Pepino777 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Zrovna kdyz shanim pilotky do 5k Sent from my iPhone using Tapatalk
bandicoot Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 To byl suprkauf. Archimedy maj krásný pouzdro o třídu třeba nad steinhartem.
Datel Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 A takové drobné příběhy tvoří pravého ducha chronomagu. IMHO. Hned mám lepší náladu ;o)
honzyk Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 Dneska na transfuzce se sešla celá rodinka, paní seděla přímo proti mě, všechno to byly nějaký fashon kousky, ale i tak, celou rodinu s hodinkama jsem ještě nepotkal. Zvlášť u dcery příjemně překvapilo, že měla abalogové hodinky na tahu a ne nějaké smartwatche. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Steev Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 Jestli dobře vidím, tak v úvodním obrázku jsou Seika pětky. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vydelek-25-ale-i-minus-11-procent-sen-o-bohatem-duchodu-zada-odvahu-87457?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
Pepino777 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 Jj vypada to na snk355 Sent from my iPhone using Tapatalk
Skopky-Sonny Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Dnes obed v kavarne Spolek, Brno a pan s AP RO, jeste s napisem Automatic na cifru. Necekanej ulovek, protoze tam bezne chodi uplne jina sorta lidi. Kazdopadne palec nahoru, na kozu sem nemel koule.
martar Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Dneska jsem měl možnost pochválit klientovi kousek z Haute Horlogerie... Binger Double Pseudo Tourbillon. Ale na vteřinu mě to fakt zmátlo.
Tittus Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Odesláno 5. února 2020 Dneska jsem měl možnost pochválit klientovi kousek z Haute Horlogerie... Binger Double Pseudo Tourbillon. Ale na vteřinu mě to fakt zmátlo. Tak jsem si je našel... To je pecka.
rustin Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Odesláno 5. února 2020 Tiez som pozrel. Toto nie je pre kazdeho - rozhodne LUXUS.
Dave123 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Odesláno 7. února 2020 (upraveno) Prodavač a jedny full goldy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2020 uživatelem Dave123
Vortex-Tempus Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Odesláno 7. února 2020 Prave teraz... letisko FRA... pan okolo 60... Orlik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Odesláno 7. února 2020 A este jedna v real time... stewardka Austrian Airlines... nejaky Citizen Diver a hodne na volno. Ale musim povedat se jej to celkom pristalo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borisslos Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Odesláno 7. února 2020 V úterý jsem se tam musel zastavit kvůli tahu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Odesláno 8. února 2020 To vypadá extra pohodlně To musí mít rozteč mezi nožkama stejnou ne-li větší než průměr mých nejmenších hodinek co nosím
Octavian Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Odesláno 8. února 2020 To ma roztec noziciek na pansky opasok :D
Radek Cigi Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Odesláno 8. února 2020 Nebudete tomu věřit, ale ten muž z GLS je dlouholetý a vážený člen zdejšího fóra!!! A nosit tohle a pobuřovat, ho svým způsobem vzrušuje!!! Teď hltá vaše reakce a je nadmíru spokojen. :lol2:
Radik Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Odesláno 8. února 2020 Jeden můj exkolega měl přesně takové. Ani jsem to rači nekomentoval, ale když mi na ně sklouznul pohled (protože pod košili se ani omylem nevlezly), nepochybně si myslel, jak je neobdivuju...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se