Maxel Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 No problemo, s klasickou to bude fungovat stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 chuť na vočouzený maso ani arktickej mráz (-1) nezahnal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 bejliz je bozi, diky za recept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 pečeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Moc hezké perníčky - akorát nevím jestli tvůrce formičky jednorožců zprcat za neznalost termodynamiky, nebo si říct že to klidně mohlo být i jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 diky, muze byt...a uz dam pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Naše první domácí jerky. Před sušením dva dny marinovaný v chilli, zázvoru, česneku a kurkumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Ze soboty, žádná haute cusine ale dobrý to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 preju hezke odpoledne vsem gurmanum - mam pldotaz - chystam se na domaci salsicciu, mate nekdo zkusenost s tim jak ji uchovat cerstvou dele nez par dni? Rekneme tak 1-3 tydny. Susit nechci.Premyslel jsem uvarit ji sous vide, zavakuovat a do lednice. Pripada mi to lepsi nez zmrazit cerstvou. Nebo mate jiny nazor?Finalni uprava bude peceni v troube, nebo panev.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 No jako ital Ti řeknu že oboje stojí za hovno, ale menší zlo je mražák za čerstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 diky moc, dam to tedy cerstve do vakua a do mrazaku. Me je uplne jasny, ze to bude nejaky kompromis, a lepsi by bylo to snist hned (coz se take castecne i stane), ale vetsi cast mi zbyde.Mel bys jeste nejakou radu ohledne receptu? Ze vsech na internetu dostupnych receptu se mi nejvic zamlouva zaklad: 1/3 vepr.kyta 1/3 vepr.bucek 1/3 vepr.plec, sul, pepr.Pak udelam 2 varianty - jednu peperoncino a druhou bile vino + fenykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 @Robero79 sorry nevsiml jsem si notifikace odpovedi. Tradicni je jenom ze zadnice, ale bucek je dobra volba, mozna bych zvazil jeste krk, to maso je skvely a zjemni ti to mix. No a z koreni urcite nezapomenout fenykl, ja tam davam jeste trochu muskatovyho orechu zacerstva nasmudlanyho a trochu chilli. Jak oleje tak nasuseny konfety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Gravlax. Who’s with me? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Ja dycky skoncim u tataraku. Jsem linej se s tim drbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 kralik na smetane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Před hodinou, Maxel napsal: Gravlax. Who’s with me? A kde máš kopr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) Je tam, skovanej Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 To balíš do igelitu individuálně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 A nemáš tu sůl nějak moc žlutou? Alkohol jsi tam dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 V jednoduchosti je krása. Jsem slaměný vdovec - tak dojíždím "odřezky" ze včerejší svíčkové. Sežral jsem to na stojáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se