Bob Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Odesláno 16. října 2022 Před hodinou, Bert napsal: Držím palce. Pak si rád poslechnu, jak brzdíš teplotu. Snazim se to udrzet do 50 stupnu a aby to zaroven nezhaslo, je to honicka
Bert Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Helmut, was für ein tolles Essen! Gratuliere!
JakubS Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 (upraveno) To vypadá parádně Poprosím o postup nebo kde jsi čerpal inspiraci. Upraveno 18. října 2022 uživatelem JakubS
Spongebob Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Odesláno 19. října 2022 taková kalorická pánev trošku ale! samozřejmě bych to taky celý sežral
Maxel Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Odesláno 20. října 2022 @JakubS Když si normálně vygooglíš "poutine", vyjede ti základní postup. Já k tomu akorát přidal trochen kukuřice, křupavé slaniny a navrch pažitku. @Spongebob Je to menší kalorická bomba. Taky to bylo pro 4 strávníky
honza71 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Odesláno 22. října 2022 Poutine je dobra "prasarnicka", ale podobne jako z frittaty me po tom vzdycky pali zaha.
honza71 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Odesláno 22. října 2022 před 19 minutami, honza71 napsal: Poutine je dobra "prasarnicka", ale podobne jako z frittaty me po tom vzdycky pali zaha. Jeste jsem zapomnel - v Praze v Karline je bistro Garage, kde dela jeden Kanadak, co tu zapustil koreny, moc dobry poutine na hafo zpusobu.
Maxel Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Odesláno 22. října 2022 Dýňovka s kardamonem, zázvorem a kokosovým mlékem. 1
cuborg Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Odesláno 23. října 2022 Dneska jsem dělal tureckou pide s kuřecím masem, sýrem tulum a kořením baharat Sent from my iPhone using Tapatalk
montemar Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Odesláno 24. října 2022 dokonalá snídaně. rozpečený romadur, pepř, tabasco, jalapeňos, chléb, kozí máslo, pažitka
cuborg Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Odesláno 25. října 2022 Dnes krůtí roláda s náplní ze sušených rajčat, oliv, kaparů, česneku a mozarellou zabalená ve schwarzwaldské šunce.Sent from my iPhone using Tapatalk
Lynx12 Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Odesláno 26. října 2022 (upraveno) Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu... (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...) Upraveno 26. října 2022 uživatelem Lynx12
cuborg Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Odesláno 27. října 2022 Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu... (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...)Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck!Sent from my iPhone using Tapatalk
Lynx12 Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Odesláno 27. října 2022 před 56 minutami, cuborg napsal: Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck! Sent from my iPhone using Tapatalk Díky
Moty Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Odesláno 27. října 2022 Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá
Lynx12 Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Odesláno 27. října 2022 před 4 hodinami, Moty napsal: Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá Já papiňáku stále vzdoruju klasickej guláš z kližky táhnu tak 4-5 hodin a taky se maso rozpadá mě ten čas neva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se