Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 3. 2023 v 7:43, Kotlick napsal:

@Maxel Jak děláš ty mrkvové a řepové hrany? Jde to i bez friťáku? Předvaříš to?

Rozšířit  

Třeba se netrefím, ale tipuju, že to předvaří (nebo dokonce zblanšíruje!) a pak peče v troubě. Já to tak dělávám...

Odesláno

Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné.  

Odesláno (upraveno)

Nejsem si jist jakej je rozdil mezi timdle a klasickejma bolonskejma lasagne, ty delam casto  (ze susenejch testovin), a byt nektery recepty rikaj klast syrovy a pak zapejkat, je to blbost. Par minut to povarit chce..

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
  V 11. 3. 2023 v 16:24, Maxel napsal:

@bohus76 Pěknej dvouručák!

U nás taky. Stejně, a přece trochu jinak ;) 

B471ABE2-D7C9-4AAB-99C2-E42BECC78AC8.jpeg

Rozšířit  

Pěkně! Když už sladké pečivo, tak už 🙃 PS: používáš na burger nějakou formu, nebo tvaruješ ručně? 

Odesláno

IMG_20230313_140153.jpg

Odesláno
  V 11. 3. 2023 v 18:41, safi napsal:

Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné.  

Rozšířit  

 

  V 11. 3. 2023 v 19:08, Micey napsal:

Nejsem si jist jakej je rozdil mezi timdle a klasickejma bolonskejma lasagne, ty delam casto  (ze susenejch testovin), a byt nektery recepty rikaj klast syrovy a pak zapejkat, je to blbost. Par minut to povarit chce..

Rozšířit  

 

  V 11. 3. 2023 v 19:18, Maxel napsal:

Já bych stopo předvařil. Kdekoliv se má dávat na zapejkání něco za “syrova”, nikdy mi to nedopadlo.

Rozšířit  

Lasagne dělám minimálně 1x měsíčně  a nikdy sem je nevařil dopředu a vždycky byly skvěle uvařené, takže v okamžiku, kdy budou cannelloni "potopený" v něčem vlhkým, tak se uvaří, lasagne mám v troubě cca 35min

Odesláno
  V 13. 3. 2023 v 14:24, Micey napsal:

@Moty a to zacinas susenejma, ne cerstvejma?

Rozšířit  

první vstva je ragu, pak lasagne, pak bešamel, ragu a furt dokola, poslední je bešamel a zastrouhat parmezánem a nikdy nebyl problem. Abych měl jistotu, že to je měkký, tak to propíchnu nožem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...