Návštěvník dabelM Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Snoopy už začíná svítit.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Nádhera! Prostě se mi tahle limitka líbí a doufám, že se teď na fóru bude objevovat více jejich fotek.
Návštěvník dabelM Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Nádhera! Prostě se mi tahle limitka líbí a doufám, že se teď na fóru bude objevovat více jejich fotek. Budu se snažit a snad se tady brzo ukáže i nějakej Snoopyho bratříček ! Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem dabelM
Sedlin Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Sagarmathy okukuje zarovka ;-) zdrhla ze stínítka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Sagarmathy okukuje zarovka ;-) zdrhla ze stínítka :-) Pecka! Fotka měsíce a velký respekt!
McStinger Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Sagarmathy okukuje zarovka ;-) zdrhla ze stínítka :-) IMG_3243S.jpg vydarené
Jeronimo Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Sagarmathy okukuje zarovka ;-) zdrhla ze stínítka :-) Uff tak to je neskutečná bomba, asi jedna z nej fotek jakou jsem tu vůbec kdy viděl.
Sedlin Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Díky všem!Jste příliš shovívaví ku chybám, protože jich tam je hromada. Příště bych to udělal jinak, samo líp :-)tohle pro vaši představu je, jak to vypadne z foťáku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ten předěl mezi hodinkama a žárovkou je karton, protože svítící žárovku pustím do záběru jen na posledních pár vteřin, jinak je většina času expozice jen lumi.btw. si můžete všimnout od žárovky vlasce, kterej ji drží ;-)
Návštěvník dabelM Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Jsem slepej jak patróna, nic nevidím :-)
ave1112 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Rolby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Tudor (zadne velke umeni, jen z mobilu) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Taky prispeju svou troskou do mlyna...kdyz uz mi ta UV lampa z Ciny dorazila...Seiko Atlas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) decentně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem financ
bobi Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Přihodím SMPc .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RedAce666 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 První adventní neděle, tak jsem rozsvítil první světýlko na adventním chronověnci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 První adventní neděle, tak jsem rozsvítil první světýlko na adventním chronověnci... Hezkej nápad, těším se na pokračování. Já bych si dovolil přispět fotkama hodinek, které už nemám. Nějaké další fotky zde, ale bacha, jsou trochu strašidelný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Je to sice jen mobilovka, ale zkusil jsem si taky vyfotit lumi. Takže, tady jsou moje staré Igen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se