Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dneska na transfuzce se sešla celá rodinka, paní seděla přímo proti mě, všechno to byly nějaký fashon kousky, ale i tak, celou rodinu s hodinkama jsem ještě nepotkal. Zvlášť u dcery příjemně překvapilo, že měla abalogové hodinky na tahu a ne nějaké smartwatche.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dnes obed v kavarne Spolek, Brno a pan s AP RO, jeste s napisem Automatic na cifru. Necekanej ulovek, protoze tam bezne chodi uplne jina sorta lidi. Kazdopadne palec nahoru, na kozu sem nemel koule. :lol2:

Odesláno

Dneska jsem měl možnost pochválit klientovi kousek z Haute Horlogerie... Binger Double Pseudo Tourbillon.

:D

Ale na vteřinu mě to fakt zmátlo.

Odesláno

Dneska jsem měl možnost pochválit klientovi kousek z Haute Horlogerie... Binger Double Pseudo Tourbillon.

:D

Ale na vteřinu mě to fakt zmátlo.

Tak jsem si je našel... To je pecka. :D

Odesláno

Nebudete tomu věřit, ale ten muž z GLS je dlouholetý a vážený člen zdejšího fóra!!! A nosit tohle a pobuřovat, ho svým způsobem vzrušuje!!! Teď hltá vaše reakce a je nadmíru spokojen. :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

Jeden můj exkolega měl přesně takové. Ani jsem to rači nekomentoval, ale když mi na ně sklouznul pohled (protože pod košili se ani omylem nevlezly), nepochybně si myslel, jak je neobdivuju...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...