filltos Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna No AI ti sepíše příběh na jakýkoliv čas, jak tak koukám
Harwey Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna No zjavne ano, a potom si tu precitas barsaku hovadinu.
Vit Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna (upraveno) Bazar v Palma de Mallorca: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. srpna uživatelem Vit
mlsoun1 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna @Vitty s tím černým řemínkem vypadají perfektně 1
Josef01 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Dnes přišli na oběd do mé oblíbené české hospody manželé, co tam občas jezdí v létě s Ferrari, ona na ruce AP lady s diamantama a on Hublot s diamantama, paní má teda lepší vkus
bandicoot Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Včera ve food courtu jednoho OC měl pán Panerai, takový ten ošoupaný used look. Na modrý gumě.
bandicoot Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Dneska na pražským hl.n. vedle mě šel týpek, co měl imho Steinhart Apollon s ocelovou lunetou. Mělo to ty typický drážky z boku.
ouskavl Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Povidláček Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Včera v Poreči pán, který lákal turisty do reštiky a měl na ruce ty nové plastové AP Swatche Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lookyn Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Včera ráno v tramvaji vlnky od Omegy lepší foto se mi bohužel nepovedlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bandicoot Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Dneska při obědu. Fakt ostrý všechny hrany, zpracování top. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Monolith Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Gustaf Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna V 27. 8. 2026 v 15:15, bandicoot napsal: Dneska při obědu. Fakt ostrý všechny hrany, zpracování top. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Yes
Sphinxx Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Kluk, tak 18 let ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
siwi Odesláno úterý v 15:27 Nahlásit Odesláno úterý v 15:27 před 20 hodinami, Sphinxx napsal: Kluk, tak 18 let ... No, ale seděj mu pěkně 1
Roland Sands Odesláno úterý v 18:34 Nahlásit Odesláno úterý v 18:34 před 23 hodinami, Sphinxx napsal: Kluk, tak 18 let ... Napojení tahu na pouzdro teda nevypadá moc pěkně. Smurfy jsou WG (které jsou jasnější jak ocel) + mají leštěnej střed tahu. Starý Smurfy mají stejnej odstín ciferníku jak lunety a nový mají černej. Ale možná je to jen fotkou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno úterý v 19:03 Nahlásit Odesláno úterý v 19:03 @Roland Sands: hele na mě to působilo, jako fejk, ale nejsem odborník na Rolby. 1 1
tikzot Odesláno úterý v 20:08 Nahlásit Odesláno úterý v 20:08 Před hodinou, Sphinxx napsal: @Roland Sands: hele na mě to působilo, jako fejk, ale nejsem odborník na Rolby. Už jen ta barva vypadá tmavá, střední linky nejsou leštěné, jasnej fakír A Ty Dave jsi profík přeci 1 1
Sphinxx Odesláno úterý v 20:13 Nahlásit Odesláno úterý v 20:13 Bohužel, takhle z metru a něco to nepoznám, nejsem profík na detaily Rolexu, ale logicky dovozuji podle toho, co jsem viděl, že to bude zřejmě fík. Breitling je v tomhle daleko lepší i na metr a půl, to samé Omega. Takže bohužel Ale první co mě zaujalo byla právě barva
Kluk jako buk Odesláno středa v 09:20 Nahlásit Odesláno středa v 09:20 Nejsem odborník na Rolády a taky to na mě působilo jako fake. Právě ty koncovky tahu... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se