Carllos Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Odesláno 9. října 2022 https://www.almipraha.cz/eshop/detail/mlynek-na-koreni-tramp-3-plastovy?gclid=Cj0KCQjw4omaBhDqARIsADXULuUHoDtUw9SuUrMv0UB9b0cFdWFW_NjklTnxS3IDdHR4DaJ7ihuORfcaAiU2EALw_wcB
bohus76 Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Odesláno 9. října 2022 Kluci někdo tu kdysi dělal domácí paštiku, rád bych zkusil něco hrubší ( třeba i jemnější ) struktury s kousky jater ( asi drůbeží) . Chtěl bych to skleniček. Pečete ten bůček a pak melete? Játra na pánvici? Hoďte nějaký recept,diky
Maxel Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Odesláno 9. října 2022 Zrovna v pátek sem dělal. Paté foie gras s koňakem a tymiánem. Každopádně preferuju tepelně upravit před mixováním, pak do skleniček a směr lednice. Navrch dávam čepici z másla s bylinkami, která to zapečetí.
bohus76 Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Odesláno 9. října 2022 Vidím, že to děláš jen na sporáku!? Říkal jsem si dát maso upéct jako bok s pleckem a játra udělat jen na pánvici. Nebo je to blbost?
Maxel Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Odesláno 9. října 2022 Jasně, jen na pánvi. Ale tady se bavíme o foie gras, což se roztejká pod rukama. Kdybych dělal bůčkovou, stopro bych nejdřív pekl. Játra bokem, pak oboje rozmixovat, dochutit a zjemnit máslem/sádlem. Jinak u mě takle nějak…
Moty Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Odesláno 10. října 2022 (upraveno) Re: paštika - dycky sem dělal jen z jater ať už kuřecích nebo pštrosích, dával jsem tam tymián, šalotku a na konci rum, pak rozmixovat, přidávat tam pomalu máslo, protáhnout přes síto a dát do skleničky. Podle mě s tím bůčkem to bude něco mezi paštikou a rilletes, ve finále, když Ti to bude chutnat tak proč ne. Vycházím z tohoto receptu https://www.kucharkaprodceru.cz/jatrova-pastika/ Upraveno 10. října 2022 uživatelem Moty
obrbobr Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Odesláno 10. října 2022 V 9. 10. 2022 v 12:20, Maxel napsal: Jasně, jen na pánvi. Ale tady se bavíme o foie gras, což se roztejká pod rukama. Kdybych dělal bůčkovou, stopro bych nejdřív pekl. Játra bokem, pak oboje rozmixovat, dochutit a zjemnit máslem/sádlem. Jinak u mě takle nějak… máš nějakej pěknej chleba, kváskovej?
Maxel Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Odesláno 10. října 2022 (upraveno) Jo, kváskovej. Jen ne z vlastní dílny, pekárna Artic Bakehouse (by Rohlík). Upraveno 10. října 2022 uživatelem Maxel
Tom4 Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Odesláno 10. října 2022 Kuva děláš chutě, vyrážím pro foágráááá
Tom4 Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Odesláno 14. října 2022 Tlačené koláče, makové s povidly a tvarohové.
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Odesláno 15. října 2022 Po dlouhé době, jsem se dostal k vaření, Croissanty s marinovaným fenyklem - ty zmizely ještě před focením, a druhý chod - daněk, kterého jsem jak se patří přetáhl Alespoň že omáčka byla ok Chce to zase cvik.
mAra_ Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Odesláno 15. října 2022 V 7. 9. 2022 v 20:21, vojta1 napsal: Tak já už Tu to psal na whatsappu já mám tuhle woll a ta je super. https://www.kulina.cz/titanova-panev-na-indukci-28-x-28-cm-s-odnimatelnou-rukojeti-diamond-lite/ mam ji 7 let a nepozoruji zadny rozdil. Tak jsem ji objednal. Tak uvidíme:-) dám vědět.
Bob Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Odesláno 15. října 2022 Ted maj v Makru nejakou akci s Kitchen Aid, koupil jsem tam velkou 28 cm za cca 750 a malou panev 20 cm za 500 Kc podminka je nakup za 500,- na kazdou polozku od Kitchen Aid aby se odecetla sleva panve se jevi velice kvalitne, vzal jsem i hrnec tak to otestuju
Tom4 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Odesláno 15. října 2022 Neděle bude ve znamení tradičního bramborového salátu s řízkem
Bert Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Odesláno 16. října 2022 Držím palce. Pak si rád poslechnu, jak brzdíš teplotu.
M.K. Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Odesláno 16. října 2022 Vejpečky na pivu, skořicový zelí, tvrďáky.
warann Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Odesláno 16. října 2022 Jelikoz je u nas pekelna spotreba nakladanejch okurek, tak mi zena nasla fajn alternativu na prostridani. Cuketa v kari nalevu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se