rustin Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Dnes ma oslovil klient s otazkou ci to, co mam na ruke su Nomosy. Nestava sa to casto - je to ale mile. On na ruke IWC marky a ja Nomosy. Kratky a pijemny pokec - clen fora, ale teraz uz malo aktivny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elthen Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Dnes na jednání norský kolega s krásnými GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Dneska na jednání měl kolega od protistrany pěkný Glycine Combat 6. Potěší vidět někoho s automaty, aniž by to hned musela být nějaká mainstreamová neb prémiová značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Já jsem nedávno viděl vzdáleného kolegu s pilotkama. Co jsem dohlédl, určitě mechaniky, cifr bez loga, odhaduju, že to byly Stowa nebo Laco. Spy foto nešlo, chvíli nepostál a když jo, tak je vždy nějak zakryl nebo natočil nevhodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 (upraveno) Dnes jednání se sympatickým obchodním partnerem... Upraveno 22. listopadu 2019 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 skvělé spy foto pane kolik máte prstů? já bych si je blejsknul. děkujuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Kvůli GDPR a ochraně osobnosti jsem učinil výřez z fotky pořízené při gestikulaci v zápalu prezentace. Jinak je pán mentálně i fyzicky v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Či mala hodinky neviem ale Padi ruksak zaujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Dnes kolem 12h restaurace Jedna Báseň Bohunice a pán u vedlejšího stolu na ruce moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Včera, klient, Breitling Chronomat 44 B01 Black&silver Dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 První pokus o spy photo. včera costa coffe Varsawa vschodnia. Obchodní partner pekne LHC v kvarcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 (upraveno) Včera nástěnné hodiny na letišti Stockholm... Upraveno 28. listopadu 2019 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 tohle vykouklo na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 tohle vykouklo na seznamu eman.jpgkonecne nejakej ital, co nema na pazoure jenom Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Sledujte losování Euro 2020 teď - přehlídka hodinek v přímém přenosu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Bitcoin watch https://www.instagram.com/tv/B5iYtcXHkId/?igshid=1u58a7o9jctof Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Tohle na mě vyskočilo na internetu - jak by to vypadat nemělo. Pobavilo hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Tak kdopak se subaru a Z Spz je v Liberci ve Foru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Moje zena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Vylet v De plny chrono zazitkouPondelok v restike bola pri jednom stole parta asi 10tich , cisty chronozraz, kazdy doniesol krabicu, kufrik plny hodin a uz debatovali, s mojimi zelvami som ich radsej neotravoval Teraz v buse na letisku najprv pozeram kovove Gcka, a potom zacal na mobile prezerat hodinky, ebay atd, same hodinky, jasny clen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se