Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

V 11. 3. 2023 v 17:24, Maxel napsal:

@bohus76 Pěknej dvouručák!

U nás taky. Stejně, a přece trochu jinak ;) 

B471ABE2-D7C9-4AAB-99C2-E42BECC78AC8.jpeg

Pěkně! Když už sladké pečivo, tak už 🙃 PS: používáš na burger nějakou formu, nebo tvaruješ ručně? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 3. 2023 v 19:41, safi napsal:

Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné.  

 

V 11. 3. 2023 v 20:08, Micey napsal:

Nejsem si jist jakej je rozdil mezi timdle a klasickejma bolonskejma lasagne, ty delam casto  (ze susenejch testovin), a byt nektery recepty rikaj klast syrovy a pak zapejkat, je to blbost. Par minut to povarit chce..

 

V 11. 3. 2023 v 20:18, Maxel napsal:

Já bych stopo předvařil. Kdekoliv se má dávat na zapejkání něco za “syrova”, nikdy mi to nedopadlo.

Lasagne dělám minimálně 1x měsíčně  a nikdy sem je nevařil dopředu a vždycky byly skvěle uvařené, takže v okamžiku, kdy budou cannelloni "potopený" v něčem vlhkým, tak se uvaří, lasagne mám v troubě cca 35min

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Micey napsal:

@Moty a to zacinas susenejma, ne cerstvejma?

první vstva je ragu, pak lasagne, pak bešamel, ragu a furt dokola, poslední je bešamel a zastrouhat parmezánem a nikdy nebyl problem. Abych měl jistotu, že to je měkký, tak to propíchnu nožem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...