Jump to content

Recommended Posts

Posted

všechno má začátek i konec

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Já se musím podělit o radost. Pořídil jsem si takovouhle blbost na zauzení štěpkou a dnes tím protáhl lososa. Premiéra. A dopadl skvěle. Odlupoval se, plný šťávy s uzenou chutí. Jen sůl, citron, čerstvě namletý pepř, chleba a uškubnutý rajčata.  Musím se ještě naučit to poladit s různými bylinkami, trocha cukru kvůli barvě, no spousta zábavy. Dle videí zvládne do velikosti tak 1,5 kg pečeně z velkýho zvířete snad všechno. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Roman I.
Posted

Mě za chvilku čeká tenhle kousek telecí špičky a k tomu mi žena spíchne majdu s hříbků co jsme ráno nasbírali v lese 😊. Příloha vařený brambory ve slupce.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Ráno jsem byl ještě na houbách - a protože jeden předem nikdy neví s čím se vrátí (s nůší a kosou bych nenašel ani prašivku), tak v troubě už se potila šunka á-la Maxel...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

PS: Jinak ty erteple na poslední půlhodinu přihozené "eintopf" k masu jsou prima hack k absorpci přebytečných solí - rozhodně lepší než je nasolovat, kořenit, mastit a škvířit na plechu zvlášť :speak_cool:

Edited by Radek124
Posted (edited)

Pokus c2 siven a makrela. Pred koncem zauzeni do štěpky trochu šalvěje. Zatím siven vede.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Roman I.
Posted

Vzhledem k nadnormativní lesní nadílce jsem se dneska překonal: Absentující červíci z lehce opepřených hříbků byli nahrazeni najemno nasekaným česnekem a nudličkama z plátku slaniny z Mangalice na oliváči, slepené je to crème fraîche s plátkem Danbo (takže i psisko se zoufale domáhalo přídělu, přestože houby nesmí), zastříknuto Sherry, na podklad "Al dente" Linguine a na dozdobení zelenisko s parmazánem :cheff:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
V 13. 9. 2022 v 17:44, Tom4 napsal:

Dneska budou topinky s masovou směsí 😂

 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

A finálnoz produkt neukáže 🤪😋 Já dnes dva druhy Francouzských brambor, jedny klasika a druhé s kysanym zelim.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Varim si k veceri zebra 😀Nejaky napad jakou pak udelat polevku? 
Zatim mam v hlave zelnacku.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Pečený kotlet z Přeštíka, česnekové grenaille, nakládaný pečený fenykl, sázené vejce, rukolo-tymianová omáčka, a růžový pepř.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...