Maxel Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Trochu mi do toho vlezlo vrtání nových polic, které se ukázalo být větší výzvou, než si běžný český mekgajvr uměl přiznat. Tudíž z oběda je brzká večeře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 V 17. 11. 2022 v 9:06, Tom4 napsal: na půl kila mouky sotva jeden rohlík dal jsem 4 .. dík za obširný pohled na problematiku. ještě to teda zkusím, naposled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 (upraveno) Grilovaná panenka s česnekovou solí, fazolky na slanině, pečené grenaille a gravy. Upraveno 19. listopadu 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Zítřejší oběd založen. See ya in 8hrs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Operation finale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Konečně jsem se odvážil na sekačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Máš ji nádhernou! Dělnická šunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Dnes jsem vařil s dětma, takže žádné High tech jídlo, jen plecko na zelenině s mackanými bramborami s cibulkou a hovězí vývar se zeleninou. Super to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Dotaz k fermentaci. Kde a jaké kupujete chilli do kimči? Něco sem pohledal, ale než to objednám, raději se zeptám. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 (upraveno) @michal.sJe to sušený chilli označovaný gochu (případně gochugaru), který skoro nepálí (ještě míň než jalapeño), takže se ho tam dává hodně. Navíc má lehce zauzenou chuť. Zkoušel jsem to nahrazovat, ale výsledek pak stojí za vyližprdel. Když projdeš tohle vlákno, už jsem tu na nějaký konkrétní odkazoval. A myslím že ještě @Roman I.. EDIT: Mělo by to bejt tohle: https://koreni.heureka.cz/nong-shim-chilli-prasek-na-kimchi-gochugaru-500-g/#prehled/ Upraveno 27. listopadu 2022 uživatelem M.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 (upraveno) Dík, to co píšeš vím. Ale při procházení e-shopu jsem narazil, ze spoustu druhu nemají skladem. A nerad bych objednal něco špatně. https://www.chopsticks.cz/imgane-chilli-prasek-na-kimchi--gochugaru--500g/ Mám vybrány tento. Upraveno 27. listopadu 2022 uživatelem michal.s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Po dlouhé době trocha času něco uklohnit, panenka naložená v lanýžovém oleji s bylinkami, houbová omáčka ze shimeji, salát z rozvařených špenátových noků, a hořčičné microgreens. Panenka byla na přání polovičky well done, a umělé světlo tomu taky nepřidalo, ale mám radost, že se našel čas Hezkou neděli všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 @nizkotucnytvaroh U nás se taky panenka peče durch. Želbohu. A popravdě chutná pořád skvěle. Každopádně pěknej talíř Kotleta z přeštíka na houbách s pancettou, pečené grenaille, škvarky z ořezaného tukového krytí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Po předchozích fotkách to bude skoro rouhání, ale játra na slanině (a vnitřnosti celkově) mě asi nikdy nevomrzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Start. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 V 1. 12. 2022 v 21:12, M.K. napsal: Po předchozích fotkách to bude skoro rouhání, ale játra na slanině (a vnitřnosti celkově) mě asi nikdy nevomrzí... Uzasny, delala mama. Poprosim o recept, s varenim jsem na zacatku, ale nekdy se zacit musi...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 před 22 hodinami, Tom4 napsal: Start. Taky už to frčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Už jsem taky začal. No, vlastně teda jen ochutnávám ingredience, no tedy vlastně jen jednu. Tedy abych byl přesný, tak spíše upíjím, no ale uznejte, rum k Vánocům přeci patří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Ja delam BBG bucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se