bohus76 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Buď v klidu, spíš je to jen k pousmání.Ale jinak to vypadá luxusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Akorat že se nosní sliznice z kombinace vařba a mixer bude léčit tak tři dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Top:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Krásná práce Romane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 dotaz někdo zkušenost s tajine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 jde mi o nádobu. vydrží ta hlína (ze které se většinou vyrábí, někdy je i z litiny, ale to už není autentické maroko), přímý kontakt s rozžhavenými uhliky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Slávky na bílém s kořenovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 V 29. 9. 2022 v 14:31, montemar napsal: jde mi o nádobu. vydrží ta hlína (ze které se většinou vyrábí, někdy je i z litiny, ale to už není autentické maroko), přímý kontakt s rozžhavenými uhliky? Žhavý uhlíky nevím,ale dávám to na svůj wok plynový hořák a vše v pořádku. Mám tajine od Emile Henry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 jo, díky už jsem to zkusil. a skvělý. jen doladím teploty a časy a bude to myslím fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Obycejna cuketova se smetanou a parmosem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Kluci, doporucte mi nejakej ruční mlýnek na pepř/sůl, aby to něco vydrželo, měl sem elektricky Catler a tak po 8 letech me opouští. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 (upraveno) Já beru mlýnky z Lidlu. Dva roky denního používání dá, pak koupim zas novej. https://www.lidl.cz/p/silvercrest-elektricky-mlynek-na-sul-nebo-pepr-smh-6-a3/p100346104 Edit: moc rychle čtu, mechanickej… tam neporadim. Upraveno 8. října 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 7 let máme nerezový (tělo) mechanický Zassenhaus s keramickými mlecími kameny. Jeden mlýnek na pepř, jeden na sůl. Ale teď když jsem letmo kouknul na google, vidím od téhle značky jen elektriku Tyhle co máme mohu ale v klidu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Já dostal nějakej z Pepca, a doteď jsem nezjistil, jak se do toho leze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Wagyu. Nebe v hubě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Už 8let mám mlýnky Peugeot. Já vím, název hroznej,ale fungujou perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Ještě, že ne Renault Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 před 16 minutami, Maxel napsal: Wagyu. Nebe v hubě! Vidím nůž od Milana Tůmy? A taky epesní pokrm ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Nn, ten je od Číňana Aláče Ale teď na toho Tůmu koukam, neznal sem, a fakt dělá prakticky stejné kudly. Snad to teda nevozí ze stejné fabriky, jako ten rejžák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Tak asi vezmu WMF https://www.chefshop.cz/mlynek-na-koreni-univerzalni-de-luxe-wmf/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se