pavel58 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Dik za tip.Už je mám doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Zrovna kdyz shanim pilotky do 5k Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 To byl suprkauf. Archimedy maj krásný pouzdro o třídu třeba nad steinhartem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 A takové drobné příběhy tvoří pravého ducha chronomagu. IMHO. Hned mám lepší náladu ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Dneska na transfuzce se sešla celá rodinka, paní seděla přímo proti mě, všechno to byly nějaký fashon kousky, ale i tak, celou rodinu s hodinkama jsem ještě nepotkal. Zvlášť u dcery příjemně překvapilo, že měla abalogové hodinky na tahu a ne nějaké smartwatche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Jestli dobře vidím, tak v úvodním obrázku jsou Seika pětky. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vydelek-25-ale-i-minus-11-procent-sen-o-bohatem-duchodu-zada-odvahu-87457?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Jj vypada to na snk355 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Dnes obed v kavarne Spolek, Brno a pan s AP RO, jeste s napisem Automatic na cifru. Necekanej ulovek, protoze tam bezne chodi uplne jina sorta lidi. Kazdopadne palec nahoru, na kozu sem nemel koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Dneska jsem měl možnost pochválit klientovi kousek z Haute Horlogerie... Binger Double Pseudo Tourbillon. Ale na vteřinu mě to fakt zmátlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Dneska jsem měl možnost pochválit klientovi kousek z Haute Horlogerie... Binger Double Pseudo Tourbillon. Ale na vteřinu mě to fakt zmátlo. Tak jsem si je našel... To je pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tiez som pozrel. Toto nie je pre kazdeho - rozhodne LUXUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 (upraveno) Prodavač a jedny full goldy. Upraveno 7. února 2020 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Prave teraz... letisko FRA... pan okolo 60... Orlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 A este jedna v real time... stewardka Austrian Airlines... nejaky Citizen Diver a hodne na volno. Ale musim povedat se jej to celkom pristalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 V úterý jsem se tam musel zastavit kvůli tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Pošták z GLS, neprehliadnuteľné:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 To vypadá extra pohodlně To musí mít rozteč mezi nožkama stejnou ne-li větší než průměr mých nejmenších hodinek co nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 To ma roztec noziciek na pansky opasok :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Nebudete tomu věřit, ale ten muž z GLS je dlouholetý a vážený člen zdejšího fóra!!! A nosit tohle a pobuřovat, ho svým způsobem vzrušuje!!! Teď hltá vaše reakce a je nadmíru spokojen. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Jeden můj exkolega měl přesně takové. Ani jsem to rači nekomentoval, ale když mi na ně sklouznul pohled (protože pod košili se ani omylem nevlezly), nepochybně si myslel, jak je neobdivuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se