honza71 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 4 hodky delany stehna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Ja dneska nestiham fotit, ale tak aspon teda napisu mozna nekoho inspiruju jako me chlapci hore s tiramisu.Smazak s hranamaHummus s pitou a zeleninou (tady sem uvaril jeden robot)Ramen (delam ho od zacatku roku uz po 4 a pokazdy jinak, strasne me to jidlo bavi)Obri pekac tiramisu s jahodama (trochu twist kafe, rumu a vanilkovyho burbonu), neni to tradicni, ale sem ze sicilie takze fuck it.Na zejtra ready rozpejkany testoviny s fetou a rajcakamaJedinou fotku co mam je ten pekac (espresso cup for scale)A 3/4 misek k ramenu (zabere mi to dycky pul lednice to me na tom jediny sere) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Ted jsem delal kachni prsa, ale nejak jsem je pretahl, i tak to bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Ale žereš si Bobe Vypadá to,no k sežrání,dal bych si říct.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Pri pondelku jsem si dopral vydatny obed. Polevka/krem z cervene cocky a burgr s trhanym hovezim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Je potřeba si ten pondělek zpříjemnit. Souhlas Na roládu došlo až dnes. K tomu provensálská majda a pečené brambory. Jako dezert horká láska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Horká láska je nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Ještě fotka z neděle, dneska je to o salátu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Pekne prosim, at to nemusim hledat xy stran zpet. Hodte mi sem ten navod na utopeni kurete do nalevu. Pamatuju si jen 35-40g soli na 1litr vody. Nic vic. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 vychází mi to cca 0,8 l na kilo kuřete, do nálevu dávám černek, divoký koření, tymián a rozmarýn necháš po provaření vychladnout. pak do toho klidně na 24h namočíš celý kuře, zatížím ho další nádobout s vodou, když byla zima tak venku za normálního očasí už raději lednice. hodinu před pečením vytáhnout, omýt a velice důkladně usušit, pak nasolit a dát na rošt do trouby, pod to plech a do něj klidně brambory na plátky, kape na ně šťáva a udělaj se Ti s kuřetem. Dle velikosti to vychází na běžný kuře +/- 70 min na 220st horkej vzduch, já dělal 3,5kg krávu a dal sem ho jen na 175 st horkej vzduch cca 1,5h pak ho vytáhneš necháš cca 20 min rozjet šťávy a pak až porcuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Kuju pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Moty: to je podle Thomase Kellera ne? V jeho knizce tam ma ty nalevy, musim to taky zkusit. my dnes salat, fotila zena tak je to mazly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 tak to mam za sebou, je to gut, dal jsem trosku min cukru, konecne, odskrtnuto a jdu spat, teda pred tim si dam jeste jeden.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Bezva, chutnaly? Já dnes na oslavu toho že si konečně můžu dát oběd na terase v tričku a ne ve vaťáku spíchnul rýži s rybou a avokádem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Něco z posledních dnů: vepřový na jabkách a skořici, pomalu tažený hovězí s fazolema a já mám zas zaděláno na marmošku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 5 hodinami, Tom4 napsal: Bezva, chutnaly? Já dnes na oslavu toho že si konečně můžu dát oběd na terase v tričku a ne ve vaťáku spíchnul rýži s rybou a avokádem. jo, za mě dobrý, ráno ještě lepší, hlavně je super, jak je toho hodně. Ještě jsem do másla na potření těsta nalil voňavej rum a voní to fakt parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Kure na paprice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Víkendový challenge předkrm: ruské vejce polévka: boršč hlavni chod: šašlik dezert: ruská zmrzlina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Tento víkend na cestách, takže se budu jen kochat. Jinak teda pro inspo - Ramen leží od neděle (postupně ho likviduju, udělal sem toho kotel) a je každej den ležení o něco lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 1 hodinou, Tom4 napsal: Víkendový challenge předkrm: ruské vejce polévka: boršč hlavni chod: šašlik dezert: ruská zmrzlina Ntvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se