Vladino125 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Ja sa neskutočne divím že to ľudia kupujú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Já se tomu nedivím, cenově dostupný, vzhledově machrovský, ke koupi v každym hypáči. Většina se rozhoduje podle úplně jinejch měřítek než my chronomagoři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Je to tak. Včera jsem kámošovi, co měl na ruce taky nějaké takové hnusy, říkal, kup si hodinky.Se v podstatě urazil...takové krásné, velké, zlaté diesely, každý na ně čumí a já to neocením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Já i rozumím, že si to někdo koupí. Jak jsem kdysi někam psal - každej z nás měl někdy před Chronomagem Festiny, a kdo tvrdí, že ne, ten je má dodnes. A chápu, že jsou lidi, pro které jsou hodinky jakýsi módní doplněk, u kterého řeší jen subjektivní vnímání estetiky.Nemusí bejt každej chronomagor. Spíš mi přijde na úplně pochopitelná ta explanace s tím, že jde o zdejšího člena, tedy nejspíš i člověka, který krom toho nesmyslu vlastní i nějaké opravdové hodinky, a tohle nosí proto, aby pobuřoval chronomagory... Podle mě je chronomagorů na světě tak málo, že ta kýžená reakce je příliš vzácnou na to, abych se kvůli ní s tímhle tahal...Ale každýmu jeho nebe, každej máme svý úchylky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Já Festiny nikdy neměl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Ty jsi jediná výjimka stvrzující pravidlo. A vydřel sis to postavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 (upraveno) Já i rozumím, že si to někdo koupí. Jak jsem kdysi někam psal - každej z nás měl někdy před Chronomagem Festiny, a kdo tvrdí, že ne, ten je má dodnes. A chápu, že jsou lidi, pro které jsou hodinky jakýsi módní doplněk, u kterého řeší jen subjektivní vnímání estetiky.Nemusí bejt každej chronomagor. Spíš mi přijde na úplně pochopitelná ta explanace s tím, že jde o zdejšího člena, tedy nejspíš i člověka, který krom toho nesmyslu vlastní i nějaké opravdové hodinky, a tohle nosí proto, aby pobuřoval chronomagory... Podle mě je chronomagorů na světě tak málo, že ta kýžená reakce je příliš vzácnou na to, abych se kvůli ní s tímhle tahal...Ale každýmu jeho nebe, každej máme svý úchylky. Já je neměl, ale brácha je má dodnes. Před 14 dny jsem mu byl v Koscomu vyměnit baterku. Prý mechanické hodinky by na ruku nedal, když se to musí furt natahovat :-) Já jsem začínal na Nomos Club :-) Upraveno 9. února 2020 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Ty jsi jediná výjimka stvrzující pravidlo. A vydřel sis to postavení. Dekuju ti náčelníku, ze ses me zastal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Já festiny nikdy neměl hlavně diky Chronomagu Ale dostala mě sem skutečnost že jsem se snažil zjistit co jsou zač Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 já si kdysi Festiny koupil. Ani né měsíc před tím, než jsem zjistil, že existuje Chronomag. Trochu to zamrzelo. Ale na druhou stranu jsem je pak prodával jako funglovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Já bych si třeba před Chronomagem i Festiny koupil... ale nikdy sem na ně neměl peníze... . Navíc sem měl spoustu let jako vlhký sen Certiny DS Cascadeur . Na ty sem už neměl vůbec.Takže moje první jiné hodinky než dětské Primky, byly imperialistické Casio přivezené z Kanady.......a stejně jako první Primky, mám i tyhle pořád doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 ...hmmm, pametam si na moje predchronomagorske obdobie. Bol to model Tour de France, mali ochranu korunky v tvare clanku retaze bajku a bol som na ne patrične pyšný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) ...hmmm, pametam si na moje predchronomagorske obdobie. Bol to model Tour de France, mali ochranu korunky v tvare clanku retaze bajku a bol som na ne patrične pyšný Přesně tyhle jsem měl taky :-D Žluté. Upraveno 10. února 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 To už je pomalu na založení vlákna "co jste nosili před Chronomagem?" . Nejlépe v sekci Humor ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 ...hmmm, pametam si na moje predchronomagorske obdobie. Bol to model Tour de France, mali ochranu korunky v tvare clanku retaze bajku a bol som na ne patrične pyšný Měl jsem je taky a pak si na ně nechal vyměnit modrej cifr. Ani nevím, kde je jim konec. Bejvalá přítelkyně mě je nesla jako fungl nové do nemocnice a já se bál, aby mi je při operaci někdo neukradl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Nevidel jsem nazivo, skocilo to na me na IG, nevim kam s tim, ale co vy na to? Sli byste do toho mit tu moznost? Me se to celkem libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Za mne palec hodně dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Nope Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Arrivals, letisko Zurich... toto mi vzdy spravi usmev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Když bude to mistrovství ... to jsou nějaké Garmin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se