Maxel Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 Grilovaná panna s maldonem, chřest na páře, mrkvo-řepové hrany, lanýžová majda.
Kotlick Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 @Maxel Jak děláš ty mrkvové a řepové hrany? Jde to i bez friťáku? Předvaříš to?
M.K. Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 před 3 hodinami, Kotlick napsal: @Maxel Jak děláš ty mrkvové a řepové hrany? Jde to i bez friťáku? Předvaříš to? Třeba se netrefím, ale tipuju, že to předvaří (nebo dokonce zblanšíruje!) a pak peče v troubě. Já to tak dělávám...
Maxel Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Přesně jak píše kolega. Zblanžíruju, sleju, osušim, zakápnu oliváčem a peču na silikonové podložce. Dělám stejně i klasické br.hrany.
M.K. Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Taky už je jinak nedělám... U nás byl cibulovej koláč, taková pitomost a tak dobrý...
bohus76 Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 Dneska takto,no neskutecný oser, cibulka zvlášť v tuku, hranolky zvlášť v tuku a burgry taky zvlášť v tuku
Maxel Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 @bohus76 Pěknej dvouručák! U nás taky. Stejně, a přece trochu jinak
safi Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné.
Micey Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 (upraveno) Nejsem si jist jakej je rozdil mezi timdle a klasickejma bolonskejma lasagne, ty delam casto (ze susenejch testovin), a byt nektery recepty rikaj klast syrovy a pak zapejkat, je to blbost. Par minut to povarit chce.. Upraveno 11. března 2023 uživatelem Micey
Maxel Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 Já bych stopo předvařil. Kdekoliv se má dávat na zapejkání něco za “syrova”, nikdy mi to nedopadlo.
bohus76 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Odesláno 12. března 2023 před 13 hodinami, bohus76 napsal: Manufaktura jede naplno Teprve teď na druhý den ty koláče pěkně změkly a jsou daleko lepší jak včera.
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 V 11. 3. 2023 v 17:24, Maxel napsal: @bohus76 Pěknej dvouručák! U nás taky. Stejně, a přece trochu jinak Pěkně! Když už sladké pečivo, tak už PS: používáš na burger nějakou formu, nebo tvaruješ ručně?
Moty Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 V 11. 3. 2023 v 19:41, safi napsal: Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné. V 11. 3. 2023 v 20:08, Micey napsal: Nejsem si jist jakej je rozdil mezi timdle a klasickejma bolonskejma lasagne, ty delam casto (ze susenejch testovin), a byt nektery recepty rikaj klast syrovy a pak zapejkat, je to blbost. Par minut to povarit chce.. V 11. 3. 2023 v 20:18, Maxel napsal: Já bych stopo předvařil. Kdekoliv se má dávat na zapejkání něco za “syrova”, nikdy mi to nedopadlo. Lasagne dělám minimálně 1x měsíčně a nikdy sem je nevařil dopředu a vždycky byly skvěle uvařené, takže v okamžiku, kdy budou cannelloni "potopený" v něčem vlhkým, tak se uvaří, lasagne mám v troubě cca 35min
Micey Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 @Moty a to zacinas susenejma, ne cerstvejma?
Moty Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 před 2 hodinami, Micey napsal: @Moty a to zacinas susenejma, ne cerstvejma? první vstva je ragu, pak lasagne, pak bešamel, ragu a furt dokola, poslední je bešamel a zastrouhat parmezánem a nikdy nebyl problem. Abych měl jistotu, že to je měkký, tak to propíchnu nožem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se