Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

V 29. 9. 2022 v 14:31, montemar napsal:

jde mi o nádobu. vydrží ta hlína (ze které se většinou vyrábí, někdy je i z litiny, ale to už není autentické maroko), přímý kontakt s rozžhavenými uhliky? 

Žhavý uhlíky nevím,ale dávám to na svůj wok plynový hořák a vše v pořádku. Mám tajine od Emile Henry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 let máme nerezový (tělo) mechanický Zassenhaus s keramickými mlecími kameny. Jeden mlýnek na pepř, jeden na sůl. Ale teď když jsem letmo kouknul na google, vidím od téhle značky jen elektriku 😞 Tyhle co máme mohu ale v klidu doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dostal nějakej z Pepca, a doteď jsem nezjistil, jak se do toho leze 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, Maxel napsal:

Wagyu. Nebe v hubě!

FFEE58F7-4FD4-4CC5-B927-6AE4DBBC4223.jpeg

9B398287-B4CB-439C-BA6C-72B1E8840626.jpeg

Vidím nůž od Milana Tůmy? A taky epesní pokrm 🙃👌!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...