geometr Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Hmm, slušnej avatar. Tak si pujč a přeju, abys ho zas hodně dlouho nebo nejlépe vůbec už nepotřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Hmm, slušnej avatar. Tak si pujč a přeju, abys ho zas hodně dlouho nebo nejlépe vůbec už nepotřeboval. A jo, vidíš Děkuji, nebyl to nikdo z příbuzenstva (ťukťuk), jen vzdáleně, ale i tak mi to přijde slušnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Přátelé, potřebuji na středu oblek na pohřeb a s hrůzou jsem zjistil, že mám obleky pouze modré a z černých mi zbyl pouze smoking. Co teď? M&S za 3000, nějaká půjčovna, nebo napadne vás ještě nějaká alternativa... ?Černý oblek asi nosit moc nebudu, nerad kupuji věci na jedno použití a poměrně se mi mění postava, ale zase když už něco kupuji, tak jestli nevzít něco mírně lepšího... slevy nikde nejsou, abych si to dokázal v sobě nějak obhájit. Gůgl: půjčovna obleků, půjčovna společenských šatů, půjčovna svatebních šatůJinak nouzové řešení jsou černé kalhoty a černá košile, nebo černý rolák (teď v tropech...) Nahoď míry, třeba se trefíš do něčí velikosti, kdo bude ochoten půjčit. Já jeden černý mám a obvykle nemám problém pomoci bližnímu. Jiná věc je ale definice toho bližního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Jak jsou na tom s kvalitou obkeky BANDI? Nosite nekdo? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Jak jsou na tom s kvalitou obkeky BANDI? Nosite nekdo? Diky.Je to jako, když si oblečeš igelitovej pytel a pod to jeste tesil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Jak jsou na tom s kvalitou obkeky BANDI? Nosite nekdo? Diky.Pro prodejce pojištění, nebo bankovního ouřadu za přepážkou to bude akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Podívej se na složení a budeš vědět. Jestli je to vlna, může to být nositelný, jestli je v tom polyester, je to peklo. Nevím jak ty obleky vypadají a jaký mají střihy, já osobně už bych si konfekci nekoupil. A když už musíš, jsou tady lepší volby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Přátelé, potřebuji na středu oblek na pohřeb a s hrůzou jsem zjistil, že mám obleky pouze modré a z černých mi zbyl pouze smoking. Co teď? M&S za 3000, nějaká půjčovna, nebo napadne vás ještě nějaká alternativa... ?Černý oblek asi nosit moc nebudu, nerad kupuji věci na jedno použití a poměrně se mi mění postava, ale zase když už něco kupuji, tak jestli nevzít něco mírně lepšího... slevy nikde nejsou, abych si to dokázal v sobě nějak obhájit.Pokud to není pohřeb VIP, tak stačí černé kalhoty, černé boty, černé ponožky, bílá košile a černá kravata.Bandiho bych doporučij jako jednorázový oblek - obléknout a položit do rakve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Aha.:-))) Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Ja teda nejsem odbornik a obleky uz defakto nastesti nenosim, ale i tak mi prijde, ze kdyz jsem vyrazil v lepsim obleku, tak nic a kdyz jsem si vzal tu nej mrdku ze Zara, tak me to zensky chvalej. Material sice o nicem, ale asi jsou sik. Nicmene na takoveto kazdodenni noseni to teda neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Na spravnu cinnost treba volit spravne nastroje,.... fullsynthetic od Bandi je na pocintanie sa omackou na kare dva krat do roka + cistiaren a visenie v satniku zostavajucich 99.99% casu celkom solidna volba a ten kto chce/musi v obleku kvasit 8h/day bude samozrejme lovit v inych vodach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 V Bandi jsem se ani nikdy nebyl podívat, natož uvažovat o tom, že bych tam nechal své peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 (upraveno) Tak to jseš skutečný velikán. Gratuluji! Také jsi vlákno "Výběr obleku" posunul svou životní zkušeností zase o notný kus dál a za to ti patří náš dík. Upraveno 30. června 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 V Bandi jsem se ani nikdy nebyl podívat, natož uvažovat o tom, že bych tam nechal své peníze Skvělé, odpověď, která sice nic nevypovídá o obleku či oblecích, zato nám přibližuje stav mysli, těla a peněženky Cool as Ice ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 (upraveno) Tak doufám, že chvála nebude předčasná, ale na doporučení kámoše, kterýmu dost věřím jsem včera navštívil salon pana Gustava Šimůnka na Letný. Pokud byste hledali web, nic moc se nenajde, jen kontakt a sem tam nějaký hodnocení. Na místě samém ovšem najdete podnik jak ze Savile Row, uvnitř příjemné prostředí, rozešité obleky, nejrůznější látky atd. A co mě nadchlo předveším, byl pan Šimůnek, resp. jeho přístup. Jen jsem mu řekl, že bych chtěl něco ve stylu anglickýho sportovního saka, on se okamžitě chytl, obratem vyjmenoval jak by to mělo vypadat, načež začal vyndavat látky. Nakonec jsem vzal nějakou střední gramáž, ale pokud by někdo chtěl fakt tlustý sako v anglickým venkovským stylu, tak i toho tam má mrak. No a za týden v pátek mě čeká zkouška. Jo a třešnička ohledně placení: "Záloha? Ne, proč, vždyť Vás doporučil pan XY. Peníze můžete přinést na zkoušku, klidně i libovonou část nebo až komplet k převzetí. Proč bych Vám jako neměl věřit, že to zaplatíte?" Upraveno 22. října 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Delame si ted srandu z kolegy, ze mu na novem saku chybi knoflik (ten spodni). Rika, ze ten se nikdy nezapina a proto ho tam uz nedavaji. Divny je jen, ze dirka na ten knoflik tam normalne je (jednorade sako s 2 knofliky), jen knoflik tam chybi. Tak pak zacal argumentovat tim, ze ukazoval tu latku, ze se jako nic neutrhlo, ze tam nic nikdy nebylo nasito. A ono to tak fakt vypada...no, viklame ho, ze ma tedy total zmetek, kde ozraly krejci zapomnel knoflik vubec prisit, takze to pojede zkonzultovat do obchodu kde to kupoval. Predbezne by me nicmene zajimalo, jestli moda pokrocila natolik, ze je mozny spodni knoflik nedavat, ale dirku nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tak doufám, že chvála nebude předčasná, ale na doporučení kámoše, kterýmu dost věřím jsem včera navštívil salon pana Gustava Šimůnka na Letný. Pokud byste hledali web, nic moc se nenajde, jen kontakt a sem tam nějaký hodnocení. Na místě samém ovšem najdete podnik jak ze Savile Row, uvnitř příjemné prostředí, rozešité obleky, nejrůznější látky atd. A co mě nadchlo předveším, byl pan Šimůnek, resp. jeho přístup. Jen jsem mu řekl, že bych chtěl něco ve stylu anglickýho sportovního saka, on se okamžitě chytl, obratem vyjmenoval jak by to mělo vypadat, načež začal vyndavat látky. Nakonec jsem vzal nějakou střední gramáž, ale pokud by někdo chtěl fakt tlustý sako v anglickým venkovským stylu, tak i toho tam má mrak. No a za týden v pátek mě čeká zkouška. Jo a třešnička ohledně placení: "Záloha? Ne, proč, vždyť Vás doporučil pan XY. Peníze můžete přinést na zkoušku, klidně i libovonou část nebo až komplet k převzetí. Proč bych Vám jako neměl věřit, že to zaplatíte?" Tak jak jsi dopadl? A cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Možný je všechno. Mě stačí když vidím všitej kapesníček. Na blití. Doudám, že se sakem - viz shora dopadnu líp. Mám ze sebou první zkoušku, příští čtvrtek mě čeká druhá a pak by mělo být hotovo. Je to komplet bespoke, pro mě první tak se celkem teším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Delame si ted srandu z kolegy, ze mu na novem saku chybi knoflik (ten spodni). Rika, ze ten se nikdy nezapina a proto ho tam uz nedavaji. Divny je jen, ze dirka na ten knoflik tam normalne je (jednorade sako s 2 knofliky), jen knoflik tam chybi. Tak pak zacal argumentovat tim, ze ukazoval tu latku, ze se jako nic neutrhlo, ze tam nic nikdy nebylo nasito. A ono to tak fakt vypada...no, viklame ho, ze ma tedy total zmetek, kde ozraly krejci zapomnel knoflik vubec prisit, takze to pojede zkonzultovat do obchodu kde to kupoval. Predbezne by me nicmene zajimalo, jestli moda pokrocila natolik, ze je mozny spodni knoflik nedavat, ale dirku nechat. :-))) Spodní knoflík má v pravý neprostřižený kapse, až ji prostříhne, najde ho a muže si ho tam nechat přišít, jak bude chtít :-) A dyť ty knoflíky na rukávech jsou taky k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se