann Nezbývá než si dnes večer od něj něco pustit s lahví červeného. Upraveno 13. září 2022 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 V 13. 9. 2022 v 14:17, warann napsal: Jean Luc Godard. díky. právě na Vltavě probíhá pořad Akcent věnovaný Godardovi. Hostem je také David Čeněk, takže je to opravdu na úrovni. odkaz teď nedám, protože to mám bloklé, ale kdo chce, najde si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se