Bob Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Před hodinou, Bert napsal: Držím palce. Pak si rád poslechnu, jak brzdíš teplotu. Snazim se to udrzet do 50 stupnu a aby to zaroven nezhaslo, je to honicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Kanadská einpánev, aka poutine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Pěkná pánvička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Helmut, was für ein tolles Essen! Gratuliere! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Danke schön! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 (upraveno) To vypadá parádně Poprosím o postup nebo kde jsi čerpal inspiraci. Upraveno 18. října 2022 uživatelem JakubS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 taková kalorická pánev trošku ale! samozřejmě bych to taky celý sežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 @JakubS Když si normálně vygooglíš "poutine", vyjede ti základní postup. Já k tomu akorát přidal trochen kukuřice, křupavé slaniny a navrch pažitku. @Spongebob Je to menší kalorická bomba. Taky to bylo pro 4 strávníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Poutine je dobra "prasarnicka", ale podobne jako z frittaty me po tom vzdycky pali zaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 před 19 minutami, honza71 napsal: Poutine je dobra "prasarnicka", ale podobne jako z frittaty me po tom vzdycky pali zaha. Jeste jsem zapomnel - v Praze v Karline je bistro Garage, kde dela jeden Kanadak, co tu zapustil koreny, moc dobry poutine na hafo zpusobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Dýňovka s kardamonem, zázvorem a kokosovým mlékem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Dnes bude živáňská pečeně z trouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Dneska jsem dělal tureckou pide s kuřecím masem, sýrem tulum a kořením baharat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 dokonalá snídaně. rozpečený romadur, pepř, tabasco, jalapeňos, chléb, kozí máslo, pažitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Dnes krůtí roláda s náplní ze sušených rajčat, oliv, kaparů, česneku a mozarellou zabalená ve schwarzwaldské šunce.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 (upraveno) Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu... (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...) Upraveno 26. října 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu... (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...)Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 56 minutami, cuborg napsal: Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck! Sent from my iPhone using Tapatalk Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 4 hodinami, Moty napsal: Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá Já papiňáku stále vzdoruju klasickej guláš z kližky táhnu tak 4-5 hodin a taky se maso rozpadá mě ten čas neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se