Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Bert napsal:

Držím palce. Pak si rád poslechnu, jak brzdíš teplotu.

Snazim se to udrzet do 50 stupnu a aby to zaroven nezhaslo, je to honicka

Odesláno (upraveno)

To vypadá parádně 👍

Poprosím o postup nebo kde jsi čerpal inspiraci. 

Upraveno uživatelem JakubS
Odesláno
před 19 minutami, honza71 napsal:

Poutine je dobra "prasarnicka", ale podobne jako z frittaty me po tom vzdycky pali zaha.

 

Jeste jsem zapomnel - v Praze v Karline je bistro Garage, kde dela jeden Kanadak, co tu zapustil koreny, moc dobry poutine na hafo zpusobu.

Odesláno

Dneska jsem dělal tureckou pide s kuřecím masem, sýrem tulum a kořením baharat :)
a1cc824c7b7e78002cb1d9b5b9eb1f9d.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dnes krůtí roláda s náplní ze sušených rajčat, oliv, kaparů, česneku a mozarellou zabalená ve schwarzwaldské šunce.
8dff2e4bcb1f3823d1ad2d8d4cacd61c.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu...  (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...)

Upraveno uživatelem Lynx12
Odesláno
Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu...  (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...)

Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
před 56 minutami, cuborg napsal:


Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj emoji28.png ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Díky

Odesláno

Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá

Odesláno
před 4 hodinami, Moty napsal:

Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá

Já papiňáku stále vzdoruju 🙂 klasickej guláš z kližky táhnu tak 4-5 hodin a taky se maso rozpadá 🙂 mě ten čas neva

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...