kuncák7 Odesláno sobota v 17:01 Nahlásit Odesláno sobota v 17:01 Znal jsem ho osobně, odešel další silenec (v dobrém) a pacient :-(.
Peta-Biker Odesláno sobota v 17:36 Nahlásit Odesláno sobota v 17:36 Panebože, Vašek už není mezi námi?
spineshank Odesláno sobota v 17:48 Nahlásit Odesláno sobota v 17:48 Je to smutné ,bohužel se to nečte dobře dpočívej v pokoji
tikzot Odesláno sobota v 18:06 Nahlásit Odesláno sobota v 18:06 to je mi opravdu moc líto odpočívej v pokoji a ať to dál tiká i tam někde v hodinkovém nebíčku Upřímnou soustrast celé rodině
gerhard Odesláno sobota v 18:57 Nahlásit Odesláno sobota v 18:57 Veľmi smutné, odpočívaj v pokoji. Veľa síl rodine prajem.
Army11 Odesláno sobota v 19:09 Nahlásit Odesláno sobota v 19:09 Smutná zpráva, RIP, ať to i nahoře tiká.
Zdenek1307 Odesláno sobota v 19:16 Nahlásit Odesláno sobota v 19:16 To je smutné. Nedávno jsem prohlížel jeho inzerát. Odpočívej v pokoji.
asus Odesláno sobota v 19:20 Nahlásit Odesláno sobota v 19:20 Je mi to moc líto. R.I.P. Upřímnou soustrast celé rodině.
African Odesláno sobota v 19:34 Nahlásit Odesláno sobota v 19:34 (upraveno) Aj, to jsou velmi smutné zprávy R.I.P baza Upraveno sobota v 19:35 uživatelem African
Gustaf Odesláno sobota v 19:37 Nahlásit Odesláno sobota v 19:37 Odpočívej v pokoji... ať ti to nahoře tiká i nadále
Pivas Odesláno sobota v 19:38 Nahlásit Odesláno sobota v 19:38 Tak už ten obchod nedotáhneme Vašku. Odpočívej v pokoji.
AndyAaron Odesláno sobota v 19:57 Nahlásit Odesláno sobota v 19:57 Smutne zpravy. Sice jsem ho neznal, ale skoda kazdeho chronomagora. Uprimnou soustrast rodine.
Radek124 Odesláno sobota v 22:32 Nahlásit Odesláno sobota v 22:32 Smutná zpráva - jsem rád že jsem měl Vaška příležitost potkat, vzpomínka na něj mi dnes bude tikat na ruce
bobi Odesláno neděle v 10:13 Nahlásit Odesláno neděle v 10:13 To mně je moc líto (znal jsem ho osobně) Odpočívej v pokoji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se