Liqid Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 echt kekel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Jj, je to otresny, chteli za to nesmysl. Ale ma to dratky f cifru, no neber to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Jj, je to otresny, chteli za to nesmysl. Ale ma to dratky f cifru, no neber to! tvl, ty bych si do letadla nebral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 No, ale ten svazek kabelů kolem cifru vypadá fakt impozantně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Tohle na mě vyskočilo na youtube, zajímavé od 3:30minhttps://www.youtube.com/watch?v=V33XQE1viAs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Davide, tobě musel být ten Korejec do pasu, néé ? Ale fajn zážitek, to jo!Hele byl o pár desítek centi menší , ale fajn jsme pokecali ... a Tudory mu fakt sedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Kdo byl dnes s Igenama na hadru a potetovanou hnátou na festivalu rychlosti mezi pavilony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 (upraveno) V sobotu na bráchové svatbě za mnou přišel německy hovořící pán v letech a začal se mnou navazovat rozhovor, automaticky jsem se zaměřil na zápěstí (taková deformace) a vidím bicolor, hned mě napadlo, nějaká "pouťovka" asi, ale chyba lávky. Příjemně jsme pokecali o hodinkách aspoň tedy v rámci mých omezených možností. Dostal jsem z něho, že je má 20 let a pouze jednou byly za tu dobu na servisu a nosit se je nebojí podle toho co jsem viděl. Jednou bych chtěl taky takové hodinky s příběhem, škoda že jsem taková přelétavka, tak snad jednou. Bráchu jsem pochválil, dobrou rodinu vybral Upraveno 1. července 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Tak schvalne, kolikavalec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Čtyřventil benzín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Mas recht, mea culpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Zas nejake ty Becka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Vcera CZ+US svatba. 150 cloveku a krom hodinek mych a manzelky uz jen dalsi dvoje RLX jsem nasel Jedny krasny stary Pepsiny a Expy II s cernym cifrem. Cekal jsem vic, asi jsem fakt magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Dnes v OC Hostivar v albertu chlapik s gmt vysisovanou coke lunetou. Nekdo mistni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 FIlm Špatný časy v El Royale. Jako kdybych viděl primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Amsterdam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Hoši, přiznej te se, kdo větral SKX v Trutnově? https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/festival-obscene-extreme-trutnov-bojiste-bicovani-chilli-papricky-jizda-v-kontejnerech.A190703_170343_hradec-zpravy_the Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Kde je vůbec Frantik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 R je plna Sardinia, dalej jedny moony na kupacke v mori.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Jasnena jede bomby Tady aspon clovek vi, na cem je Sem byl ve zlatnictvi nechat vopravit sponu na retezu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se