Harwey Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 kozu si neskusil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 kozu si neskusil?Nie, ale mam dojem ze na partnerku rozpraval nemecky tak to nebol "nas" clen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Totálně na sračky zahraniční kravaťák u Kuželky AP RO. Moc jsme si nepopovidali, páč dost vlál a málem mě poblíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Co to muze byt? Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Tak kdopak dneska v servisu u Dušáka říkal, že jsem jak Maradóna? Kozu se mi před tou paní vytahovat nechtělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Dneska potesil na cviku (VUT FSI) nas vyucujici a proděkan. Krom toho, ze je desnej sympatak jsem si vsiml, ze mel na ruce nejaky automaty od Breitlingu. Jak Bcka moc neznam, tak nevim jaky presne, ale verim ze pravy. Priste zkusim kozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 To já jsem před časem na jedný akci taky zavětřil a už už si říkám, "týýýjo, Béčka Navitimery". A nakonec když jsem se víc přiblížil jsem zjistil, že to byly Rotary Chronospeed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Dnes neco, co se tvarilo jako AP RO v chronu. Ale jestli byly prave, to nevim. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191213/ece08f2f56d7507d4a9b8da0c467c702.plist https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191213/727ce4fd55bb97becf72031a7c9e339d.plist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Keramicke Rado a v pozadi Red Wing... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Aaa... hosi z chronomagu nekam jedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Hosi z Chronomagu tam se mnou byli dva, ale za mnou. Tohle je nahodne z Videnskeho metra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Dneska jsem videl u cesty ceduli, kde Mr. Bechyně rika: vsechno ma svuj cas... tvl nic lepsiho k aktualni Rolex situaci nemohlo byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Od pondělí jsem na cestách (Brno-Kar.Vary-Praha-Hradec) a přesně tento billboard jsem viděl min. 6x. Asi předvánoční výprodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Má to i různě po práglu, sice nechápu, proč dělat reklamu na zboží, které není, ale proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Tím sloganem právě narazí na čekačky Rolexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Toto na mna vyskakovalo celu cestu medzi Brnom a Praglom. Urcite aspon 3 x oboma smermi? podla mna velmi vystizne? Suby maju cas 6-12 mesiacov, GMT 1-2 roky a Daytony maju cas na svateho dindy? Taze ano? vsetko ma celkom urcite svoj cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Dneska jsem videl u cesty ceduli, kde Mr. Bechyně rika: vsechno ma svuj cas... tvl nic lepsiho k aktualni Rolex situaci nemohlo byt... Od pondělí jsem na cestách (Brno-Kar.Vary-Praha-Hradec) a přesně tento billboard jsem viděl min. 6x. Asi předvánoční výprodej Má to i různě po práglu, sice nechápu, proč dělat reklamu na zboží, které není, ale proč ne Tím sloganem právě narazí na čekačky Rolexu. Toto na mna vyskakovalo celu cestu medzi Brnom a Praglom. Urcite aspon 3 x oboma smermi? podla mna velmi vystizne? Suby maju cas 6-12 mesiacov, GMT 1-2 roky a Daytony maju cas na svateho dindy? Taze ano? vsetko ma celkom urcite svoj cas a pak na Vás ještě čekáí v e-mailu Vánoční/Novoroční PFko !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Má to i různě po práglu, sice nechápu, proč dělat reklamu na zboží, které není, ale proč ne Protože Carollinum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se